Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיז'ו 206 GTI

ludu
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה בנוגע לקליאו ספורט 182??

ניתן להזמין כזו מהיבואן בכ-165K אם אני לא טועה. היא נחשבת לאחת ממכוניות ההנעה הקדמית הטובות ביותר כיום, והיא תהיה מאוד מאוד מיוחדת בארץ מכיוון שלא ידוע לי על מישהו שהזמין כזו.

רוני

לא סתם לא הזכרתי את הקליאו, כרגע אין ייבוא שלה, Adi מהפורום היה בקשר עם היבואן מספר פעמים וכרגע אין ייבוא, בעתיד - אולי. הMK1 וMK2 משומשות לא הוזכרו גם כן מכיוון שהבחור ביקש חדשה, ולא משומשת. במידה והיה מדובר באופציה למשומשות, אין ספק שהקליאו ספורט היא אופציה משובחת.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה מתכוון להנעה אחורית... יתרון? זה יתרון בהנאה, לנהג מיומן!!!

אכן התכוונתי להנעה אחורית... במה מתבטאת מיומנותו של הנהג בניצול ההנעה האחורית?

ובקשר לקליאו. האם השילדה, המיתלים וההיגוי שלה מהנים יותר משל הפיז'ו 206?

פורסם

לפי מה שידוע לי - צרפתיות חמות בשנה הבאה:

פיג'ו:

רק 206 GTI - ה RC לא תיובא

סיטרואן

C4 VTS

C2 VTR (כנראה סנסודרייב)

C2 VTS

רנו

ממש לא מתכוונים להביא

נ.ב

ה 206 GTI שלי כבר בת 4 ועם 84000 ק"מ ואני לא מפסיק לחייך...:smile:

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם
אכן התכוונתי להנעה אחורית... במה מתבטאת מיומנותו של הנהג בניצול ההנעה האחורית?

ובקשר לקליאו. האם השילדה, המיתלים וההיגוי שלה מהנים יותר משל הפיז'ו 206?

1. הנעה אחורית מאתגרת יותר ונחשבת מהנה ו"טהורה" יותר, בעקבות הפרדת הגלגלים המניעים והגלגלים המפנים.

2. לפי מבחנים - בהחלט כן! היא גם חזקה יותר מגרסת ה-GTI הרגילה של ה-206.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה sronis.

לזאב- איך הפיז'ו בחיי היום יום? האם בשביל להנות מאוטו צריך בכל פעם למשוך אותו לקצה? ( שיא ההספק ב- 6000 סל"ד ). אם יש לך מחשב דרך, אשמח לדעת את צריכת הדלק הממוצעת.

תודה!

פורסם

חיי היום יום אצלי כוללים נסיעה מראשל"צ לתל אביב בד"כ הנסיעה בבוקר היא חצי חופשית איטית וזחילה בפקק. אם יש מזג אויר טוב אז בחלונות וגג פתוחים. אם במקרה הרמזור ברוקח ירוק ואין תנועה אז :smile: ואם לא אז מסתפק במוזיקה טובה.

בחזרה אני מתפלל שיהיו פקקים עד שאגיע לעליה לאיילון מרוקח כדי שהמנוע לא יהיה קר, שלא אמצא איזה טמבל בולם בסיבוב בעליה לאיילון. אין לי ממש איפה לדחוף אותה באיזור הקו האדום והיא לא ממש זקוקה לזה ביום יום עם מומנט רציני החל מ 2500 ומשיכה שנפסקת רק במנתק. ב 4100 שיא המומנט ושם המשיכה החזקה ביותר.

חיי יום יום זה גם לשבת במושבי חצי עור לאחוז בהגה מעור ללטף את ידית ההילוכים מאלומניום (לא ממש נעים ביום חם או ממש קר..) ולהינות מסיבבת נהג כולל מושב אוחז שבסך הכל טובה מאוד אבל לא מושלמת הייתי מעדיף הגה מתכונן למרחק כדי שאוכל לאחוז בו קרוב יותר.

4 שנים שכללו טיפולים שוטפים בלבד למעט צמיגים ובלמים (תלוי בנהיגה שלך) ושתי תקלות אחת תוקנה באחריות (מאורר מזגן מרעיש) ואחת שלא (יוניט מד חום וגובה שמן 500 ש"ח כולל עבודה).

דלק 98-99 משלים את ההוצאה. צריכת הדלק כ 11-12 ק"מ לליטר תלוי ברגל ימין.

בכבישים הנכונים וכאלו לא חסר, בכבישים הלא נכונים אבל בשעות הנכונות היא נותנת כל כך הרבה וגם אחרי 4 שנים אני לא מפסיק להתפעל.

אזהרה:

בשנת 2002 פיג'ו נפלו על הראש והכניסו גם ל 206 מוטיפלקס, במוסך שבו אני מטפל ברכב אומרים לי כל פעם ששאני צריך להגיד תודה שקללת המוטיפלקס לא נפלה עלי.

זאב

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם
1. הנעה אחורית מאתגרת יותר ונחשבת מהנה ו"טהורה" יותר, בעקבות הפרדת הגלגלים המניעים והגלגלים המפנים.

