Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הוא פשוט מלא עד אפס מקום, ככה שום דבר לא זז :D

בינתים אם יש לך רק כמה דברים בודדים, גש למכולת הקרובה אליך ותשאיל מהם ארגז פלסטיק.

119450.jpg

Stay Dirty

פורסם
מיכלי שמן, אנטיפריז וכו'.

תשאיר אותם בבית. אין כל הגיון לסחוב אותם באוטו כל הזמן.

פורסם

וזאת הסיבה ששום דבר לא רופף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אצלי בבגאז' יש רצפה ממש חלקה, של מיניבוסים אז הכל עף.

אז אני משתמש ברשת גדולה וכמה חוטים נמתחים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בג'ימני המצב קטסטרופה, יש את לוח הדיקט שמשמש בתור מכסה תא מטען

20130722_181228.jpg

הוא כמובן לא מקובע לשום דבר (יש שטיח ששוקל 20 גרם מעליו), ככה שאם אני מתמיד לנסוע בלי מטען הוא פשוט מקפץ לו להנאתו בכל באמפר וכל שיבוש בכביש ומייצר כמות מסחרית של רעש.

כמה קשה היה להנדס שם איזה בורג או קליפס שיתפוס אותו

לעזאזל אתכם, יפנים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אצלי בגז' ריק חוץ ממה שנחוץ לשעת חירום (משולש, גלגל רזרבי תקין עם כול כליו) + מים ייעודים לווישרים.

בגז' נקי ושפע של מקום, ככה הכי טוב ואידיאלי 8).

פורסם

לי יש קופסא עם מכסה שמודבקת בסקוץ' לריפוד של תא המטען, אבל... למה לעזעזל לסחוב שמן מנוע בתא מטען? כבר יותר מעשור שלכל חברת ביטוח יש שירות דרכים, וזה לא שכן יום אתה ממלא שמן (אלא אם כן יש לך VAG :\)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מן הסתם שליטר שמן טוב שיהיה ברכב על כל מקרה שלא יבוא, אני לעולם לא ייתן לאיזה מחלץ למלא לי שמן של פז :(

לא חסר מוצרים לסידור תא המטען, אפילו מותאמים ספציפית לרכב שלך.

פורסם (נערך)
מן הסתם שליטר שמן טוב שיהיה ברכב על כל מקרה שלא יבוא, אני לעולם לא ייתן לאיזה מחלץ למלא לי שמן של פז :(

לא חסר מוצרים לסידור תא המטען, אפילו מותאמים ספציפית לרכב שלך.

כן מצאתי כבר, ארגזים(או איך שקוראים לזה) עבור הרכב שלי (יונדאי אלנטרה), רק יקר קצת.

http://www.aliexpress.com/item/Wings-beijing-for-hyundai-elantra-refit-trunk-car-storage-box-glove-box-storage-bag/1053452993.html

עריכה אחרונה על ידי SamiSushan
פורסם

שם בארגז, וכמו שאמרו, סקוצ' שתופס את השטיח וזהו.

אישית יש לי בקבוק של ליטר שמן וליטר נוזל קירור קבוע ברכב, לא משנה איזה רכב יש לי, לא מוכן לחכות לחילוץ של החברות ביטוח בשביל דבר כזה מינורי. כמו כן תמיד נחמד לעזור למישהו שתקוע בצד הדרך בגלל דבר כזה, כבר יצא לי פעם אחת בנסיעה לאילת, בלילה, לעצור ליד רכב שהבחור פשוט התחנן שאעצור, ואמר שפתאום נדלקה לו המנורה של השמן (אוקטביה), הבאתי לו את הליטר שהיה לי בתא מטען בשמחה יתרה, הבחור לא הפסיק להודות לי ולנסות לשלם לי (לא לקחתי שקל). רק בשביל זה שווה להחזיק את זה בתא מטען.

פורסם

נכון שכל מטען עודף סתם יתרום לצריכת דלק מוגברת (אך כמו שאומר גורי אלפי בגב האומה) אבל;

פעם אחת נאלצתי להחליף פנצ'ר בגשם, פעם אחרת היו חסרים מים ברדיאטור, פעם נשרף לי הקלאץ (או משהו שם) ברכב צבאי והוא נדלק בצד הכביש, פעם היה חסר שמן מנוע, פעם היה לי פנצ'ר בלילה באמצע שום מקום, ועוד. ומיניאז, יש ברכב באופן קבוע:

בדלת הנהג - פטיש לניפוץ שמשות, ערכת עזרה ראשונה, מאחרי כסא הנהג - מטף לכיבוי אש, וסט זוהר כפול 4 (כשהרכב נתקע כל המשפחה יוצאת ממנו, לא רק הנהג). מאחורה: קילו שמן, מים עם סבון לוישרים, 2 ליטר מים, נורה ראשית חלופית, כפפות עבודה, שטיח דק שאפשר לרכון עליו כשמחליפים גלגל, פנס רנאור שמתחבר למצת הרכב (התייאשתי אחרי שהילדות תמיד גומרות את הסוללות של הפנס הרגיל), משפך למים/שמן, ספריי קצף למילוי פנצ'ר וכל זה נכנס בארגז מכולת ירוק.

אני יודע שזה הרבה, אבל תא המטען מאוד גדול ממילא, ואשתי נוהגת ברכב רוב הזמן, כך שעדיף לנסוע בראש שקט. כל אחד ואיך שהוא מרגיש. ברכב ליסינג שלי יש שטיח, ספריי פנצ'ר וערכת ביקור בים (:-

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...