Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו טווינגו החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ולכן בדיוק לא ברור לי למה לא משווקים את הטווינגו עם המנוע המוגדש...העיצוב הרבה יותר יפה (לדעתי) מהסמארט פורפור (ראיתי לא מעט טווינגו בגרמניה) ובתכלס זה אותו רכב עם סמל שונה. להערכתי, החשש הוא שבתמחור של 80, לא יהיו לו קונים ואנשים בארץ יעדיפו כבר את הקליאו בפחות (כי "יותר גדול בפחות כסף...."). חבל, רכב מיני אמיתי וקטן שיכול להתאים מאוד למי שגר בגוש דן ולא רוצה לשפוך כל כך הרבה כסף על סמארט.

עריכה אחרונה על ידי dr6633
פורסם
ולכן בדיוק לא ברור לי למה לא משווקים את הטווינגו עם המנוע המוגדש...העיצוב הרבה יותר יפה (לדעתי) מהסמארט פורפור (ראיתי לא מעט טווינגו בגרמניה) ובתכלס זה אותו רכב עם סמל שונה. להערכתי, החשש הוא שבתמחור של 80, לא יהיו לו קונים ואנשים בארץ יעדיפו כבר את הקליאו בפחות (כי "יותר גדול בפחות כסף...."). חבל, רכב מיני אמיתי וקטן שיכול להתאים מאוד למי שגר בגוש דן ולא רוצה לשפוך כל כך הרבה כסף על סמארט.

ב-80 אלף התכוונתי לסמארט, שמרגישה איכותית יותר מהטווינגו.

כמה יותר? במבחן אולם התצוגה היא מנצחת אותה בנוקאאוט.

עכשיו חשוב בעצמך מה סביבת המחיר הטבעית של הטווינגו מול מתחרה מובהקת כסיטרואן C1.

גם אם היא נאה יותר מהסמארט.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

מבין מה שאתה כותב אבל תחשוב על הפספוס - מכונית מיני עם הנעה אחורית, קוטר סיבוב מגוחך ומגדש טורבו. מצד אחד מכונית נהדרת לתל אביב הצפופה, וגם מחוץ לעיר יש לה מספיק כוח. לא חושב שיש לזה תחרות ואני לא נכנס לנושא הביקורות מבחינת נהיגה וכו,מסתכל עליה כמכונית פרקטית ליום יום ולא כ hot hatch. ה C1 לא מציעה את אותם דברים, והסמארט יקרה.לדעתי זה פספוס לא להכניס לשוק רכב כזה אבל...מי שואל אותי.

פורסם
מבין מה שאתה כותב אבל תחשוב על הפספוס - מכונית מיני עם הנעה אחורית

אנא יתכבד כבודו ויסביר לי מה היתרון של הנעה אחורית במכונית מיני עירונית, מעבר לאפשרות לקוטר סיבוב מדהים(ולא בהכרח נחוץ. קוטר סיבוב של 10 מ' למימדים של 3.5-3.6 מ' הוא יותר ממספק).

אקשה עליך במעט ואזכיר שלטווינגו/פורפור אין תא מטען קדמי וזה האחורי מצומק למדי.

אגב, גם אני אוהב הנעה אחורית אבל זה תלוי ברכב וביעודו.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

בראש ובראשונה- האפשרות לקוטר סיבוב מדהים. לטעמי נחוץ מאוד, בטח בכניסה לחניות ברחובות צפופים עם רכבים משני הצדדים. כמו שכתבתי, לא מייחס לרכב תכונות ספורטיביות בשל ההנעה האחורית. אני מרגיש יום יום את ההבדל בין קוטר של 9.6 ל 10.9 אז כנראה שהייתי מתענג על 8 ומשהו...

• תוכן חדש...