Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי התלבטות בין שני סוגי מגברים -

האחד Kenwood KAC8152D - הספק של 550 RMS ב 2 אום, 300 RMS ב 4 אום.

השני JBL GTO7001 700 RMS ב 2 אום ו 425 RMS ב 4 אום.

הסאב שאני רוצה להרים הוא המורל פרימו 10" - 300 RMS ב 4 אום. (מודע לכך שהמגבר של הJBL חזק ממנו, אך השאלה זה לגבי האיכות סאונד.)

ההתלבטות השניה שלי זה לגבי סוג העץ של התיבה.

אני רוצה לבנות תיבה סגורה ל SQ, אבל הבנתי ש MDF סופג את הקול, וסנדוויץ גורם לתיבה "לנגן".

מישהו יכול להסביר לי את הנקודה.

תודה :)

[CENTER][B][COLOR=#ff0000]HU:[/COLOR][/B] DEH 80PRS [B][COLOR=#ff0000]Front Stage:[/COLOR][/B] Morel Elate 603 [B][COLOR=#ff0000]Subwoofer:[/COLOR][/B] Morel Primo 10 [B][COLOR=#ff0000]Amplifier:[/COLOR][/B] Leviathan II[/CENTER]

פורסם

1.שניהם יעשו את העבודה השאלה היא המחיר,אולי יש אופציה יותר זולה שיכולה לתת לך תוצאה זהה.

2.עץ MDF הוא עץ זול עם תכונות אקוסטיות טובות ואני ממליץ לך עליו בעובי של לפחות 19 ממ.

פורסם

MDF לא סופג שום דבר. כמו שAUDIO KING אמר, זה חומר טוב ומתאים לבנית תיבה. סנדוויץ פחות מוצלח מפני שהוא יכול לגרום לתהודה ("לנגן").

דני

פורסם (נערך)

יש כבר ברשותי פלטות של 25 מ"מ סנדוויץ, יעשה את העבודה או שללכת ולרכוש MDF?

ולגבי המגברים הסכום כמעט זהה - 500 - 550 ש"ח יד שניה.

העיקר מבחינתי זה האיכות.

עריכה אחרונה על ידי itzikthejo

[CENTER][B][COLOR=#ff0000]HU:[/COLOR][/B] DEH 80PRS [B][COLOR=#ff0000]Front Stage:[/COLOR][/B] Morel Elate 603 [B][COLOR=#ff0000]Subwoofer:[/COLOR][/B] Morel Primo 10 [B][COLOR=#ff0000]Amplifier:[/COLOR][/B] Leviathan II[/CENTER]

פורסם

במקרה הזה הייתי הולך על החזק מבין השניים - מנסיון שיש לי עם מונובלוק פשוט של JBL שהיה אצלי שנים ארוכות, עושים עבודה טובה מאוד.

JBL לפחות בתחום הבאס - נותנים תמורה מצויינת למחיר שלהם.

סנדוויץ' בעובי שכזה יעשה את העבודה היטב - הוא פשוט לא נוח לעבודה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...