Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני בתהליך רכישת רכב, רציתי לדעת איך ניתן לדעת אם רכב עבר צביעה, שיפוץ פחחות / החלפת דלת.

ראיתי המלצה שניתן לראות לפי פתח תא דלק, אבל לצטערי אני לא יודע מה לבדוק בתא הדלק מה אני אמור לראות ? (מאמין שצביעה איכותית ומקצועית תגיע גם לנקודות האלו.

תודה

פורסם

קודם גל כשלא מבינים כדאי למצוא משהוא שכן מבין וללכת לקנות איתו.

קודם כל ניתן ליראות לפי שינוי גוון צבע. גם צביעה איכותית ל יכולה לפגועה בול ב 100% בצבע הרכב המקורי. חשוב לבדוק א הכנפיים כאשר מיכסה מנוע פתוח. ליראות אם הברגים שמדקים את חלי הפח השונים צבועים בצבע רכב, לעיתים היצרן מסמן אותם בסימון אדום כמו קו חוצה. חשוב ליראת אם פנסים הקדמיים יושבים טוב במקומם ל זזים ושהמרוחים מכל צד זהים. חשוב לבדוק את בגא הרכב,להרים את הפלטה ולחשוף את איזור האמבטיה בגלגל הררבי. ליראו שאין שם תיקנים, מתיחות כיוצה בזה. כמו כן לקחת ת הרכב למכון בדיקה לני קנייה. אחרי שכמעט בתוכים שהרכב בסדר כמובן לבדוק סני נזילות מתחת מיכה מנוע ובלל להתרשם מנקיון הפנימי של הרכב. בהצלחה

Seat Leon ST 1.2 Tsi

• חברי המעגל הראשון
פורסם

צביעה זולה קל לזהות, בד"כ תראה שאריות צבע על הגומיות של החלונות ועל הידיות בדלתות.

צבע על האגזוז מלמד שצבעו את הפגוש האחורי, יש סיכוי שהרכב עבר תאונה מאחורה.

ברכב שעבר פחחות רצינית (עבדו על הרבה שטח ) יהיה אפשר לראות גלים בצבע כשמסתכלים בזוית חדה על אחת הפאות שלו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...