Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיפור על אהבה ישנה שהתחדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפור אמיתי לחלוטין שלי ...

לילה

החניה של אייקאה.

פגשתי אותה בשנית.

9 שנים הייתי מאוהב בה.

בהתחלה, היא היתה הנסיכה ואני הייתי צעיר שקט, חסר אמצעים וחסר ניסיון.

עם הזמן שחלף היא התייפתה עוד יותר ואני, מהברווזון הקטן נעשיית גבר. גבר משכיל, מבוסס ומנוסה.

עכשיו שנפגשנו שוב ידענו שניינו שהפעם זה שונה.

ניגשתי אליה, הולך לאט לאט מסביבה, מתרשם, התחלתי ללטף את חמוקיה ללא אומר. הרגשתי אותה פועמת מתחת ידי וכבר לא יכולתי להתאפק.

נכנסתי אליה |!| לאט ובזהירות, הרטט היה מורגש יותר, שלטתי בה |!||!||!|

התחלתי לזוז, בהתחלה לאט כדי להתרגל ואחר כך יותר מהר ויותר מהר.

נתתי גז, והיא איבדה שליטה. גם אני.

רציתי אותה |!|

בשבילי |!|

לתמיד |!|

פורסם

היאריס מתה!

יחי המיאטה החדשה!!

מזל"ט!

תמונות נוספות יועלו בהמשך... (מחר - כשיהיה קצת אור!)

תום

Dsc02887.jpg

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

מזל טוב.

תזהר בגשם...

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

מזל טוב!!!

אוטו יפהפה..

דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם...

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

פורסם

קודם כל תודה.

להזהר בגשם הבנתי כבר היום אחרי שנתתי גז בהילוך שני בסיבוב (היו לי שלושה נתיבים פנויים) והרכב החליק כמו חולרע (על כל השלושה לסרוגין (-: ) ואני נפחדתי עד למאוד.

עכשיו אני מנסה ללמוד את האוטו לאט ובעיקר ללמוד איך להחליק נכון כי המיאטה שמחה לאללה להחליק.

השם בינתיים הוא מאמי -> שם לא סופי.

מחיר קניה 136K ש"ח לשנת 2004, מצב בבדיקה מצויין :!:

תודה לתום שיצא וצילם אותי היום בלילה כדי להביא לכם את החדשות

ונראה לי שמפורום של יאריס ספורט, יש נטיה ליאריסים להמכר או לההרס.

בקרוב נהיה פורום מיאטות :-)

אוטו חלום :!:

פורסם

תתחדש :)

איפה אני אראה אותה מסתובבת בראשון שאני אדע שזה אתה :)

תבוא להראות לי :)

נ.ב.

אם אתה צריך אני יכול לצלם תמונות חופשי.

פורסם

:smile: Congrats! she's a beauty, no doubt

- A few advices

Be careful with it, rain or shine, RWD cars are different and some normal reflexes that you have from your previous FWD might get in you in trouble

Get the car re-aligned when you get the chance, the factory alignment is terrible and makes the car fairly unstable under braking, a good alignment will make the car a lot more predictable and controlled, I'll be happy to help you with the specifications when you're ready to do it

Painful subject - rollover protection... have you thought about it? a roll bar will make your car not only safer but a lot more fun to drive as it stiffens the chassis and makes the steering even more direct, it's a good investment

!Consider a nice advanced driving course, it is the best investment you can possibly make - in YOURSELF

!ENJOY

.Moti

פורסם
:smile: Congrats! she's a beauty, no doubt

- A few advices

Be careful with it, rain or shine, RWD cars are different and some normal reflexes that you have from your previous FWD might get in you in trouble

Get the car re-aligned when you get the chance, the factory alignment is terrible and makes the car fairly unstable under braking, a good alignment will make the car a lot more predictable and controlled, I'll be happy to help you with the specifications when you're ready to do it

Painful subject - rollover protection... have you thought about it? a roll bar will make your car not only safer but a lot more fun to drive as it stiffens the chassis and makes the steering even more direct, it's a good investment

!Consider a nice advanced driving course, it is the best investment you can possibly make - in YOURSELF

!ENJOY

.Moti

הרבה עצות נתת אז ככה:

כבר ראיתי כמה צריך להזהר, רק לפני חצי שעה נסעתי על כביש רטוב ישר ונתתי גז והרכב התחיל להחליק קלות לצדדים.

השקעה ראשונה: קורס נהיגה, לי ולמי שירצה מהמשפחה (לפחות אח אחד ירצה אני מניח).

2. כיוון מחדש? אם זה ישפר את השליטה והיציבות אז למה לא לעשות את זה כבר עכשיו? מה זה כולל ???

3. rollover protection - הכוונה לכלוב התהפכות או למוט מסויים :?: כמה זה עולה ומה היתרונות והחסרונות שלו ? (אפשר עדיין לפתוח ולסגור גג ?, משנה את המרחב לראש ? משקל ??)

בכל אופן תודה על העצות, אני מניח שכבר בזמן הקרוב אני אתחיל לעשות דברים כדי לשפר את השליטה שלי ברכב ואת הבטיחות שלו.

יום טוב (-:

ניב

פורסם

ידני?

אחלה מציאה!

מזלטוב :) תתחדש..

צבע כחול כהה? (לפחות לפי מה שאפשר לראות בתמונה..)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מטוס זעיר ללא טייס

וחלונות חשמל

מקווה שתפיק ממנה את מירב ההנאה, וסע בזהירות

ספר חוייות ותעלה כבר תמונות

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

• תוכן חדש...