Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מצטרף להמלצות.

יש לי V6 ANIMAL מזה כחודשיים, לא נתקלתי בבעיות שבתגובות.

היו שם תלונות על הסוללה. נכון, במצב הטורבו הסוללה מחזיקה כ-6 דקות (במקום כ-20 בשאיבה בעוצמה רגילה), אנחנו משתמשים בטורבו לעיתים רחוקות, לשאיבה יותר יסודית של הספות. בנוסף אין את כל הלוגיסטיקה של שואב רגיל (לגרור, לשחרר את חוט החשמל, לחבר לחשמל, לקפל ולהחזיר בחזרה..), ככה שלשאוב את כל הבית "במכה" פחות קריטי פה, שואבים כל פעם איזור אחר וככה הסוללה לא מהווה מגבלה.

חלק הזכירו בתגובות את העניין של ההפעלה שמתבצעת על ידי הדק שצריך להשאיר אותו לחוץ, זה אף פעם לא הפריע לי.

בבעיה של הפילטר שנופל מעצמו לא נתקלתי.

באחת מהתגובות הייתה תלונה על כך שאין גישה כדי לנקות את המיכל והוא משתמש במוט כדי להוציא את הלכלוך. חבל שמי שכתב את התגובה לא טרח לקרוא את חוברת ההפעלה, בנוסף לזה שהמיכל נפתח מלמטה, ניתן גם לפרק אותו מגוף השואב בקלות.

החסרונות מבחינתי זה שהשואב דורש תחזוקה גבוהה יותר משואב רגיל - המיכל די קטן, צריך לרוקן אותו לעיתים תקופות; יש לשטוף את הפילטר לפחות פעם בחודש (לפי הוראות היצרן).

עריכה אחרונה על ידי liran123
  • תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי את ה dc34 מה ההבדל בינו לבין הדגמים החדשים האלה? אני חייב לציין שהוא חזק מאוד והסוללה שלו סבירה לחלוטין.

אני פחות משתמש במברשת המסתובבת כי כשאני משתמש פה אני ממש רואה במיכל איסוף כמו אבקה בצבע בד הסלון שלי וזה כנראה לא טוב.

פורסם

מצטרף לשרשור בשאלה:

ראיתי שיש בדיוטי-פרי שואב DC-34 ב-200 דולר.

האם זה שואב מומלץ לבית? הוא מגיע עם מוט מאריך שניתן לשאוב איתו את הרצפה?

איזה שואב של דייסון אלחוטי מומלץ לעבודה בבית ומגיע עם מוט מאריך ואביזרים?

אני מחפש מכשיר טוב בלי להוציא הרבה כסף.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

האם מישהו הזמין את הדייסון V8?

אפשר להזמין מאיביי UK כולל מכס ומשלוח ב3K שח.

והאם לחכות למבצעים של ה4 ליולי?

פורסם

מהמידע הדל שיש על ה V8 ברשת עולה שהוא יופץ לשאר העולם רק בספטמבר. לא מבין מה הקטע.

בכל מקרה התמחור שלו לטעמי אסטרונומי ואני משער שיהיה גבוה מאוד גם בגרמניה. מה שכן יכול להיות שהוא יגרום להורדת מחיר של ה V6.

השבוע נשברתי והזמנתי את ה V6 total clean מגרמניה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גם אני שומע דייסון ודייסון אבל 500 יורו?

מאז פסח יש לי בהמלצת שרשור אחר כאן,

את הקארשר המדהים,גם רטוב וגם יבש,וגם מפוח איכותי.

פשוט מדהים,ועוד יותר,מישהו שנתן קישור לקניה של אביזרים

מיניאטורים או קטנים עם מתאם בתוספת,

אין דבר שלא מנקה הדבר הזה.

https://www.amazon.de/K%C3%A4rcher-Mehrzwecksauger-WD-Premium-1-629-841-0/dp/B00IAPOPAI/ref=pd_bxgy_60_img_2?ie=UTF8&refRID=6CPPMEMJE05CQD2EFGSP

כל מקרה,מה שתחליט בהצלחה!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כבר שנתיים שאני מתכנן על שואב אבק נייד של דייסון, כזה שישמש אותי גם ברכב וגם בבית.

איכשהו הקניה נדחתה ונדחתה, כמעט קניתי את ה- 34, אחריו תכננתי על ה- V6 ועכשיו הבנתי שיש V8.

כנראה שאקנה V8 במבצע הטוב ביותר שאמצא.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

תעשו לעצמכם טובה ואל תקנו דייסון. יש לי דייסון עומד, הוא אופסן לטובת Miele C3. יותר קטן, יותר שקט, פחות התעסקות בניקוי השואב (שקיות), והרבה - הרבה - יותר חזק. אפילו יותר זול. השקיות ענקיות ומחזיקות הרבה זמן, ואפשר לקנות מאיביי בזול.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

דייסון עומד הוא שואב... עומד. ה-C3 לא. חיה אחרת לגמרי.

איזו התעסקות יש בניקוי השואב בדיייסון, שהיא יותר התעסקות מלקנות שקיות?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בדייסון צריך לנקות את הפילטר, עוצמת השאיבה יורדת ככל שהפילטר מתלכלך והשואב מתמלא והניקוי של המיכל הוא כאב ראש רציני - צריך לרוקן לתוך שקית מחוץ לבית בשביל שכל האבק לא יעוף עליך חזרה. שום דבר מזה לא קורה בC3.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

נו, ניקוי פילטר. 20 שניות מתחת לברז... לא אישיו.

לגבי הריקון, נכון עושים את זה בחוץ. לא כ-זה מסובך.

מה שנראה נחמד ב-C3 זו הניידות שלו. נראה שקל לשאת אותו ביד אחת.

פורסם

יש לי LG קומפרסור, אני מנקה פילטרים במים ומייבש במרפסת פעם בחצי שעה, וגם לא נורא לרוקן את המיכל לשקית פעם בחודש, אני ממש לא יוצא החוצה בשביל זה, האבק לא עולה מהשקית

פורסם
נו, ניקוי פילטר. 20 שניות מתחת לברז... לא אישיו.

לגבי הריקון, נכון עושים את זה בחוץ. לא כ-זה מסובך.

מה שנראה נחמד ב-C3 זו הניידות שלו. נראה שקל לשאת אותו ביד אחת.

נכון. תוסיף לזה עוצמת שאיבה גדולה ב200% לעומת הדייסון ותקבל מכונה מנצחת. והוא הרבה יותר זול, בהפרש אפשר לקנות אספקה לשנים של שקיות.

פורסם

המחיר אותו מחיר.

איפה הנתון של עוצמת שאיבה?

נ.ב. מצאתי ה-C3 חזק מהנגרר הכי זול של דייסון ב-35% בערך (AW).

לא יודע כמה זה משמעותי מבחינת עבודה בפועל.

• תוכן חדש...