Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תלונה על נהג מונית - מחיר מופקע, צעקות, קללות והתנהגות לא הולמת - האם יש טעם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם!

אתמול עצרתי מונית ביהוד, הווייז הראה שלטרמינל 1 יש כמעט 4 ק״מ נסיעה.

שאלתי את נהג המונית, שעשה טובה שפתח את החלון כמה זה עבור הנסיעה המבוקשת.

-120₪

;120₪? לא תודה, להתראות.

הלכתי כמה צעדים מהמונית, התחלתי להכנס לGetTaxi, ואני קולט שהנהג יוצא מהרכב, מגיע, ומתחיל לצעוק:

-כמה אתה רוצה לשלם? כמה? (פה אני קולט שהמבטא ערבי, מה שלא הבנתי קודם)

;לא צריך, תודה להתראות.

-בוא תראה מחירון!! (שוב הכל בצעקות, ואני בדיוק שעה וחצי לפני עליה למטוס ולא רוצה להכנס לריבים עם אף אחד)

;אני לא צריך, תודה רבה, להתראות.

כאן הוא מתעצבן, ומתחיל לצרוח:

;אתה בן אדם אפס!!! בן אדם אפס וגזען מסריח!!

המשפט חוזר על עצמו (בצרחות) כמה פעמים שלאחריו הוא מאחל לי בריאות ונוסע.

רשמתי מספר רישוי של הנהג,

אבל האם יש טעם להתלונן למשרד התחבורה?

5 דק אחר כך נסעתי במונית עם מונה והגעתי ב41₪ תוך כמה דק בודדות.

אשמח לתשובה מבעלי נסיון וידע בנושא, תודה רבה.

קוד קופון מיוחד לחברי הפורום -  באתר שלי למוצרי תזונה וספורט -  יש להזין את הקופון בצ'קאאוט: CARS10

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על פניו – יש טעם לפנות למשרד התחבורה.

קח בחשבון שתידרש להגיע לתת עדות בפני חוקר של משרד התחבורה + עדותבבית משפט (אם העניין יגיע למצב זה).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

עדכון - הגשתי תלונה דרך אתר משרד התחבורה ואחרי יומיים קיבלתי עדכון שזה בטיפול, נחיה ונראה.

יום טוב לכולכם.

קוד קופון מיוחד לחברי הפורום -  באתר שלי למוצרי תזונה וספורט -  יש להזין את הקופון בצ'קאאוט: CARS10

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשהוא התיישב ברכב רשמתי את מס' הרכב בטלפון, חזרתי לארץ והגשתי תלונה.

מילא ניסה לבקש 120₪ בשביל נסיעה של 5 דק', אבל לצאת ולהתחיל לצעוק ולקלל באמצע הרחוב? אני רוצה להאמין שיש גבול..

מחכה לעדכונים ממשרד התחבורה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם לא עלית על המונית, אני לא רואה שום טעם להמשיך להתעסק בעניין

שחרר

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוב הנסיעות לנתב"ג וממנו הם ע"פ מחירון.

יהוד/קרית אונו ע"פ מונה(כך לפחות לפי מוניות הדר).

ניתן למצוא מחירונים נוספים בגוגל.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שקצת לא הבנתם אותי, בתגובות האחרונות, לא הכל פה קשור להצעת מחיר שלו.

אני יודע שהתרגלנו לדחיפות בסופר, ושעוקפים אותנו בתור בקולנוע.

אבל למה שאני אשאר אדיש להתנהגות כזאת? איפה כתוב שהבן אדם יכול לצאת עלי ולקלל אותי? חייב להיות גבול בין לעקוף אותך בתור לפופקורן לבין לתקוף, פיזית או מילולית זה לא משנה.

ומה במקרה של בחורה? אז הוא גם היה נותן לה סטירה?

אני סך הכל מקווה שיעשו לו קצת כאב ראש על המקרה הזה, ושפעם הבאה הוא יחשוב פעמיים לצאת מהרכב ולצעוק על מישהו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום, עדכון קטן -

היום התקשרו אלי ב8 בבוקר ממשרד התחבורה, שאלו על הפרטים האישיים שלי, לא התמקדו במקרה,

התאכזבו שאין תיעוד ווידאו ( כאילו שאני צריך להסתובב עם מצלמת גו-פרו על הראש) ואמרו שהמקרה עולה לוועידה, ואחר כך יחליטו האם זה עובר לחוקר משרד התחבורה, או למשפט, ושאלו לנכונות שלי להגיע לשניהם ולעימות עם הנהג במידת הצורך.

החל מהוועידה אני אקבל תשובה אחרי 40 יום על ההתקדמות, מאמין שבלי תיעוד זה יגנז, אלא אם כן לנהג יש היסטוריה של מקרים דומים.

יום טוב לכולם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל הכבוד על הגשת התלונה, אסור להבליג על מקרים חריגים מסוג זה.

לכל אלו שאמרו לך לשחרר - אם מקרים כאלו קורים לכם, או למשפחה שלכם, אני מקווה מאוד שתקבלו את זה בהבנה ובסבבה כי 'ככה זה'.

בגלל שאנחנו מבליגים על כל אלפי המקרים של שירות מחפיר, רמת השירות בארץ היא בגדר בדיחה. מצד שני היא שיקוף של התרבות הכללית כאן אז אולי היא בדיחה רק בעיני אנשים מסוימים ולגיטימית בעיני אחרים.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Monster 1200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...