Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני צריך סיוע ברכישת רכב אוטומט אם שנתון לא פחות מ2008 ששימושו העיקרי יהיה שימוש של סטודנט כלומר לימודים-עבודה-בית-יציאות קטנות.אך שיהווה גם כרכב משפחתי היות ואין לנו במשפחה רכב מה שאומר אני אצטרך רכב שארבעה אנשים בגובה 1.90 ירגישו בו בנוח,כך שיהיה מרווח.

רכב שיהיה הכי אמין שניתן בתקציב זה וחסכוני בעלויות מוסך ודלק.עדיפות ליפניות וקוראניות.

אני שמתי לעצמי שתי אפשרויות אז אנא תבקרו אותם ותציעו אפשרויות נוספות אם ניתן(שוב עד 65k):

הונדה סיוויק האצ'בק 1.8 2008

מיצובישי לנסר 1.5/1.6/1.8 2010

פורסם

לעניות דעתי,במקרה שלך עדיף לבחור את הבחירה הבנאלית כדוגמת יונדאי I30CW או קיה סיד סטיישן, אפשרות נוספת היא הונדה ג'אז שתהיה חסכונית ויחסית מרווחת.

יש לך דרישה שהרכב ישמש גם למשפחה וכן להסעת אנשים גבוהים- מה שיהיה מאוד בעייתי בסיוויק האצ'בק (בנוסף,בשנתון הזה הגיר הוא רובוטי בעייתי שהוחלף בשלב מאוחר יותר)

נכון שהרכבים שפירטתי לא שיא היופי והטכנולוגיה אך יהיו מרווחים יחסית,עם עלויות אחזקה ודלק סבירות מאוד,ויתנו לך מענה לשאר הדרישות.

פורסם
לעניות דעתי,במקרה שלך עדיף לבחור את הבחירה הבנאלית כדוגמת יונדאי I30CW או קיה סיד סטיישן, אפשרות נוספת היא הונדה ג'אז שתהיה חסכונית ויחסית מרווחת.

יש לך דרישה שהרכב ישמש גם למשפחה וכן להסעת אנשים גבוהים- מה שיהיה מאוד בעייתי בסיוויק האצ'בק (בנוסף,בשנתון הזה הגיר הוא רובוטי בעייתי שהוחלף בשלב מאוחר יותר)

נכון שהרכבים שפירטתי לא שיא היופי והטכנולוגיה אך יהיו מרווחים יחסית,עם עלויות אחזקה ודלק סבירות מאוד,ויתנו לך מענה לשאר הדרישות.

תודה.ומה הביקורת על הלאנסר?ניתן יהיה להשיג אותו המחיר ממש טוב.בסביבות 55k שנתון 2010.

שמניסיון חברי שברשותו לאנסר 1.5.בקושי ראה מוסך.ועלויות ששוות גרושים.

מה אומר??

פורסם

את הלאנסר אני לא מכיר מקרוב מספיק כדי לתת לך את דעתי עליה. בכל מקרה,הלאנסר הוא רכב נחמד,עצלן ואין לו שוק- לכן תוכל לקנות אותו בזול. לגביי צריכת דלק- צריך לברר.

לצורך בדיקה המרחב ברכב- שב במושב נהג ותתאים אותו לנהיגה שלך,ואז תעבור לשבת מאחוריו ותראה אם זה מספיק מרווח.

פורסם
אני הייתי פוסל קוריאניות והולך על קורולה 2009-2010 (פרטית) בהנחה שאני לא מחפש ריגושים.

למה לפסול קוריאניות?

אני אצרף כאן לינק לכתבה ישנה אמנם, אבל שממחישה כמה שוק יש לרכבים האלה כאן בארץ.. מצאתי את זה בגוגל כשחיפשתי על מכוניות קוריאניות.

בכל אופן בהתחשב בסכום וברצונות שלך, דווקא הייתי ממליץ על קיה ריו.. השנתונים של 2010 נכנסים לתקציב פחות או יותר, וזה אחלה רכב לדעתי

פורסם
למה לפסול קוריאניות?

אני אצרף כאן לינק לכתבה ישנה אמנם, אבל שממחישה כמה שוק יש לרכבים האלה כאן בארץ.. מצאתי את זה בגוגל כשחיפשתי על מכוניות קוריאניות.

ומה הקשר בין מצב השוק לאיכות הרכב בפועל?

