Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כתוב על הסרן האחורי בסובארו אימפרזה F1 בלבן, מה זה אומר?

hagggg55
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

כמו בכותרת

התכופפתי היום לבדוק משהו שעשיתי במוסך ושמתי לב

שכתוב בלבן משהו כמו F1.

מה זה אמור להביע?

סימון של משהו או מה?

אשמח למידע כלשהו.

נ.ב מדובר באימפרזה 2002

imprza new age

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

סובארו זה חלק מפוג'י תעשיות כבדות, שמייצרים סרנים לקבוצת הפורמולה 1 של קבוצת רד-בול. יש מצב שזה חלק עודף.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דיסקו, לדעתי אתה טועה, בשנות ה90 וה2000 המוקדמות פרודרייב, (סדנת שיפורים בריטית) בנתה את רכבי הwrc של סובארו, ובשנת 2001 הם גם בנו את רכב הפורמולה 1 של קבוצת bar.

יתכן והסרן הזה הוא פיתוח מסויים שהגיע בטעות לרכב של פות"ש.

Haggg

האם אתה מרגיש שהרכב מתנהג שונה מרכב משפחתי סטנדרטי?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלייקס, אני לא בטוח שאתה צודק.

ב 2002 כשייצרו את הרכב של פות"ש מפעל ההרכבה של מכוניות רד בול היה צמוד למפעל ההרכבה של סובארו ביפן.

סדנת פרודרייב בנתה מכוניות באנגליה.

אני כמעט בטוח בזה, כמעט. ניסיתי למצוא מכתבים רשומים שהיו לי כשהתכתבתי איתם באיזה עניין, אבל עברתי מאז כמה דירות ואני לא מוצא אותם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע יש הגיון בדבריך, מצד שני - מדובר על רכב לשוק האירופאי, ובשנים ההן היה גם את גרסאת ה22B הסופר-נדירה שאמנם הגיע מיפן אבל עברה תחת ידיהם של פרו-דרייב, יתכן והבחור הרוויח פה מהטעות.

אגב 22B, הB מסמן מתלים של בילשטיין, אולי שווה להתכופף ולבדוק...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דיסקו, שלייקעס, כדאי להמתין לאייל מסובארו שאולי יצליח לברר מול המחלקה הטכנית או השיווקית של היצרן את נושא המפעלים ושיתוף הפעולה עם פרו-דרייב וקבוצת הF1 של רדבול בשנים ההם.

עריכה:

התאוריה של שלייקעס עשויה להסביר את הרעשים שציינת בשרשור אחר.

הסרנים ב22B עשו שימוש בחלקים מחושלים ומיסבים כדוריים, שעם הזמן נשחקים ומתחילים להשמיע רעשי חריקה.

עריכה אחרונה על ידי Maor Bracha

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי מדובר בסרן שהגיע במקור בסובארו FF1

https://en.wikipedia.org/wiki/Subaru_FF-1_Star

מדובר בחלק נדיר ביותר היום, הוא עשוי מפלדה בחישול יפני מסורתי כמו שהיו עושים חרבות של סמוראים.

יש מצב שיש לך פה אוצר קטן, מציע לבדוק ישירות מול סובארו העולמית, עדיף במכתב רשום כדי שיהיה תיעוד מסודר.

עז יפנית בסלעים

yahav.biz | mineralz.co.il

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה סרן מחוזק, נותן יתרון לרכבים תחרותיים בהתמודדות עם שימוש אגרסיבי, הספקים גבוהים והורדתו לכביש.

אין הבדל מהותי ברכב יום יומי, אישית הייתי מפרסם מודעת החלפה- סרן F1 אל מול סרן רגיל, תוספת של כ1,200 ש״ח ועלות ההחלפה נשמע לי סביר. אם כבר מורידים סרן על חשבון הקונה הייתי משקיע חלק מסכום הרכישה בגומיות חדשות.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשמע פות"ש, הסיפור הזה ריתק אותי והלכתי לבדוק מה קורה אצלי בסרן האחורי במוסו - אתה לא תאמין!!

גם אצלי כתוב משהו, בצד אחד F15 USAF ובצד שני משהו כמו DEW

יש למישהו מושג מה זה אומר ? יכול להיות שמדובר בחלק תעופתי במקור ?

AuWk-wVOIcyGcUwpSyj0AMFm8gvgSTJicwrEQDrPnVBU.jpg

AmjX9KRCPyU1iBMg2yuU9V2ZthsN8pjpj-k0rL5DffAy.jpg

עז יפנית בסלעים

yahav.biz | mineralz.co.il

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...