Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד קורטינה 1973

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

זמן מה שאני עוקב פה בפורום אחריי פרוייקטים כאלה ואחרים ותמיד רכבי אספנות עניינו אותי ומשכו אותי.

כרגע אני סטודנט כל שאין לי הרבה כסף להשקיע ברכישת/שיפוץ רכב אספנות, למרות זאת אני מתלבט האם לקנות פורד קורטינה מהשנים 73-75 כמו שהייתה לאחי בצעירותי.

אני מתלבט אם לקנות רכב שיעמוד קצת ולאט לאט אני אשקיע את הכסף בשיפוץ האוטו, אני אשמח לשמוע חוות דעת על המכונית, האם ניתן למצוא חלקים בארץ לקורטינה מהשנתונים הללו או שצריך להזמין הכל מחול?

האם יש בארץ קורטינות ידניות או שכולן אוטומטיות?

כמו כן, אשמח לטיפים שכדאי לבדוק ברגע בחינת הרכב במיוחד אם הוא עמד כמה שנים.

אשמח לכל טיפ ולכל דעה.

תודה,

נתן :-D

פורסם

קורטינה.jpg

שלום,

זהו הרכב הראשון שראיתי בינתיים, מדובר על קורטינה שנת 1973 (נמצאת בכרמיאל), אין אוויר בגלגלים, המון חלודה וחורים בגוף, מלא חלודה בתחתית וחורים, בתוך הרכב אין סלון והכל מפורק, המנוע גוש חלודה למרות שבעל הרכב טוען שהרכב מניע ומונע כל כמה חודשים (אני ממש בספק, חסרים חלקים, מכסים, אין שום נוזלים במערכת), בעל הרכב טוען שיש לו את כל החלקים החסרים (וגם גיר ידני).

האוטו באמת נראה לא משהו אבל מצד שאני אני לא מבין מספיק ולצערי לא יצא לי לצלם תמונות שמשקפות את המצב האמיתי של הרכב.

מבקשים על הרכב 4500, האם זהו מחיר ריאלי לקורטינה במצב שכזה או שמנסים לסחוט כסף?...אשמח לשמוע דעות של מי שמבין.

כמו כן, אם מישהו יוכל לסוור לי את האוזן לגבי מחירים של פחחות וצבע, תיקון מנוע, החלפת גיר לידני וכו'.

תודה ושבת שלום =)

פורסם (נערך)

בלי לראות יותר מדי לעומק ההרגשה שלי- לא לגעת !

נראה כי הרכב חלוד למוות והתיאור שנתת לא מוסיף נקודות.

להביא את הרכב הזה למצב סביר זו השקעה של עשרות אלפי שקלים וקורטינה ארבע דלתות זה לא בדיוק הרכב שמצדיק את זה

תמצא משהו אחר במצב תקין יותר ותמנע גם מחורים ברכב וגם מחורים בכיס

אורן

נב -אם אני זוכר נכון פורסמה איפשהו קורטינה משופצת שנראתה יפה מאוד , המחיר יהיה בטח גבוה יותר משמעותית אבל כנראה שתגיע לעלות דומה בכל מקרה

עריכה אחרונה על ידי orenuchx
פורסם

מתוך ניסיוני ולדעתי -

עבור פרויקט ראשון, וללא רקע או כיסים עמוקים - לך על מכונית פשוטה, נפוצה ונוסעת כדי להתנסות בתחביב הזה.

אתה לא רוצה להיכנס לתהליך ארוך ויקר, בטח כאשר מסביב אפשר למצוא מכוניות מעניינות במחירים טובים.

תגיע לאחד המפגשים של מועדון ה-5 או ההתכנסויות האחרות בימי שישי, צור קשר עם האנשים ותקבל תמונה טובה יותר של מה צפוי לך,

אני בטוח שתמצא שם אוזן קשבת וצרור עצות מועילות ומעשיות.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

ממליץ לך לא להתקרב הרכב נראה גמור .

למרות שאפשר לשפץ אף אחד לא יקח את הפרויקט הזה.

בזמנו רציתי לקנות אותה אבל ירדתי מהר מאוד מהעץ.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היתה פה קורטינה לבנה ממש יפה למכירה בסביבות 10K. נסה לחפש את המודעה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

^

איזו מהממת!

אגב, הרכב הראשון שנהגתי בו היתה קורטינה 69' שהייתה לאבי, זה דור אחד לפני זאת שבתצלום. נוסטלגיה :inlove:

ובגלל הפן הנוסטלגי, אין טעם לשאול את פות"ש "למה דווקא קורטינה". נגד זה אין מה לעשות, מקסימום להגיד אם האקזמפלר הספציפי שווה את ההשקעה או לא, זה הכל.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

• תוכן חדש...