Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מניח שאצטרך לשקול מחדש את עניין הכרית. אני לא מעריץ גדול של הרעיון אבל נראה שאין לי הרבה אופציות...

אני משתמש ב2 מכשירים שונים(לפעמים הפלאפון יהיה על המתקן ולפעמים נגן ייעודי(cowon x7), בנוסף לבת זוג שלי שפעם ב משתמשת ברכב והייתי רוצה שיהיה לה נוח.

תודה. ההתקנה שלך נראת מעולה! אני מחפש משהו בגובה העיניים שלא יצריך אותי להוריד את העיניים מהכביש במקרה הצורך.

הKUDA יקר בטירוף. יוצא בסוף 400 ש"ח של התקנה אבל יכול להיות שלא יהיה מנוס מזה.

בכל אופן תודה לכם!

אם מישהו יכול לחשוב על רעיון שבו אני יכול ליצור את הוואקום בחור הקיים של המזגן כי בתמונה הזו אפשר לראות שהחורים הם רק באמצע ולא בצדדים(או ספציפית בחלק השמאלי קדמי( הכי קרוב לנהג).

כשניסיתי פשוט להתאים את זה על זה, הוואקום השתחרר.

אשמח לרעיונות.

שמע אני עדיין חושב שמשהו שתכין עצמאית יענה על כל הצרכים שלך.

מה שעולה לי בראש הוא דומה לשלי. אתה יכול לעשות שימוש בדבק דו-צדדי איכותי ולהיפתס על הפאנל של המערכת בצד הימני - יש שם איזור שחור חלק של המסגרת כך שזה יתפוס טוב. לדבק הזה תתפוס את ההתקן הכדורי כמו שאני עשיתי ותשתמש בפאנל הירוק הדביק הזה. זה אזור קטן אבל דו"צ טוב יחזיק מעולה ואין צורך בחורים.

היתרונות שלו ברורים - מתכוונן, מתאים להכל, אפשר לתפוס שם גם דברים אחרים בקלות.

החיסרון היחידי הוא שצריך פעם בשבועיים שלוש לשטוף במים (בינינו זה שטויות).

קצת עבודה ואילתורים וזה יענה לך על הדרישות לדעתי.

מהניסיון שלי כל המיתקנים שקיימים בשוק או שלא נוחים לשימוש או שלא מחזיקים מעמד.

פורסם
שמע אני עדיין חושב שמשהו שתכין עצמאית יענה על כל הצרכים שלך.

מה שעולה לי בראש הוא דומה לשלי. אתה יכול לעשות שימוש בדבק דו-צדדי איכותי ולהיפתס על הפאנל של המערכת בצד הימני - יש שם איזור שחור חלק של המסגרת כך שזה יתפוס טוב. לדבק הזה תתפוס את ההתקן הכדורי כמו שאני עשיתי ותשתמש בפאנל הירוק הדביק הזה. זה אזור קטן אבל דו"צ טוב יחזיק מעולה ואין צורך בחורים.

היתרונות שלו ברורים - מתכוונן, מתאים להכל, אפשר לתפוס שם גם דברים אחרים בקלות.

החיסרון היחידי הוא שצריך פעם בשבועיים שלוש לשטוף במים (בינינו זה שטויות).

קצת עבודה ואילתורים וזה יענה לך על הדרישות לדעתי.

מהניסיון שלי כל המיתקנים שקיימים בשוק או שלא נוחים לשימוש או שלא מחזיקים מעמד.

או שילוב של 2 אופציות. וזה כנראה מה שיהיה.

הIOTTIE XL באמת מעולה. נוח מאוד לשימוש(ביד אחת בלבד) ועבר אצלי 2 רכבים ובמשך שלוש שנים עשה עבודה באמת יוצאת דופן בזמן שראיתי אחרים שהחליפו כמה וכמה כאלה וברוב המקרים כבר שילמו הרבה יותר ממני. בגלל זה קניתי אחד נוסף רק שלא חשבתי שלא יהיה לי איפה לשים אותו.

בגלל שאני לא תמיד סגור על איפה שאני ארצה לשים וכמעט תמיד המקום הראשון שבו אני שם את המתקן מתחלף במקום אחר אחרי חודשיים לעשות משהו שעלול לפגום בפלסטיקה עדינה קצת קשה לי(יותר פסיכולוגית מאשר במציאות) אבל הרעיון שלך העלה לי רעיונות נוספים שכנראה אשלב בניהם כדי ליצור משהו שימושי ונוח ועם זה אסטטי ונעים.

בכל אופן, תודה רבה!

• תוכן חדש...