Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טרנו בנזין מודל 98

לאיג'קטור אחד לא מגיע חשמל

והרכב עובד רק על 3 פיסטונים

האם זה אומר שהמחשב של הרכב הלך

או יכול להיות בעיה אחרת

אשמח לקבל עזרה

תודה

פורסם
יש לזה גם מערכת גז

ואותו מזרק לא עובד גם בגז

ידידי יצאת מנקודת הנחה ,שהיא ממש לא חייבת להיות נכונה!

בדוק פלג באותו צילינדר

חוט הצתה (+כוייל)

חיווט חשמלי, קורוזיה ,חיבור רופף,קצר

שסתום שרוף בצילינדר (תוציא את הפלג אחרי כמה דקות הנעה תראה אם הוא רטוב מבנזין)

בהצלחה

פורסם

מערכת גפ"מ משתמשת במזרקים יעודים שלה ולא במזרקי בנזין ולכן תאוריה של מזרק תקול כנראה לא נכונה.

כמו שנכתב, בדוק הצתה וקומפרסיה.

אין נורת תקלה דולקת?

פורסם
ידידי יצאת מנקודת הנחה ,שהיא ממש לא חייבת להיות נכונה!

בדוק פלג באותו צילינדר

חוט הצתה (+כוייל)

חיווט חשמלי, קורוזיה ,חיבור רופף,קצר

שסתום שרוף בצילינדר (תוציא את הפלג אחרי כמה דקות הנעה תראה אם הוא רטוב מבנזין)

בהצלחה

הוצאתי פלג והוא מריח דלק , אני מנתק את החוט של הפלג והמנוע לא מגיב כלום, מזה הסקתי שהבוכנה הזאת היא הבעייתית

החוט שמגיע מהאינגקטור הזה למזרק של הגז לא מפעיל את המזרק של הגז (אני מוציא צינור ושומע אם הוא עובד)

ולכן מסקנתי שלא מגיע פולס חשמלי גם לאינגקטור של הבנזין

אני רוצה לעשות מעקף מהמחשב לאינגקטור רק שאני לא מוצא את המחשב

פורסם
מערכת גפ"מ משתמשת במזרקים יעודים שלה ולא במזרקי בנזין ולכן תאוריה של מזרק תקול כנראה לא נכונה.

כמו שנכתב, בדוק הצתה וקומפרסיה.

אין נורת תקלה דולקת?

\

אבל היא יושבת על החיוט של מערכת ההזרקה של הבנזין

פורסם

בוקי היקר ,כמו שהסביר הבחור ,מערכת ההזרקה של הגפ"מ מחוברת ומסונכרנת עם מחשב ההזרקה של הבנזין ,ולעניננו ,שללנו שזה בעיה של מזרק ,כי הרי כן מושפרץ דלק על הפלג ,לכן מה שנשאר, או מערכת הצתה תקולה ,או שסתום \צילינדר הזה תקול. ד"א תעשה חיפוש,היה לי מקרה מאד דומה ברכב מוסב גפ"מ.. שברתי את הראש איתו ,ולבסוף זה באמת היה תקלה בחיווט החשמל של ההצתה. (חוט רופף)

בהצלחה

פורסם

1. כשאני משנה את החוטים של המזרקים של הגז הרכב ממשיך לעבוד כרגיל

2. כשהרכב על בנזין בוכנה 3 לא מגיבה

3. כשאני על גז לאיזה מזרק שאני מחבר את החוטים של בוכנה 3 הוא מפסיק לעבוד ויתר הבוכנות ממשיכות לעבוד

ולכן המסקנה שלי שלא מגיע פולסים לאינג'קטור של בוכנה 3

אני רוצה לנסות לעקוף את החוט של בוכנה 3 מהמחשב לאינגקטור - אבל אני לא מוצא איפה החביאו את המחשב

אשמח לקבל עזרה

• תוכן חדש...