Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Alfa Romeo guiletta 2012-13 המלצה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין להחליף את הרכב שלי לגיוליטה שנת 2012-2013

עשיתי סיבוב על רכב ואהבתי.

הייתי רוצה לקבל המלצה יותר מקצועית .

אמינות

עלות טיפולים

ביטוח

ירידת ערך

צריכת דלק.

בקיצור חווה דעת בהרבה יותר לעומק.

פורסם

אהלן.

שרשור דומה שפתחתי לפני כשנה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?542952-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9E%D7%94%D7%A0%D7%94-%D7%9C%D7%A0%D7%94%D7%99%D7%92%D7%94-%D7%AA%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%91-%D7%9B-80000-%D7%A9-quot-%D7%97

אמינות - עד כמה שידוע לי אין בעיות אמינות ספציפיות. אם מטפלים ברכב כמו שצריך, ז"א לא לפי הוראות יצרן אלא החלפת שמנים כל 10K ק"מ, הכל אמור להיות בסדר.

טיפולים - צירפתי לך קבלה

ביטוח - מצטער, לא זוכר כרגע, אבדוק אח"כ ברכב. עד כמה שזכור לי, עולה כמו משפחתית ממוצעת.

ירידת ערך - מצטער, לא ידוע לי

צריכת דלק - יוצא לי בממוצע כ 1:10.5

מבחינת חוות דעת, תענוג להסתכל על הרכב ולנהוג בו, אני נהנה מכל רגע. ברגע שמעבירים למצב D הרכב מקבל BOOST רציני והוא הרבה הרבה יותר מהנה לנהיגה ומגיב הרבה יותר טוב. תוסיף לזה גם מועדון שמארגן אירועים וטיולים, פלוס גדול לדעתי.

Capture.JPG

פורסם

אז ככה..

יש ברשותי אחת כזאת מודל 2011, הרכב אצלי כמספר חודשים ללא תקלות, אין זה מעיד על הכלל אך על פי היסטוריית הטיפולים שקיימת אצלי מלבד החלפת חיישן מזגן, החלפת פנס שמאלי (הרכב לא עבר תאונות מעולם) ועוד איזה פלסטיק קטן שרישרש בפנים הפגין אמינות מוחלטת.

כשרכשתי אותו ביצעתי יישור קו קל שכלל ברקסים אחוריים, שמן מנוע+גיר טיימינג והחלפת מיכל עיבוי על לי משהו כמו 3400 ש"ח.

צמיגים- אצלי יש של goodyear f1 - עלות כל צמיג 680 ש"ח

ביטוח - לא בשמים\ משהו כמו 4800 מקיף + חובה (נהג מעל גיל 28 ללא עבר של תאונות)

צריכת דלק - בינעירוני משהו כמו 1-12/13 עירוני עם רגל קצת כבדה 1-10

ירידת ערך: אין לי מושג

בגדול אני יכול להגיד לך שהרכב מרגיש איכותי, בידוד גבוה יחסית, רעשי כביש אינם נשמעים כמעט. הרכב בעל אחיזה גבוהה ומהנה מאוד לנהיגה ולטעמי אחת המכוניות היותר יפות על כבישי ארצנו..

דברים שקצת חסרים לי זה שלא הייתי מתנגד לעוד כמה סוסים (למרות שזה נראה לי נובע מזה שכבר התרגלתי לכח ולא חסר)

חסר לי צלילי מנוע קצת יותר בשרני

אגב שלי ידנית

פורסם

ממש לא.

לפני שקניתי אלפא כל אחד היה "מומחה לאלפא" : אתה תאכל ירידת ערך מטורפת, אחזקה יקרה בטרוף ורכב עם אמינות ברצפה.

בנינו - תתייעץ רק עם מי שמחזיק ברכב ו\או היה לו (ולא - חבר של, אח של, שכן של).

הרכב עם אחזקה מאוד סבירה, מוסכים מורשים תוקעים מחירים אבל מוסכים מומחים (ויש הרבה תותחים) מאוד סבירים וממוצעים.

רק הביטוח יקר חוץ מזה אתה מקבל המון רכב בלא הרבה כסף.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אני נהנה כבר שלוש שנים מ
אלפא ג'ולייטה
1.4 TCT , הדגם האוטומטי (דבל קלאץ') ללא בעיות.

אפשר לגשת לאולם התצוגה ( הדגמים החדשים די זהים ) ולהתרשם מהרכב,

כניסה ויציאה + מרווח ישיבה .

הרכב אצלי כשנתיים - לא הרימו לא החליפו לא נשבר ולא נשרף , דורש חריקה

ג׳ולייטה דיסטינקטיב 1.4 טורבו 170
^

( דיונים ברשת אומרים כי בהתקנת Tuning Box TMC Motorsport ההספק עולה למעל 200 עם 30 קג"מ )

בחודש הראשון התווספו שתי שריטות דקות של אהבה/קנאה , בקושי רואים , אבל קיימות .

יחסית לאלפא עם שנתיים על הכביש , הרכב נראה חדש וזה תעודת כבוד גם לעוברי האורח ..

,,,

הסאונד של המנוע נחמד מעל 3000 סל"ד - בכללי הרכב מוצק ואין כל קרקוש .

לגבי הספק מרבי בכ 5000-5500 סל"ד , זה לא עקרוני כי בהחלפה הסל"ד יורד לכ 3.700-900

והמומנט נשאר חזק ומושך את הרכב נחמד .

יש ברכב אפשרויות למשחקיםבמצבי ה DNA השונים וכן בהילוכים הידניים בממסרה הרובוטית ,

אפשר ללמוד להוריד שני הילוכים ,

וללמוד את ההשהיה של העברת ההילוך גז לחוץ בהעברה או הרפייה , ולתזמן הורדה והעלאה רגע לפני ,

כדי לקבל הספק זמין כל הזמן .

צריכת הדלק הרגילה ב גבול ה 1:10 לליטר , מחוץ לעיר בנסיעה מנהלתית אפשר גם 1:14

( נמדד מחשב פעמיים בכביש החוף ) אפשר לשפר צריכה עם נסיעה מינהלתית עדינה.

ביטוח מקיף ( עם איתורן ) לגיל 35-40 לכל נהג 3.800 ש"ח - חובה 1370 .( הביטוח חודש השבוע )

אני ידעתי מה אני מחפש ובחרתי את הג'ולייטה כי מבחינתי היא הייתה החבילה המתאימה , לא גדולה ולא קטנה .

שובבה עם כוח ,יפה אבל לא מעוררת אנטגואיזם משתלבת בנוף .

ההרגשה במושבים הקדמיים ברכב נעימה , לא סוגרת ואפלולית , מאחור קצת צפוף והגישה והראות

למושב האחורי לא הכי נוחה .

למשפחה הממהרת לדעתי ה GTI מסודרת בפנים יותר נכון ,

אבל , כאשר יוצאים מהג'ולייטה ומסתכלים העיצוב החיצוני הוא גם גורם במשוואת הכייף .

יש עוד דיונים בנושא - כדאי לבצע חיפוש.

א -
http://www.carsforum.co.il/vb/showth...A7%D7%99%D7%9D

ב -
http://www.carsforum.co.il/vb/showth...A7%D7%99%D7%9D

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...