Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסבה לגז

tdavidi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא זוכר במדוייק, אבל קרוב ל 30-40 אלף נסעתי אחרי הראש עם הגפ"מ.

עשיתי את הראש מנוע בשנה הראשונה שלי עם האוטו.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה לכל המגיבים

קיבלתי את ההחלטה... אני הולך על זה:)

נשאר רק לבחור איפה ואיזה מערכת

ראיתי שיש 2 מערכות נפוצות בארץ: BRC ו LEVANTO. כל אחד מלכלך על השניה ומפאר את שלו..

מישהו יודע מה ההבדל בניהם?

פורסם

אני אמור לקבל מהעבודה קיה פורטה 2014 שנסעה כ15K על בנזין ותוסב לגז.

התלונות של חבריי לעבודה שכבר עם המערכת הם בעיקר על אובדן המקום בבגאז'.

נורא תלוי איך ואיפה מתקינים את המערכת, אני חושב שיש אפשרות לבחור.

מה שאני יודע זה, שאחד מחבריי לעבודה בוחר להשאיר את הגלגל הרזרבי בבית.

אשמח לקבל את עצתם של אילו מבניכם שכבר עם המערכת, מה הכי נכון, איפה להתקין?(שמעתי על אופציות בתוך איזור הישיבה:roll:)

בקיצור מה הכי מומלץ כדי למזער נזקים בכול הקשור לנ"ל?

ילדיי כבר אחרי גיל העגלות ואני מסתדר כיום עם באגז' קטן יחסית של ג'אז היברידית.

פורסם

אצלי המיכל מחליף את הגלגל הרזרבי. הגלגל עצמו נשאר בבית, וברכב יש ערכת ניפוח ותיקון פנצ'רים (מוחבאת מתחת למושב הנוסע בתיק ייעודי).

זה די עונה על כל הצרכים, מלבד האופציה שצמיג נקרע/מתפוצץ.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

אתה מבין שזאת בעיה? אם יש נסיעה ארוכה עם ילדים? שווה את הסיכון של התקעות עם ילדים? מילא, נסיעות קצרות...

מה כוללת הערכה של תיקון הפאנצ'רים?

פורסם (נערך)

מה שאני זוכר זה קומפרסור ומיכל מילוי פנצ'רים (זה שקונים ב40 שקל). אולי יש עוד דברים קטנים שאני לא זוכר.

לנסיכה ארוכה אפשר לקחת את הגלגל.. שוב הבעיה היחידה היא במקרה של קרע או פיצוץ צמיג. במקרה הזה צריך להזעיק

מישהו עם הצמיג הרזרבי/לקחת מונית לפנצריה הקרובה וכו'. אם אתה לא גר ליד אתר בניה/מקום מועד לפורענות והצמיגים שלך לא יבשים ובלויים הסיכוי נמוך שתאלץ להגיע למצב כזה, ובערך שווה ערך לסיכוי של תאונת/התנגשות דרכים לא עלינו.

עריכה אחרונה על ידי djyakini

BMW E92 8)

פורסם
סבבה, אז נסיעה ארוכה כן לקחת.

חופשה באילת? שים גגון? סיוט, רעש טורדני...

במקרה שלי נסיעה מחיפה לאילת הלוך חזור + סיבובים תעלה פחות מ250 ש"ח (לפי חישוב 1000 ק"מ וצריכה מוגזמת של 1/10), אני מוכן לקחת את הסיכון. לחשוב שפעם הייתי משלם על נסיעה כזאת 650 ש"ח.. פתאום נהיה משתלם לרדת לאילת אפילו ללילה אחד (:

BMW E92 8)

פורסם
לפי חישוב של עלות 2.9 ש"ח לליטר גז ו6.7 ש"ח ליטר בנזין

ועלות התקנה של 6000 ש"ח

אני מחזיר את ההשקעה בתוך שנה וחצי

וזה מבלי שאני לוקח בחשבון שכשתהיה לי מערכת גז אני אסע פחות ברכבת ויותר ברכב (מנהריה לנתב"ג 1-2 פעמים בחודש)

הדבר היחיד שאני מתלבט לגביו זה ההתאמה לרכב.

