Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב להוריי ונתקלתי בהזדמנות לרכוש פורד מונדאו שנת 2010 במחיר טוב.

הרכב יד שלישית ונקנה מליסינג לאחר כשנה, 115000 ק"מ, מצב פנימי טוב אך חיצונית זקוק לקוסמטיקה.

מחפש המלצה באזור תל אביב והסביבה על:

1. מכון בדיקה טוב ופדנטי (קראתי פה חוות דעת טובות על המעבדה לרכב).

2. מוסך מומחה ומומלץ לרכבי פורד (הרכב החסיר טיפול אחרון ובנוסף הייתי רוצה לקבל הצעה ליישור קו) לא חייב מוסך מורשה אך חייב להיות אמין ומקצועי.

3. פחח וצבע - הרכב היה בתל אביב ולכן ישנם הרבה שפשופים ושריטות בעיקר בפגושים, האם מישהו יודע סדר גודל של עלות צביעת שני הפגושים?

בנוסף אשמח להמלצתכם, האם כדאי להכניס את הרכב קודם למוסך ולפחח לקבלת הצעות מחיר ובמידה והנזק לא יהיה גדול להכניס לבדיקה או להיפך?

תודה על העזרה

• ספונסר פורום
פורסם

1. המעבדה לרכב טובים ויש לך גם את דינמומטר בתל אביב שהם בסדר גמור.

2. מוסך שי-לי באור יהודה, מוסך מורשה יבואן טוב ומקצועי שיוכל לעזור לך. דבר שם עם שמעון מנהל העבודה.

3. כעיקרון זה עניין של כמה מאות שקלים לפגוש, במידה ולא צריך לבצע תיקון לפגוש (כלומר אין שריטות עמוקות או כיפופים).

אם אתה רוצה תשובה יותר מדויקת לגבי המחיר שלח תמונה עם הנזקים לדני מאלעד שירותי רכב ב-SMS אוו וואטסאפ והוא יגיד לך כמה יעלה לתקן את זה.

• תוכן חדש...