Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I30 למשפחה, כדאי ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ההורים מחפשים רכב חדש (לא מהחברה,שנתון 2012+),

לאמא שלי יש חברה בעבודה עם I30 הצורה החדשה ואמא שלי ממש נדלקה על הרכב .

לא מזמן עברתי תאונה עם האוטו הקודם (קורולה 2007 ששירתה אותנו בנאמנות 5 שנים) שלא באשמתי,

בקיצור קיבלנו את כספי הביטוח ועכשיו - המסע לקניית רכב .

אז התחלנו לדבר על הI30, בעיקרון הדרישות הם של משפחה קטנה,

בעיקרון אנחנו 6 נפשות אבל יש עוד רכב בבית וגם 2 אחים בבסיס ואני בלימודים במכללה,

בעצם רוב הנסיעות יהיו בתוך העיר כשיש באוטו רוב הזמן 1-2 אנשים כולל נהג .

נעבור לדרישות מהרכב:

תא מטען - התא מטען של הקורולה הספיק לנו דיי והותר לכן לא חוששים מבחינת ה I30 .

חסכון בדלק - מחפשים בסביבות 1-11 לפחות .

כוח - שוב, הכוח של הקורולה הספיק להורים .

נוחות - מכיוון שאנחנו גרים בטבריה ומי שמכיר כאן ורוב הכבישים שווי ערך לכבישים של עזה, עם באמפרים בכל חור,

רצוי שיהיה כמה שיותר נוח .

אמינות - דיי קשה להגיע לרמה של טויוטה, אבל לא רוצים להיות במוסך כל הזמן כמו הוואגיות .

אחזקה - ואני ואבא מבינים דבר או שניים במכונאות (אני לומד את התחום, אבא מכונאי לשעבר),

לכן כל הטיפולים יבוצעו בבית, לפני שתסכלו אותנו, במשך 5 שנים טיפלנו בקורולה בבית,

כולל ברקסים והכל ואף פעם לא הייתה בעיה .

ההורים לא נעולים על הI30, איזה עוד רכבים יש לכם להציע בהתאם לדרישות שלנו ?

דרך אגב לא קורולה, שלא תבינו לא נכון רכב מצויין מכל הבחינות, אבל היו לנו כבר 2 -

ורוצים קצת לגוון .

Audi A3 8L

פורסם

היה לי קורולה 2007 (המודל האחרון לפני הרובוטי) ולאמא שלי יש i30 מודל 2013 ואני חייב להגיד שהמנוע בi30 החדשה הרגיש עצל משמעותית מהקודמת ומבקורולה כנראה בגלל כיול של הגיר.

ממליץ לבדוק חוץ מזה רכב מרווח איכות חומרים ובניה מפתיעה לטובה יחסית והגג הפורמי שטיק חמוד.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

תבדקו גם קיה פורטה - שם השילוב מנוע טוב יותר - שאר התכונות מאד דומות ל-i30.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

דווקא נהגתי על הקורולה הקודמת (2009/2010 אוטומטית, שיותר חזקה מהקורולה של 2007) ויצא לי לנהוג על I30 2013, לא חושב שהיונדאי סוחבת פחות טוב.

למעשה להוריי הייתה I30 מהדור הראשון והם היו מאוד מרוצים ממנה מבחינת אמינות, צריכת דלק הייתה סבירה (ממוצעת לקטגוריה, לא בולטת לרעה אך גם לא יותר מדי לטובה), נוחות גם כן בסדר, אבל מן הסתם זה לא רכב צרפתי, האבזור היה טוב מאוד בזמנו. גם הI30 הנוכחית מאובזרת לא רע.

ZVIT, הפורטה אכן אופציה טובה, אפשר גם לשקול קיה סיד או I35.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
היה לי קורולה 2007 (המודל האחרון לפני הרובוטי) ולאמא שלי יש i30 מודל 2013 ואני חייב להגיד שהמנוע בi30 החדשה הרגיש עצל משמעותית מהקודמת ומבקורולה כנראה בגלל כיול של הגיר.

ממליץ לבדוק חוץ מזה רכב מרווח איכות חומרים ובניה מפתיעה לטובה יחסית והגג הפורמי שטיק חמוד.

תודה, הגג פנורמי הוא נפתח ?

איך האבזור שם ?

דווקא נהגתי על הקורולה הקודמת (2009/2010 אוטומטית, שיותר חזקה מהקורולה של 2007) ויצא לי לנהוג על I30 2013, לא חושב שהיונדאי סוחבת פחות טוב.

למעשה להוריי הייתה I30 מהדור הראשון והם היו מאוד מרוצים ממנה מבחינת אמינות, צריכת דלק הייתה סבירה (ממוצעת לקטגוריה, לא בולטת לרעה אך גם לא יותר מדי לטובה), נוחות גם כן בסדר, אבל מן הסתם זה לא רכב צרפתי, האבזור היה טוב מאוד בזמנו. גם הI30 הנוכחית מאובזרת לא רע.

ZVIT, הפורטה אכן אופציה טובה, אפשר גם לשקול קיה סיד או I35.

תודה על התגובה, איך ה I35 בהשוואה לI30 ? מבחינת צריכת דלק מחיר וכל השאר ?

Audi A3 8L

פורסם

תודה על התגובה, איך ה I35 בהשוואה לI30 ? מבחינת צריכת דלק מחיר וכל השאר ?

ה-i35 היא למעשה i30 עם תא מטען - המחירים של שני הדוגמים די דומים, וכך גם צריכת הדלק (בסביבות 1/12)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מסכים שזוהי אופציה ראויה. לטעמי ההתנהגות על הכביש של הפורטה היא אפילו נוחה ויציבה יותר משל הבת דודה i30.

פורסם (נערך)

ה-I35 קצת פחות נוחה מה-I30 ותא הנוסעים שלה קצת פשוט.

לכבישים של טבריה יצרני הרכב עדיין לא מצאו פתרון ;).

עריכה אחרונה על ידי Mike808
  • תוכן חדש...