Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חיפשתי כאן בפורום תשובות לשאלות שלי חלקן היו ברורות וחלקן לא, אז אני פותח שרשור בשביל להיות בטוח.

אני מעוניין לצבוע את הג'אנטים ברכב בפלסטי דיפ שחור, ראיתי סרטונים והבנתי את אופן העבודה ויש לי כמה שאלות:

הבנתי שבשביל רביעיית ג'אנטים צריך 4 שכבות ומעלה, אז כמה פחיות צריך 3 או 4 ?

ראיתי סרטונים ב- DYC שמשתמשים בסוף לאחר הציפוי (לא חובה) בגלוספייר שנותן גוון מבריק, מישהו התנסה בזה האם כדאי להשתמש בחומר הזה או רק להסתפק בשחור מט ?

עריכה אחרונה על ידי eve123
פורסם

כדאי 4 פחיות משתי סיבות: הראשונה זה כי עדיף שיישאר לך קצת מאשר להיתקע בלי כלום באמצע עבודה. השנייה היא שככל שתבנה יותר שכבות ייתקבל עובי גדול יותר, מה שייקל על ההורדה במידה ותרצה להוריד את החומר.

מבחינת הגלוסיפייר, זה טעם אישי בלבד. ההבדל היחיד שהוא עושה זה בברק של החומר. העמידות, הגמישות והמגע נשארים אותו דבר. אם בא לך על ג'אנט מבריק קח אותו, אם לא אז לא.

פורסם

כמה שיותר שכבות ככה יותר גלוס, שוב, עניין של טעם.

פחית אחת תספיק ללא מעט חישוקים, הריסוס מתבצע בתנועות קצות מאוד ומהירות מאוד מצד לצד.

החומר עצמו מאוד דליל.

"יאללה בירי".

פורסם

אגב קח בחשבון איך לרסס את הגלוסיפייר, הוא קצת יותר שונה מהפלסטידיפ עצמו - צריך לתת שכבה עמוקה ואחידה.

שים לב לסרטונים בערוץ ה YOUTUBE שלהם ותעקוב אחר המדריך איך לרסס, זה קל אבל אתה עלול לבצע טעויות שיגרמו לטקסטורה תפוזית (כמו צבע שלא עבר שלייף לאחר הנחה על הפח), כמובן שהכל בר תיקון

וכמו שאמרו 4-5 שכבות, ככל שהשכבה יותר עבה ככה יותר קל לקלף, תאמין לי ששכבה אחת או 2 לקלף זה סיוט ואתה עלול לגרום שריטות לפח.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...