Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל. אם המבצע היה לפני 10 שנים הייתי קונה לחמותי ולגיסתי זוג כרטיסים לעזזל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אחלה מבצע.

מישהו יודע איך הטיסות שלהם?

יש חבילות נופש לבולגריה סופיה עם הטיסות שלהם בגלל זה שואל.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

1200 שקל לשניים לבודפשט (לא הייתי), דירה בAIRBNB במרכז (קרוב לאופרה שם), 250 דולר לכל התקופה (3-7.6)

תוסיף מזוודה אחת גדולה והגעת ל1500 שקל (זה בתנאי שאתה מביא תיקי גב קטנים שנכנסים מתחת למושב ולא מזוודות קטנות שעולות לתא מעל הראש), 1500 שקל + 250 דולר דירה יוצא דיי משתלם לדעתי

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

~

טיסות סבירות (במונחים של לואו-קוסט), אבל במידה ומשהו השתבש ומגיע לכם פיצוי/החזר - אתם עלולים להיתקל בבעיה אם אין לכם חשבון בנק אירופאי.

לפני שנה היה לנו ארוע כזה איתם, ולמרות שמדובר היה בהזמנה רשמית של חברה דרך סוכנות נסיעות, הם גררו רגליים בהחזרת הכסף עד שנתתי את מס' החשבון הספרדי שלי. מאותו רגע הכל חזר תוך שבוע, עד הסנט האחרון.

פורסם

עוד לא סגרתי, בודק עכשיו את כל המסביב.

דריש טוב לדעת.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אוטובוס מעופף, לא יותר ולא פחות. סבבה לחלוטין.

הדבר המציק היחיד הוא בטיסה חזרה מבודפשט לישראל, תוקעים אותך באיזה טרמינל בטיזנשלוך בלי מושבים / שירותים / שומדבר כ-30 דקות.

פורסם
כל מי שמזמין טיסה לבודפשט בעקבות השרשור הזה חייב לי מרק גולש מהמסעדה בקומה השנייה בשוק המקורה.

לשיקולכם :lol:

יש מסעדה ליד מלון אסטוריה, לדעתי הגולש שלהם יותר טוב.

פורסם

המחירים יוצאים אותו דבר כמו בכל חברת תעופה LOW COST אחרת.

באפ: 448 דולר לטיסות בשעות טובות יותר.

WIZZ: 308 דולר בשעות לא טובות.

עריכה: לפראג.

• תוכן חדש...