Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

מבקש המלצה לרכישה של מצלמות.

דרישות:

IP

אלחוטיות WIFI

מתאימות להרכבה בחוץ חשופות לאיתנים.

לא יקרות (צריך 4)

איכות תמומנה סבירה שתאפשר זום

חיי סוללה לא חייבים להיות מזהירים

קומפקטיות לא משנה במיוחד אם באה על חשבון התמונה

מתממשקות לתוכנה פשוטה שתאפשר לצפות ולנתח את הסרטון

לממליצים אודה מאוד, במיוחד לאלה שיש להם נסיון אישי עם המוצר. אם אני לא טועה יש פה יותר ממשתמש או שניים שמשתמשים בכאלה למטרות השגחה על הרכב.

מודה לכם מראש,

:-)

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

קשה לי להאמין שתמצא מצלמה אלחוטית (תקשורת) שהיא גם אלחוטית מבחינת חשמל.

ובמידה וכן. זה יהיה מצלמה לזמן קצר (שעה / שעתיים או 4. סגנון גו פרו) בגלל שצילום ושידור WIFוכל התהליך זה צרכן חשמלי לא קטן.

במידה ואתה רוצה שליטה על זום אמיתי (זה מצלמות PTZ למניהן)

אחרת מצלמת 3MP ומעלה אתה יכול לעשות זום דיגיטלי. ולראות פרטים סבבה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הסאונדמן הגיב לי בשרשור! (זוכר אותך מהסאגה של הבורה)

זמן פעולה של שעתיים מצויין מבחינתי אם זה אומר שחרור מוחלט מכבלים. הצילום נעשה במגרש ספורט לצורך ניתוח תנועה וטכניקה מכמה זויות. כבלים זה דבר לא רצוי עד מסוכן. עכשיו עובד עם כמה טאבלטים אבל הם לא נותנים מענה מבחינת סנכרון וגם לתלות אותם גבוה זאת בעיה מה גם שאין מספיק מהם והם שבירים ויקרים.

פורסם (נערך)

במידה וזה המטרה.

מצלמות גו פרו ודומיהן.

ולמה אתה צריך WIFI? ניתוח בזמן אמת?

REPLAY בזמן אמת?

http://www.dugit.co.il/?CategoryID=623&ArticleID=1830

זה הכיוון?

אחת עם WIFI.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=887340

דגש חשוב !!!

אין לי נסיון עם אף אחת מהן. ולא עם הסוג (מצלמות אקסטרים בכלל)

עריכה אחרונה על ידי Soundman

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כן ניתוח זמן אמת. מאמנים\מדריכים מסתכלים על פיד של כמה מצלמות בו"ז במסך אחד, וכשהמתאמן עצמו מגיע עושים לו REPLAY ועוברים איתו על המקומות שדורשים התייחסות. אין זמן להוציא כרטיסי זיכרון, בטח לא מהמצלמה שתלוייה גבוה.

הSJ4000 נראית כמו אופצייה מעולה במחיר מעולה במיוחד לאור העובדה שיש לי כמה אנשים שאמורים לשוב מארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות בחודשים הקרובים.

תודה רבה אני אקרא ביקורות עליה וגם כמובן פתוח להצעות מצד שאר חברי הפורום שירצו אולי להמליץ על עוד דגמים.

פורסם

כבר קראתי עליה קצת וראיתי שגם לה כבר יש זיופים, ושחשוב לקנות את המקורית.

Amazon.com : SJCAM Original SJ4000 WiFi Version Full HD 1080P 12MP Diving Bicycle Action Camera 30m Waterproof Car DVR Sports DV with Waterproof Case (Black)+Extra 2 Batteries : Camera & Photo

זה נראה לי דיל טוב מחנות שךSJCAMS באמזון. סביר להניח שבמזוודה היא תגיע אליי מהר יותר, זול יותר ובבטחה, מה שלא נראה שיקרה במצב הנוכחי של הדואר בארצנו.

• תוכן חדש...