Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

אני צריך לבחור רכב ליסינג. בניגוד לדעה הרווחת על ליסינג יש דגש חזק על חיסכון בדלק בגלל מרחק נסיעה גדול.

 

האופציות הן:

 

טויוטה קורולה

קיה סיד סטיישן

יונדאי I30 CW

 

אני נוטה לכיוון הקיה בגלל הגיר הרובוטי, האם הוא יותר חסכוני מה I30?

פורסם

כדי שתוכל לבחור נכון, חשוב שתיקח בחשבון פרמטרים נוספים מלבד צריכת הדלק.

מהיכרותי הקצרה עם הסיד סטיישן אני יכול לומר שמדובר ברכב שיכול להתאים מאוד עבור המשפחה הממוצעת. התא מטען שלה ענק, ניתן להכניס אליו בקלות עגלות מתקפלות, סל-קלים, להוביל חפצים שונים וכו'.למשל, באחת החופשות שנסענו לצפון, הצלחנו להכניס את המזוודות של כולנו. אני לא מספיק בקיא כדי להגיד לך אם היא חסכונית יותר מיונדאי, אבל כמו שאמרתי, חשוב שתיקח חשבון את מכלול המרכיבים.

פורסם

אני לא חושב שמכל האפשרויות אחת מהן תציג צריכת דלק עדיפה באופן משמעותי בפועל , ולא לפי נתוני מעבדה.

בבסיסן המכוניות האלה דיי זהות (1600 מודרני עם גיר אוטומט).

גם הגיר הרובוטי של הקיה לא יכול לעשות איזה שהוא קסם, זה עדיין מנוע 1600 אטומוספרי רגיל.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

היות ורוב הנסיעה תהיה בינעירונית אולי באמת אין משמעות לסוג תיבת ההילוכים אלא ליחס של הגיר האחרון שהוא די זהה בשתיהן (0.774 מול 0.772), הרי שבגיר האוטומטי יש נעילת מומנט והוא "נוסע" כמו גיר ידני.

 

היתרון לקיה זה הבקרת שיוט ששמעתי שכן יכולה לתרום לחיסכון בדלק.

 

בכל שאר הפרמטרים הרכבים די מאובזרים ומרווחים באותה מידה +-

פורסם

אם הדגש על חיסכון בדלק, למה לא נשקלות אופציות אחרות כמו מגאן אסטייט דיזל, אוקטביה או סוזוקי קרוסאובר?

כולן יהיו חסכוניות יותר מהאופציות שרשמת.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

×
×
  • תוכן חדש...