Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני כרגע חייל, מסתדר חודשית עם 2000+- שקל. (חוץ מה2000 יושבים כמה עשרות בבנק)

אני מאוד מעוניין לקנות רכב ונתנו לי הצעה לא רעה של Audi A4 1.8T 2004 (עם תוכנה עומד על 200 כ"ס) ב30 אלף

הרכב עבר 150 אלף, יד 2 מטופל היטב והבעלים אני מכיר אישית, הוא יכול לסדר לי גם טיפולים וביטוח בהוזלה משמעותית.

אני מעוניין לשמוע קודם כל מה דעתכם על הרכב הזה ? אמין ? חזק ?

והשאלה העיקרית היא האם אני בתור חייל שעומד על 2000 שקל משכורת בחודש יצליח לתחזק אותו ?

מאוד חשוב לי רכב חזק ויופי, תודה רבה :)

פורסם

תראה,

רכב- איך שלא תהפוך את זה יעלה לך בחודש לפחות (לפחות לפחות) 2000 שקל.

דלק, ביטוחים, טסט שנתי (חלק ל-12), טיפולים והוצאות לא צפויות.

עשה חשבון עם עצמך האם שווה לך לעשות את זה.

בכל מקרה אתה נכנס להפתקאה לא קלה במיוחד, הרכב עצמו כסטאנדרט לא זול לתחזוקה. עם שיפורים האמינות נפגעת, ועם זה כל הנגררות של העליה בסכומי התחזוקה שלה.

אישית הייתי מוותר על התענוג וכמה שאתה רוצה כבר רכב משלך או שתמתין או שתרכוש רכב יותר פשוט.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמה חיפשתי רכב כזה, (עלה אז יותר מ- 70). בכללי הרכב נהדר, אני חיפשתי ידנית וקשה מאוד למצוא.

יש אוטומטיות ויש עם גיר רציף שנוטה להתקלקל בק"מ שכתבת. צריך לבדוק טוב. הרכב כ עצמו בנוי טוב, חזק יחסית למה שהייתי רגיל אליו עד אז.

מבחינת יופי זה עניין אישי, אני אישית אוהב. מאוד רציתי כזו. יש גרסאות מפוארות ומאובזרות בכל טוב.

"לתחזק" זה תלוי מה, יכול להיות שיהיו לך רק טיפולים שוטפים ומאוד תהנה ויכול להיות שתהיה לך תקלה יקרה בחודש הראשון. הרכב כבר 11 שנים על הכביש- צריך להיות מוכן למקרה כזה.

המחיר נשמע לי טוב, אבל אם הייתי חייל הייתי מחכה עד לאחר השחרור לקניית רכב כזה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
תראה,

רכב- איך שלא תהפוך את זה יעלה לך בחודש לפחות (לפחות לפחות) 2000 שקל.

דלק, ביטוחים, טסט שנתי (חלק ל-12), טיפולים והוצאות לא צפויות.

עשה חשבון עם עצמך האם שווה לך לעשות את זה.

בכל מקרה אתה נכנס להפתקאה לא קלה במיוחד, הרכב עצמו כסטאנדרט לא זול לתחזוקה. עם שיפורים האמינות נפגעת, ועם זה כל הנגררות של העליה בסכומי התחזוקה שלה.

אישית הייתי מוותר על התענוג וכמה שאתה רוצה כבר רכב משלך או שתמתין או שתרכוש רכב יותר פשוט.

שמע מבין אבל מנסה להבין איך 2000 שקל חודש ?

אמר לי משיג לי ביטוח ב4000 אלף, דלק אני מוכן לשים גג עד 700-800 שקל, טסט שנתי זה איזה 100 שקל בחודש (נראלי).

בוא נגיד הגענו ל1200-1300 שקל, הוצאות לא צפויות אי אפשר לדעת.

בכל מקרה הבעלים של הרכב קרוב אלי אמר שידאג לכל בעיה לעזור לי עם הרכב (הוא עובד איתי) ככה שזה מתקזז בערך.

פורסם

אתן לך טיפ, ברגע שהרכב עובר לבעלותך תשכח מהמשפט הזה: "בכל מקרה הבעלים של הרכב קרוב אלי אמר שידאג לכל בעיה לעזור לי עם הרכב (הוא עובד איתי) ככה שזה מתקזז בערך"

אני לא מאמין שיש בנאדם כל כך תמים שיאמין למשפט הזה. אתה חושב שעוד חודשיים תיהיה בעיה אז בעל הרכב יעזור לך כספית עם המוסך?

בכל מקרה, הגעת לבד ל1200-1300. טיפולים והוצאות לא צפויות חשוב להכניס אמנם לא ידוע כמה אבל צריך לקחת בחשבון שזה יכול להגיע להרבה.

היום:

בעבר:

פורסם
אתן לך טיפ, ברגע שהרכב עובר לבעלותך תשכח מהמשפט הזה: "בכל מקרה הבעלים של הרכב קרוב אלי אמר שידאג לכל בעיה לעזור לי עם הרכב (הוא עובד איתי) ככה שזה מתקזז בערך"

אני לא מאמין שיש בנאדם כל כך תמים שיאמין למשפט הזה. אתה חושב שעוד חודשיים תיהיה בעיה אז בעל הרכב יעזור לך כספית עם המוסך?

