Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על תוכנה - KODI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תקלה מאוד מעצבנת, לא משנה איזה תוכן אני צופה ומאיזה מקור או הרחבה הסרט\סדרה עוצרים וחוזרים למסך האחרון בקודי זה כל פעם קורה אחרי כ10 דקות ראשונות של צפייה.

זה קורה כמה פעמים במהלך צפייה.

מישהו יודע מה הפתרון?

404

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה מתכוון ל passthrough ב kodi? אם כן, זה עוד שלב לפני זה. צילום המסך שהעלתי בעצם אומר שהרסיבר שלי לא תומל בפורמטי האודיו, למרות שהוא כן. אני חושד בכבל HDMI, זכור לי שזה עבד, משהו השתנה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

התחילה לי בעיה מוזרה עם הקודי. יש לי android box בסלון (tronsmart orion) שאני מחבר אליו כונני usb שאליהם אני מעתיק את התוכן מהמחשב. עד השבוע זה עבד בלי בעיה, אבל עכשיו קבצים חדשים שאני מעתיק ל-usb לא עובדים בקודי. במחשב הם מנגנים בלי בעיה, וקבצים ישנים שיש על הדיסק און קי גם עובדים בלי בעיה. מה נסגר?

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
יש לי תקלה מאוד מעצבנת, לא משנה איזה תוכן אני צופה ומאיזה מקור או הרחבה הסרט\סדרה עוצרים וחוזרים למסך האחרון בקודי זה כל פעם קורה אחרי כ10 דקות ראשונות של צפייה.

זה קורה כמה פעמים במהלך צפייה.

מישהו יודע מה הפתרון?

איך אתה סוגר/מכבה את הקודי עם ה איקס או הכפתור כיבוי?

תנסה לאתחל את הקודי....

פורסם

אתחלתי, עשיתי force stop, מחקתי cash, זה עדיין חוזר על עצמו. מבדיקה נוספת - התופעה חוזרת גם בתוכנות וידאו אחרות לאנדרויד, וגם עם כוננים אחרים. יכול להיות.שתהליך ההעתקה עושה משהו?

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
אתה מתכוון ל passthrough ב kodi? אם כן, זה עוד שלב לפני זה. צילום המסך שהעלתי בעצם אומר שהרסיבר שלי לא תומל בפורמטי האודיו, למרות שהוא כן. אני חושד בכבל HDMI, זכור לי שזה עבד, משהו השתנה.

רק מעדכן. בסופו של דבר הבעייה הייתה הדרייבר של כרטיס המסך

פורסם

יש למישהו מושג מה יכול לגרום לבעיה שמתרחשת אצלי? זה מחרפו, התקנתי מחדש את קודי, עשיתי איפוס להגדרות היצרן בסטרימר, וכלום לא עוזר

פורסם (נערך)
התחילה לי בעיה מוזרה עם הקודי. יש לי android box בסלון (tronsmart orion) שאני מחבר אליו כונני usb שאליהם אני מעתיק את התוכן מהמחשב. עד השבוע זה עבד בלי בעיה, אבל עכשיו קבצים חדשים שאני מעתיק ל-usb לא עובדים בקודי. במחשב הם מנגנים בלי בעיה, וקבצים ישנים שיש על הדיסק און קי גם עובדים בלי בעיה. מה נסגר?

תנסה לכפות רזולוציה וקצב refresh (על 24 הרץ) במקום להסתמך על הגדרות אוטומטיות.

עריכה: האם יש סיכוי שהמכשיר מתחמם יתר על המידה?

עריכה אחרונה על ידי Dittohead

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

לא נראה לי, קבצים ישנים שכבר על ה-usb עובדים כל הזמן, רק קבצים חדשים שאני מעתיק לא מסכימים לעלות.

פורסם

טוב, אז חיברתי את כונן ה-usb ליציאת ה-usb האחורית, העתקתי כמה קבצים והפעם זה עבד. מניח שיש תקלה מוזרה כלשהי בחיבורי ה-usb אצלי

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

מעוניין להצטרף באיחור אופנתי לחגיגה. מבקש המלצה עדכנית להתקנת קודי לחלונות, עם תוכן ישראלי ומינימום התעסקות. תודה.

:turn-l:
פורסם

הסקין של אבוקסיס מעולה שלא לומר מדהים.

הבנאדם עושה עבודת קודש.

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

• תוכן חדש...