Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, יש לי כמה שאלות לגבי הזמנה של חלקי חילוף מאיביי.

דיפון לדלת (הריפוד) משומש מארצות הברית, חלק יחסית גדול ומסיבי. האם יש על זה מיסוי?

האם הוא נכנס תחת הקטגוריה של "חלקי פלסטיק לפנים הרכב וסוגיהן" ברשימה של השחרור מהיר ?

מתחת למחיר המשלוח הם נוטים להוסיף "

Import charges:"

מזה אומר?

יצא למישהו להזמין דיפרנציאל או מסרק הגה (או משהו מכאני וכבד לצורך העניין)

השאלה בעיקרון לגבי חלקים מאוד גדולים כמו הדיפון וכבדים כמו הדיפרנציאל.

מאיפה אוספים אותם? זה מגיע רגיל לסניף הדואר שלי?

מה המיסוי והאם זה חוקי בכלל להזמין.

תודה!

E46 330CI

פורסם

יצא לי להזמין רביעיית בולמי זעזועים, חבילה מאוד כבדה,

החבילה הגיעה לארץ תוך מס ימים (יש לרוב לחבילות גדולות מס מעקב שאתה יכול לראות את מסלול החבילה)

החבילה הגיעה לארץ ונלקחה למכס, באיתור חבילות ראיתי שהיא במכס אז התקשרתי אליהם.

הם שולחים לך מכתב הביתה שמגיע אחרי יומיים בערך, שמנחה אותך להתקשר אליהם, אם כבר ראית בעצמך אז תזרז תהליכים.

ברגע שהחבילה תקועה במכס יש 2 אופציות, ללכת לשם בת״א ולהתרוצץ עם מסמכים כדי לשחרר את החבילה,

או להשתמש בשירות עמילות המכס של דואר ישראל, נציג שיקח ממך 170 שקל בערך ויחסוך לך יום טרטורים ויעשה הכל בשבילך, אחרי שהחבילה שוחררה אתה יכול להגיע לאסוף אותה מתא או לבקש שישלחו לסניף הקרוב לביתך, את המיסים שילמתי דרך עמילות המכס, אם תשחרר עצמאית תשלם בזמן השחרור אצל המכס,

יכול להיות שהחבילה שלך היא שחרור מהיר אז היא תעבור במכס, יקבע מחיר מיסים מסויים והיא תישלח לסניף דואר שלך ישירות בלי בלבולי מוח ואת המיסים תשלם בסניף כשתקבל את החבילה,

ויכול להיות שהחבילה לא תגיע אל המכס בכלל וזכית, חבילות של חברות שילוח 99.99% מהפעמים יעצרו במכס, דואר רגיל (usps אם אני לא טועה, תתקנו במידת הצורך) לפעמים מחליק ומגיע ללא מכס.

פריטים עד 500$ לא מחוייבים במכס אלא רק במס קניה ומע״מ, המס קניה ששילמתי היה 19%. מעל 500$ אתה תשלם 47(?) אחוז מכס ועוד מע״מ.

פריטים עד 75$ לא מחוייבים בכלום.

עברתי לסקייטבורד

פורסם

השתמשתי בעמילות המכס של דואר ישראל, עזרו מאוד ותקתקו עניינים בהתכתבות במייל, הבולמים לא רשומים בשחרור מהיר אבל הנציגה בעמילות המכס "דאגה לאישור משרד תחבורה", לא יודע מה היא עשתה שם ובטח הכל שם קומבינות אבל למי איכפת, שתיקח את הכסף ואני מקבל את המוצר ומרוצה, עדיף מלבזבז יום עבודה ולמצוא חניה בתל אביב עם עצבים על המכס

עברתי לסקייטבורד

• תוכן חדש...