בכל מקרה, הגעת לבד ל1200-1300. טיפולים והוצאות לא צפויות חשוב להכניס אמנם לא ידוע כמה אבל צריך לקחת בחשבון שזה יכול להגיע להרבה.

לא לזה התכוונתי חח, ברור שהבנאדם לא יעזור כספית אבל מבחינת מושגים וקומבינות שיש לו במוסך הוא יוכל לעזור לי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רכבים כאלו מאוד לא אוהבים קומבינות. לא הייתי ממליץ לטפל בהם במוסכי מדרכה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

פורסם

פוטנציאל הנזק הכלכלי של הרכב הזה הוא עצום. במיוחד שהוא משופר וננהג באגרסיביות.

אפילו ללא תקלות, התחזוקה השוטפת הנדרשת הינה גבוה הרבה יותר מאשר במשפחתית רגילה.

פורסם

שוב אני מסביר, אין שום קומבינות ואיך הרכב נסע.

הבעלים קנה את הרכב לאשתו משכנה שלו, הרכב נוסע רגוע, המוסך הוא מוסך מורשה באיילון.

הרכב עכשיו טופל והחליפו לו חלקים בשווי 8500 שקל (יש קבלה וראיתי), הרבה עצמו מתוחזק טוב ונוסע רגוע.

הבעלים חבר והוא אמר לי מפורשות "אם יש בעיה תבוא אלי, אני מכיר את הרכב והוא מתוחזק והכל טוב".

הבעלים מבין גדול ברכבים ויש לו קשרים וידע רב בעולם הרכבים, עכשיו מה דעתכם :) ?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דעתי היא שכבר החלטת. אם אתה יודע שתעמוד בזה ולא תעבוד רק בשביל הרכב- לך על זה ותעלה תמונות לפורום.

מכוסה בצד:

נוסעת כל  יום:

פורסם

מה זה משנה מה באמת דעתנו?

אנשים פה נתנו לך את דעתם מניסיונם הרב ואתה מחפש איך לתרץ את הקנייה.

אז מה הבעיה? לך על זה ותהנה!

פורסם

הרכב עכשיו טופל והחליפו לו חלקים בשווי 8500 שקל

מסקנה: בטיפול הבא סכום של 8500 ש"ח לא אמור להפתיע אותך. חלק את זה ל-12, תוסיף ל-1200 ש"ח והנה כמעט הגעת ל-2000 ש"ח לחודש.

אני מחזיק רכב דומה (Audi A3 מודל 2011). הרכב מצויין אבל אינו זול לאחזקה, לא הייתי ממליץ לחייל להתעסק עם רכב כזה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
דעתי היא שכבר החלטת. אם אתה יודע שתעמוד בזה ולא תעבוד רק בשביל הרכב- לך על זה ותעלה תמונות לפורום.

מה זה משנה מה באמת דעתנו?

אנשים פה נתנו לך את דעתם מניסיונם הרב ואתה מחפש איך לתרץ את הקנייה.

אז מה הבעיה? לך על זה ותהנה!

אני יודע שאני מציק בקטע הזה ונראה כאילו שכבר החלטתי, אבל שוב זה קניה של רכב ולא צחוק ככה שבאמת חשוב לי לשמוע את כל הצדדים, קודם כל תודה על הדעות והתגובות שלכם, אני החליט בסופו של דבר מה אני עושה עם העניין.

אני פשוט מחפש רכב ראשון וחשוב לי שיהיה חזק ו"פוזה" וקשה לי לרדת מדברים שנשמעים טוב, בכל מקרה תודה על הכל חברים.

פורסם (נערך)

שיהיה לך בהצלחה.

הכי גרוע - תקבל קורס באוניברסיטה של החיים.

רק בבקשה, פוזה זה עניין של עיצוב חיצוני ולא סגנון נהיגה. סע בבטחה ותהנה מהמכונית.

ועוד משהו -

הבעלים חבר והוא אמר לי מפורשות "אם יש בעיה תבוא אלי, אני מכיר את הרכב והוא מתוחזק והכל טוב".

הבעלים מבין גדול ברכבים ויש לו קשרים וידע רב בעולם הרכבים, עכשיו מה דעתכם icon_smile.gif ?

דעתי רעה מאוד. אבל שיהיה לך לבריאות וכפי שרשמתי - הכל חלק מהאוניברסיטה הגדולה של החיים.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

הבעלים קנה את הרכב לאשתו משכנה שלו, הרכב נוסע רגוע, המוסך הוא מוסך מורשה באיילון.

?

לא יודע... לא מכיר את הבעלים, לא מכיר אותך, לא מכיר את הסיטואציה.

אבל זה הסיפור הכי נדוש שיש: "הרכב של אישתי". ברור.

הלוואי והכל נכון. וגם אם הרכב מתוחזק בהתאם צפה להוצאות בכל מקרה, ה8500 האלה טובים לעכשיו אבל לא לעוד 3-4 חודשים שהאוטו יצטרך שוב טיפול.

היום:

בעבר:

• תוכן חדש...