2. לפי מבחנים - בהחלט כן! היא גם חזקה יותר מגרסת ה-GTI הרגילה של ה-206.

רוני

ההיגוי של ה 206 טוב בהרבה מזה של הקליאו .

לגבי השילדה , יש כאלה שטוענים כך ויש כאלה שאחרת , לדעתי ה 206 צריכה כיוון בולמים קצת קשה יותר ואז היא מושלמת.

היתרון של הקליאו הוא במנוע הטוב יותר אך אליה וקוץ בה, הוא הרבה פחות גמיש בטורים נמוכים.

אין ייבוא של ה 182 לארץ, היבואן רוצה לחסוך בעלויות תקינה וכאלה .

אני ממליץ לך ללכת על מיאטה ואם לא בא לך רודסטר, ה 206 זה אופציה מצויינת.

פורסם

תנוחת הנהיגה בקליאו הורסת את האוטו לדעתי.

מיאטה זו האופציה הטובה ביותר (אך שים לב שהיא פחות בטוחה מהאחרות...).

מאוד מהנה, ועוד גג נפתח כבונוס...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני משוכנע שה- 206 רכב מצוין וראוי לכל הדעות בקטגוריה שלו.

ללא קשר, אני משוכנע שלא תגיע למיצוי היכולות לא של ה-206 ולא של הקליאו כדי לספר בצורה כה נחרצת ומלומדת (כפי שחלק מחברי הפורום מתיימר לעשות) מי מהם טובה יותר ולמה.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

זה כבר משגע אותי לשמוע כל פעם אנשים אומרים: "בכל מקרה אתה לא תגיע למיצוי היכולות של האוטו".

מאיפה אתה יודע? אפשר לחשוב כבר איזה מכוניות אלה (הרבה פעמים), לקחת בפרופורציות. שלא לדבר שלרוב לא מכירים את הבן אדם הנוהג, ואפילו אם לא יגיע ל"מיצוי היכולות" של המכונית, מי אמר שזה מה שהוא מחפש ורוצה?

וה'יכולות' או - המגבלות של המכוניות האלה (קליאו ו206) מגיעות מהר מאוד ובצורה בוטה של תת-היגוי בד"כ.

ב206GTI המושבים לדעתי מצויינים, התנוחת נהיגה הרבה יותר טובה מהקליאו ספורט, ה206 מרגישה יותר איכותית ו'חלקה', מהלך ידית ההילוכים ב206GTI ארוכה מאוד, במיוחד למכונית ספורטיבית.

לדעתי ההצעה הכי טובה זה פשוט לנהוג במספר מכוניות שאתה מתלבט ביניהן, ולהחליט בעצמך, לאחר מידע שקיבלת פה.

Some days your the bug; Some days your the windshield

פורסם

תודה לכולם על התגובות והדיון המעניין! תודה גם לזאב על שיתוף המידע כבעל פיז'ו GTI.

מכל מלמדי השכלתי.

פורסם
זה כבר משגע אותי לשמוע כל פעם אנשים אומרים: "בכל מקרה אתה לא תגיע למיצוי היכולות של האוטו".

מאיפה אתה יודע? אפשר לחשוב כבר איזה מכוניות אלה (הרבה פעמים), לקחת בפרופורציות. שלא לדבר שלרוב לא מכירים את הבן אדם הנוהג, ואפילו אם לא יגיע ל"מיצוי היכולות" של המכונית, מי אמר שזה מה שהוא מחפש ורוצה?

וה'יכולות' או - המגבלות של המכוניות האלה (קליאו ו206) מגיעות מהר מאוד ובצורה בוטה של תת-היגוי בד"כ.

ב206GTI המושבים לדעתי מצויינים, התנוחת נהיגה הרבה יותר טובה מהקליאו ספורט, ה206 מרגישה יותר איכותית ו'חלקה', מהלך ידית ההילוכים ב206GTI ארוכה מאוד, במיוחד למכונית ספורטיבית.

לדעתי ההצעה הכי טובה זה פשוט לנהוג במספר מכוניות שאתה מתלבט ביניהן, ולהחליט בעצמך, לאחר מידע שקיבלת פה.

פותח השרשור כתב "חשבתי על כרטיס כניסה לעולם הנהיגה הספורטיבי".

ולכן נכתב מה שנכתב לגבי מיצוי יכולות כלי הרכב האמורים ע"י אותו LUDU.

דרך אגב, גם נהגים מנוסים יותר שחושבים שמיצו את יכולותיו של ה- 206 GTI או קליאו 172 ודומותיהן יופתעו מאוד כאשר ישבו ברכבם ליד נהג מיומן כמו ראם או יעקובסון ויתחוור להם שהם בקושי ממצים 50% מיכולות הרכב.

בדיבורים ובפנטזיה הדברנים והקשקשנים מצליחים על פי רוב למצות 100%.

קצת צניעות לא תזיק כאן.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
"מהלך ידית ההילוכים ב206GTI ארוכה מאוד, במיוחד למכונית ספורטיבית"

נו עוד מומחה...

אממ... הוא צודק. לא ממש צריך להיות מומחה בשביל לשים לב לזה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...