ואם להתקין אז איזה מערכת, כי יש כל מיני מערכות/חברות וכל מתקין ממליץ על מה שהוא מוכר...

2.9 איפה? אני כבר 5 שנים נוסע עם מערכת גז, אני סוגר את זה זריז כי בכל הזדמנות שיש לי אני נוסע מת"א לטבריה, לפעמיים גם 3 פעמיים בשבוע, אין לי בעיות כי דאגתי לקחת מערכת איטלקית מצויינת, הוספתי משמנת נוספת, חוץ מזה צריך להחליף פילטרים ובדיקות פעם שכמה זמן ) שנה וחצי ( וזהו , עלות של 300-400 שקל

עדיין לא נתקלתי בבעיות , מה שכן אנחנו מתדלקים ב3-4 שקלים כבר , מעניין איפה אתה מתדלק ב2.9

פורסם
במקרה שלי נסיעה מחיפה לאילת הלוך חזור + סיבובים תעלה פחות מ250 ש"ח (לפי חישוב 1000 ק"מ וצריכה מוגזמת של 1/10), אני מוכן לקחת את הסיכון. לחשוב שפעם הייתי משלם על נסיעה כזאת 650 ש"ח.. פתאום נהיה משתלם לרדת לאילת אפילו ללילה אחד (:

כול מה שאתה אומר הוא נכון ומוצדק, כשמדובר ברכבך הפרטי.

להזכירך, עד עכשיו הייתי עם ג'אז היברידית בליסינג תפעולי.

המעסיק רוצה לחסוך, וזה לגמרי זכותו!

מה לי יוצא מזה? כאב ראש כי עובדים רק עם תחנות דלק אלון, אפילו שהן השולטות בגז, איבוד חצי בגאז' או שמירה על בגאז' שלם אבל וויתור על גלגל ספייר.

מישהו מכיר טוב את הקיה פורטה? האם תהייה לי אופצייה על חשבון מקום בבגאז' להתקין את המערכת ועדיין להישאר עם הספייר?

פורסם
2.9 איפה? אני כבר 5 שנים נוסע עם מערכת גז, אני סוגר את זה זריז כי בכל הזדמנות שיש לי אני נוסע מת"א לטבריה, לפעמיים גם 3 פעמיים בשבוע, אין לי בעיות כי דאגתי לקחת מערכת איטלקית מצויינת, הוספתי משמנת נוספת, חוץ מזה צריך להחליף פילטרים ובדיקות פעם שכמה זמן ) שנה וחצי ( וזהו , עלות של 300-400 שקל

עדיין לא נתקלתי בבעיות , מה שכן אנחנו מתדלקים ב3-4 שקלים כבר , מעניין איפה אתה מתדלק ב2.9

דור אלון בצ'ק פוסט בחיפה. המחיר כרגע ₪2.7, הפתיע אפילו אותי שרגיל לתדלק ב2.9-3.

BMW E92 8)

פורסם
יש לי מערכת בשבילך , אם אתה מעוניין.

זה היה בשבילי?

הרכב לא יהיה פרטי שלי, הוא יגיע מהעבודה כך שלא רלוונטי...

פורסם (נערך)

המחירים ירדו עכשיו לגז ואני ראיתי באזור נהריה 2.7 ש"ח לליטר השבוע (תחנת דלק בסהר). ובעוד תחנות 2.8

ממה שהבנתי הגז של דור אלון יש לו שם יותר טוב, אומרים שהוא יותר נקי.

חבר שיש לו רכב גז אומר שכשהוא מילא בתחנות אחרות הפילטר היה מלוכלך יותר בפחות זמן.

לכל המעוניין:

אני ועוד חבר עושים ביחד הסבה. כרגע אנחנו 3 רכבים וככל שיצטרפו יותר כנראה יעשו לנו מחיר יותר טוב

ההסבה מתבצעת בחולון עם מערכת BRC, בחולון אצל מתקין שהחבר שהפנה אותי אליו עשה אצלו הסבה והכל היה תקין ויצא מרוצה. נותן אחריות והכל.

מי שמעוניין שיפנה בפרטי

עריכה אחרונה על ידי tdavidi

• תוכן חדש...