Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו טווינגו החדשה

dr6633
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בזמנו פורסם שהרכב יגיע לארץ במהלך השנה הנוכחית. על פניו, מדובר במשהו שונה בנוף - הנעה אחורית, נוחות תמרון עירונית מעולה ועוד, ולמיטב זכרוני גם דובר על הגעת הדגם עם מנוע הטורבו הקטן וכל זה במחיר שאמור להיות אטרקטיבי, סוג של סמארט זולה וקצת גדולה יותר . בחודשים האחרונים לא מדברים על זה בכלל ונראה שקרסו ירדו מהרעיון, לא? ניסיתי לברר מולם באתר אבל לא טרחו לענות...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתיאורה אמורה להיות כיפית לנהיגה, במציאות בכלל לא.

רוב הביקורת קוטלות את הטוינגו החדשה בכל הקשור להנאה מנהיגה, טוענים שהיא אפילו פחות מהנה ממיני מונעת קידמית כמו VW אפ.

תעבור ל7:30 בוידאו:

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במקור דובר גם על דגם חמים עם כ-110-120 כ"ס שהיה אמור להיות מוצג בז'נבה.

ז'נבה חלפה, לא רואים אפילו אב טיפוס אחד - וכפי שכתב קודמי, הביקורות רחוקות מלהרשים.

הבחירה במנוע והנעה אחוריים היו אילוץ כתוצאה משיתוף הפעולה עם סמארט. לא יותר, לא פחות.

ראיתי את המכונית וישבתי בה בז'נבה 2014. היא ללא ספק מדליקה באולמות התצוגה, אבל כנראה שכאן זה נגמר...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עוד קיים סיכוי שתראה אותה פה בארץ, אבל עם סמל שונה ותג מחיר לא אטרקטייבי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה, מכיר את הביקורות אבל לא רואה את הקשר בין הנאה מנהיגה לבין רכב בסגמנט הזה שתפקידו לנווט טוב בעיר ולחנות בקלות...ועם הנתונים של הטווינגו היא עדיפה (כנראה) על קטנות אחרות רבות. כמובן שאם מדברים על גרסת RS בעתיד, זה כבר משהו אחר..

מעניין אותי אם ירדו סופית מהרעיון להביא אותה לארץ ואשמח אם מישהו מקרסו יתייחס לשאלה הזאת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הטווין ראן הייתה קונספת מאוד מעניין ומאוד מבטיח עם הרבה רמזים ל5 טורבו.

השאלה היא אם טווינגו RS בוטלה או נדחתה כי המשאבים של רנוספורט הופנו לנצח את סיאט ברינג.

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 6 חודשים מאוחר יותר...

מקפיץ שרשור ישן...

למישהו יש מידע עדכני לגבי כוונת קרסו לשווק את הטווינגו בארץ? אני יודע שזה לא עניין של תקינה כי הסמארט החדשה משווקת פה (כולל ה 4 מושבים) ומדובר תכלס באותו רכב, אבל קרסו לא טרחו לענות לי לא בפייסבוק ולא באמצעים אחרים. בכתבות השונות לגבי רכבים חדשים שעתידים לעלות עת הכבישים בארץ ב 2016, הטווינגו לא מוזכרת כלל למרות שבעבר כן היתה כוונה לשווק את הגרסה המוגדשת. אם למישהו יש מידע עדכני, אשמח לשיתוף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עם יבואן כמו קרסו אל תצפה לגדולות. עושים טובה שהם משווקים פה לפי היחס וכמות ההשקות המזעריות ברנו

Alfa Romeo 164 3.0 super v6 1995

Alfa Romeo spider 2.0 twinspark 1997

Alfa Romeo giulietta milano 2014

Volkswagen polo gti 2011

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אם היא תגיע, כמו כמעט כל דגמי רנו-ניסאן שמיובאים לפה - היא תגיע מאוד באיחור.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קרסו לא טרחו לענות לי לא בפייסבוק ולא באמצעים אחרים

הו לא, אתה רוצה להגיד לי שזכית ליחס לא רציני מיבואן רכב?! ועוד קרסו?! לא נכון!

במילים אחרות, נכון לעכשיו רנו יתמקדו ב-2016 כנראה במה שיכניס להם כסף קרי - המגאן החדשה (והמעניינת עם היגוי אחורי) והג'יפון שלהם הקדג'אר.

לא מאמין שיש להם כוונה להביא את הטווינגו, חבל, אבל ברוך הבא למדינה עם שוק רכב שהוא מקבילה מוטורית לחליפות איסלאמית...

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבין ומקבל (טוב...לא שיש ברירה) אבל עדיין, הם כן דיברו על זה שיביאו את הטווינגו ופתאום לא מדברים על זה. המגאן תכניס להם כסף? יצליחו למכור משהו עם שוק הקיה ספורטאג׳? סתם תוהה, אם מגאן כן....למה טווינגו לא??

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כי לפעמים משחררים בלון ניסוי כדי לייצר כותרות, או סתם לבדוק היענות. לפעמים באמת רוצים להביא, אבל מו"מ לא עולה יפה, אין במפרט שמתאים לישראל או סתם המחיר לא מתאים ועוד סיבות רבות אחרות.

המגאן תכניס להם כסף כי היא מיועדת לציי רכב וגם הגי'פון שלהם שבכל זאת נכנס לאחת הזירות הלוהטות בשוק הישראלי והפעם נראה נורמלי בניגוד לקולאוס.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בחופשה משפחתית ברודוס לפני חודשיים שמתי לב שיש פה ושם סמארט פורפור להשכרה ואפילו לא טווינגו אחת.

לא רק זאת, אלא שאפילו לא ראיתי באי ולו טווינגו אחת מהדגם החדש, בעוד שהדגמים הקודמים היו פופולריים למדי.

לצערי, גיליתי את עניין הסמארט להשכרה מאוחר מדי, מאחורי ההגה של קורסה חדשה ומשמימה.

אלא שלא אלמן ישראל. קפצתי לסוכנות הראשית(היחידה?) של מרצדס, ביקשתי - וקיבלתי נסיעת מבחן.

נסיעת המבחן היתה על הדגם הבסיסי עם המנוע האטמוספרי(71 כ"ס), ידני כמובן.

למעט המנוע, שאפשר לסכמו במילה אחת(דרדלה), הפורפור מאוד הפתיעה אותי לטובה - ולא רק בגלל התמרון ושדה הראיה המצויין, החיוניים לתנועה עירונית.

הפורפור מרגישה רכב מגובש. נוחות הנסיעה בה מפתיעה לטובה, התנהגות הכביש ניטרלית למדי(עם נטייה טבעית לתת היגוי כשדוחקים בה קצת), כל אביזרי השליטה מרגישים טוב לידיים ולרגליים - ואפילו לישיבה ולתנוחת הנהיגה אין בפי כל טענות.

חבל שלא ניתן לנתק בה את הבקרות, אבל יום אחד, כשאשכור אחת כזו איפשהו אנתק את הפיוז הרלבנטי ואבדוק אם עדיין נותר ולו קמצוץ של עוקץ בזנבה.

אני משער שעם המנוע המוגדש(90 כ"ס) זו יכולה להיות מכונית מאוד סימפטית, קל וחומר לכשתוצג גרסת בראבוס.

אלא שנכון להיום, עם מחיר הזוי של 109 אלף ש"ח לגרסה האטמוספרית האוטומטית, קשה לי לראות מישהו מכניס את היד לכיס ומוציא סכום כזה על מכונית עירונית שלא שווה יותר מ-70-80 אלף...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...