Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן.

קניתי רכב רנו קנגו 2001 לפני חודש.

לפני קצת יותר משבועיים הייתה בעייה באימוביליזר, הרכב לא הניע עד שנגמרה הבטריה וכשהיא הייתה ריקה לגמרי, שמעו מן זמזום כזה (לדעתי הגה כוח) גם שהרכב היה כבוי.

הזמזום המשיך כשהרכב היה במוסך.

קיבלתי את הרכב חזרה עם מפתח חדש ואחרי כמה ימים אני בא להתניע את הרכב והמצבר גמור. (היה מטען לטלפון מחובר, למרות שהוא לא אמור לעבוד בלי סוויטצ')

מישהו התניע לי את הרכב ואותו סיפור קרה גם אחר הצהריים באותו היום (נסעתי בסביבות החצי שעה בין לבין).

אז הפשלתי שרבולים וקניתי מד מתח.

בפעם השניה שהרכב לא הניע, המצבר עמד על מתח של12.01 ואז ירד ל11.98 (אני יודע, נמוך!)

דחפתי מאחורה, הוא הניע, כשהגעתי הביתה (פירקתי אותו והעלתי לדירה) הוא עמד על מתח של 12.78 בערב וירד עד ל12.25 בבוקר. (כאן חשדתי)

אחרי שבאה מונית להתניע לי הווינקרים לא מפסיקים לפעול לא משנה באיזה מצב הכפתור, וגם הרדיו לא נדלק. (אני כרגע עם הרכב מונע נכון לעכשיו, בהמשך אעדכן אם הבעיה הפסיקה בכיבוי והדלקה)

כמה שאלות:

1.אז המצבר מתפרק לבד, יש משהו לעשות א

עם זה? או חדש וזהו? או מסוחר תורכי? (אני גר בברלין לשבוע הקרוב ויוצא לטיול בין פסטיבלים באירופה)

2. יש לי שנאי 15v על 1000 מילי אמפר, הוא יוכל אולי להטעין את המצבר הזה ? (השאלה רלוונטית גם אם אני אקנה מצבר חדש). בדקתי את המתח של השנאי ללא עומס והוא נותן 19v.

3.יכול להיות שהמצבר נדפק מאותו היום שהוא התרוקן לגמרי לעכשיו הוא לא זוכר איך לאגור אנרגיה?

4. למה הדברים האלה תמיד קורים לי?

תודה.

עריכה אחרונה על ידי liadgez
פורסם

טוב, מצאתי מצבר שעובד, החלפתי והכל תקין בינתיים.

עכשיו אני מעוניין להשתמש המצבר השני לתאורה פשוטה והטענת טלפונים.

האם אני יכול להטעין אותו עם שנאי פשוט של 15v על 1000mah ? (הוא אולי 1500 אפילו)

השנאי עצמו מוציא ב19v, אבל שמחברים למצבר הוא מתאזן לפי המתח המצבר ועולה לאט לאט.

השאלה שלי היא: אם אני יהיה כל הזמן עם היד על הדופק בהטענה וישמור שהוא לא יעבור את אזור ה14.5 (כולל המתח של השנאי) הוא יטעין אותו?

תודה!

• תוכן חדש...