השוק חזק מלשון שוק - קונים בזול ומוכרים בזול.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

היי רמי אני לאחרונה קניתי לנסר 1800 שנת ב2011 49000 ק"מ ב-54 אלף ש"ח עשיתי איתו 1500 קילומטר מבחינת צריכת הדלק אני יכול להגיד לך שהממוצע זה 1/11 בנהיגה משולבת עירוני ובין עירוני עם מזגן עם נהיגה לעיתים רגל כבדה על הגז ולעיתים נסיעה רגועה(תלוי כמה אני ממהר) עשיתי טיפול שנתי ועלה לי 1100 ש"ח במוסך מורשה-יבואן (זה יקר אבל הלכתי לשם בגלל שיש לי ואוצ'ר של 500 ש"ח לטיפול ראשון)

האוטו מרווח מבפנים ומושבים גדולים ונוחים היגוי טוב אבל יש לו רעש חזק מהמנוע כשלוחצים על הגז וזה לא נעים הגיר הרציף מאוד נוח בשבילי(יש כאלו שלא יסכימו אבל זו דעתי הסובייקטיבית) אבל בשורה תחתונה רכב לא שיא הטכנולוגיה והפאר אבל עושה את העבודה בצורה הטובה ביותר

אני ממליץ לך לכלמוביל טרייד אין תבקש לעשות נסיעת מבחן תראה אם אתה מתחבר לאוטו נותן מענה יפה לדרישות שלך ואתה יכול למצוא בקלות מהם יד ראשונה פרטי עם קילומטרז' נמוך ומחיר משתלם

פורסם
למה לפסול קוריאניות?

בכל אופן בהתחשב בסכום וברצונות שלך, דווקא הייתי ממליץ על קיה ריו.. השנתונים של 2010 נכנסים לתקציב פחות או יותר, וזה אחלה רכב לדעתי

הריו צפופה,

בכל מקרה קורולה בשום מצב לא מצדיקה את המחיר שלה, היא לא מאובזרת, פחות בטיחותית מהמתחרות שלה ואצל הוריי לא הציגה אמינות גבוהה כמצופה מטויוטה.

במחיר הנ"ל I30/פורטה/סיד בהחלט יכולות להיות אופציה טובה.

עוד אופציה שלא הועלתה כאן היא פלואנס עם מנוע 2.0 וגיר רציף, מדובר במנוע וגיר יפניים וברכב מרווח ומאובזר היטב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
היי רמי אני לאחרונה קניתי לנסר 1800 שנת ב2011 49000 ק"מ ב-54 אלף ש"ח עשיתי איתו 1500 קילומטר מבחינת צריכת הדלק אני יכול להגיד לך שהממוצע זה 1/11 בנהיגה משולבת עירוני ובין עירוני עם מזגן עם נהיגה לעיתים רגל כבדה על הגז ולעיתים נסיעה רגועה(תלוי כמה אני ממהר) עשיתי טיפול שנתי ועלה לי 1100 ש"ח במוסך מורשה-יבואן (זה יקר אבל הלכתי לשם בגלל שיש לי ואוצ'ר של 500 ש"ח לטיפול ראשון)

האוטו מרווח מבפנים ומושבים גדולים ונוחים היגוי טוב אבל יש לו רעש חזק מהמנוע כשלוחצים על הגז וזה לא נעים הגיר הרציף מאוד נוח בשבילי(יש כאלו שלא יסכימו אבל זו דעתי הסובייקטיבית) אבל בשורה תחתונה רכב לא שיא הטכנולוגיה והפאר אבל עושה את העבודה בצורה הטובה ביותר

אני ממליץ לך לכלמוביל טרייד אין תבקש לעשות נסיעת מבחן תראה אם אתה מתחבר לאוטו נותן מענה יפה לדרישות שלך ואתה יכול למצוא בקלות מהם יד ראשונה פרטי עם קילומטרז' נמוך ומחיר משתלם

לפי מה שאני מבין עשית עיסקה יחסית משתלמת.ביצעת אותה בכלמוביל טרייד??

והאם יש לך מושג עד כמה זה משמעותי ההבדל בין ה1.5 ל1.8 שלך(חוץ מצריכת הדלק והגיר שהוא לא רציף)??

מה בדיוק השימוש שלך אם הרכב והאם אתה מרוצה בסה''כ??

פורסם

כן זה היה בכלמוביל טרייד פ"ת,אני לא יודע מה ההבדלים כי לא היה לי :) מחבר שהיה לו את ה1500 בליסינג שלו(הוא קצין רכב בחברה גדולה) אמר שהיה רכב מצוין אבל עצלן על הכביש ,

השימוש שלי כל יום עבודה חזור כ-40 ק"מ משולב עם פקקים ומידי פעם טיולים (משמש כרכב העיקרי במשפחה) סה"כ עד עכשיו מרוצה

פורסם

אתה יכול לקנות רכב מיני מהניילונים בתקציב הזה. מצד שני אם זה לא על הפרק הייתי ממליץ לך להסתכל על הפלואנס באמת, אחלה רכב.

• תוכן חדש...