Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

 

לאחרונה זיהיתי שיש על הרכב שלי (כולל שמשות) שכבת צבע (צבע קיר) שכנראה רוסס על הרכב בטעות כחלק משיפוצים בעבודה.

לא רואים שיש צבע אלא רק שכבה מחוספסת מאוד על הרכב.

הכנסתי את הרכב (בעוונותיי:lol:) למכונת שטיפה על מנת שתעשה פעולה"גסה יותר" אך עדיין השכבה מורגשת מאוד,

הכוונה היא לנקודות צבע (לא רואים אותן).

בהעברת יד על כל חלק באוטו הצבע מחוספס מאוד ולא חלק. שוב, מרגישים שיש שכבת צבע (קיר או משהו כזה) על שכבת צבע הרכב.

 

קיבלתי הצעת מחיר גבוהה מאוד לפוליש ופלסטלינה לכל הרכב, אבל השאלה שלי בעצם האם זה הטיפול הנכון?

אני לא רוצה בכלל להגיע לצביעה מחדש ואני לא חושב שזה הכיוון או שזה המצב כרגע.

 

לדיטליירים כאן, מה הוא התהליך הנכון על מנת שהצבע יחזור להיות חלק? ושתרד שכבת הצבע שרוססה על הרכב שלי כלא היתה?

אשמח גם לסדר גודל של מחיר.

 

הרכב הוא I20 בצבע שחור אם זה קריטי.

 

 

תודה רבה.

פורסם

פלסטלינה.

תעשה חיפוש מה זה (יש כמה שרשורים בעמוד הראשון שמסבירים) ותעשה גם חיפוש לגב הסרה של צבע, ענו על זה פה כבר די הרבה פעמים (שרשורים שלמים)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

לאט ובזהירות פלסטלינה תוריד את זה 99.99% מהמקרים. צבע קיר (אקרילי אולי?) מתמוסס במים אם משרים אותו מספיק. ביחד עם פלסטלינה אמור לרדת בקלות גם אם עבר הרבה זמן.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

×
×
  • תוכן חדש...