Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב חסכוני עד 50000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למבינים והמנוסים,

אני הולך לרדת מהג'יפ אחרי תקופה ארוכה של 4X4 בלבד.

אני מחפש רכב חסכוני ואמין אבל לא חלשלוש, רכב שיוכל לסחוב עגלה אחריו וידע לשייט על כביש מהיר.

חשוב שיהיה נוח כי הנסיעות הן ארוכות.

רצוי משנתון 2008 ומעלה.

עד עכשיו שמעתי על הקיה סיד, יונדאי I20 I30, סיאט מנוע 1200.

אם צריך להוסיף כמה ג'ובות כדי לקבל משהו טוב ממש אז גם זה בא בחשבון.

תודה לעוזרים

קשה זה טוב:wave2:

פורסם

סיאט - בין אם מדובר על איביזה\ ליאון - הייתי פוסל בגרסא האוטומטית, בגלל הגיר שנוטה לעשות בעיות ועלות התיקון מאוד גבוהה (וציינת שחשובה לך אמינות).

מבין האפשרויות שכתבת - אם מספיק לך הגודל של i20 - קיימת גרסת 1600 - תתמודד יפה עם סחיבת עגלה, ואמורה להיות חסכונית יותר ממשפחתיות דוגמת i30 / סיד.

פורסם

עד עכשיו שמעתי על הקיה סיד, יונדאי I20 I30, סיאט מנוע 1200.

מה הכוונה "שמעתי"? השאלה היא מה אתה צריך? משפחתית או סופר מיני? כמה ק"מ אתה נוסע בשנה שחסכון בדלק כ"כ קריטי?.

אם אתה לא מוכן להתפשר על ביצועים וצריכת דלק, תן עדיפות לגיר רגיל.

אגב, פוקוס ידנית 2011 בתוספת קטנה יכולה להיות אופציה טובה עבורך.

פורסם

הרכב לא הולך להיות רכב עיקרי במשפחה אבל בכל זאת יש לי שלוש ילדות שאני צריך לשנע לעיתים קרובות.

קשה לי לומר מה יהיה הקילומטרז' השנתי אבל מדובר על אזור ה 800 שבועיים אז אני מניח שיש משקל גדול מאוד לחיסכון (דלק) ואמינות הרכב שלא יתחיל להגיד לי ש"קשה לו":mm_cry: ו- "הוא לא ידע שלכאן יגיעו היחסים בינינו":bad-word:.

האם ה I20 יכול לעמוד באתגר הזוגי ולפעמים משפחתי הזה?

אני מאוד התלהבתי מהקונספט של המנוע 1200 tsi, לאילו דגמים יש כזה מנוע? במסגרת התקציב הנ"ל (כמובן עם אפשרות חריגה..)

בנתיים עזרתם הרבה

תודה

קשה זה טוב:wave2:

פורסם

אני חושב שאם כבר אתה זקוק למרחב,וליכולות של סחיבת עגלה וק"מ גבוה - תבדוק לך דיזל או רכב שניתן להסב לגז כמו סקודה רומסטר.

פורסם

פולקסוואגן ג'טה דיזל מ-2008, אבל כזאת שלא עברה קילומטראז' אסטרונומי, זאת לדוגמה.

אם לא דיזל אז גז, אמריקאיות מסתדרות מצויין עם גז, מאליבו לדוגמה תהיה נוחה פי כמה בשיוט לעומת המשפחתות הקומפקטיות שחשבת עליהן ועדיין תהיה חסכונית בזכות מחיר הגז. יש לא מעט כאלה שהוסבו. אחת מ-2008 או אפילו 2009 אמורה להיכנס בתקציב שלך.

• תוכן חדש...