Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

גילוי נאות: אני בעליה של מאזדה5 2008 (לאחר מתיחת פנים) מזה מספר חודשים. גם לי הייתה בזמנו אותה התלבטות, למרות שבתקציב שהיה לי, כמעט ולא היו וורסו - הרכב חדש יותר מהמאזדה והמבחר קטן יותר בכל מקרה. אני מניח שאתה מתעניין ברכישת רכב משומש, נכון?

לגבי צריכת הדלק - למרות שיש לוורסו גיר רציף, ולמרות שבנצוני יצרן יש עדיפות רבה ביחס למאזדה, הרי שצריכת הדלק של הוורסו אינה להיט - סביב 10:1, כמו במאזדה +/-. ואת זה אני אומר מבדיקה של שתי המכוניות. והגיר בוורסו יותר מעצבן וגם איטי/מסרס מנוע ומרעיש.

ירידת ערך - תגיד, ממתי רכב מהווה נתיב השקעה? קשה לענות על השאלה. על כל פנים, שתיהן מבוקשות בשוק המשומשות. הוורסו -כמו כל דגמי טויוטה - יקרה יחסית במחירונים, אז נראה לי שיהיה יותר קל "להעיף" מאזדה. אגב 2: שתיהן כיכבו/מככבות בציי רכב, ולרשותך כרגע למעלה מ-400 מאזדה5 למכירה ביד2, לעומת 50 בלבד לוורסו...מה זה אומר? שניתן אולי להתמקח יותר והשיג מחיר טוב על המאזדה5? ייתכן.

אמינות - גם כאן, אין דרמות וההבדלים זניחים, לדעתי. שתיהן מכוניות אמינות מאד; ייתכן וישנה עדיפות קלילה לטויוטה, אך זו רק תחושת בטן.

מרחב פנימי - שתיהן מציעות מרחב די דומה...אבל דלתות ההזזה במאזדה הן לטעמי הגורם המנצח בין השתיים. תא המטען גדול משמעותית במאזדה, כשחמישה מושבים בשימוש. כששבעת המושבים בשימוש, עדיין יתרון קל למאזדה. אגב, למאזדה יש למעשה שישה "וחצי" מושבים, לעומת שבעה בטויוטה. אבל, הצמד בשורה השלישית של הטויוטה, מתאים רק לילדים, כך שלדעתי יש תיקו לשתי המכוניות הללו בסעיף אכלוס אנשים.

אני יודע שלא נתתי לך תשובה חד-משמעית, אבל לפי מגוון פרמטרים (ביניהם כאלה שלא הזכרת כגון התנהגות כביש והנאה מנהיגה. כן, גם במיניוואן אפשר ליהנות!) החלטתי לבסוף שאני הולך על המאזדה - ואני מאד מרוצה!

עריכה אחרונה על ידי thebaron

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...