Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות על MEGANE RS CUP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברשותי-CUP 265 2012, מבחינת תקלות ותחזוקה מעבר לטיפולים השוטפים היה רק החלפת תושבת מנוע ולפני כחודש ידית האחיזה הפנימית של הדלת נתלשה מהמקום (פשוט נשברה בחיבור לברגים שלה) , ידית חדשה הוזמנה בחברה על חשבון האחריות.

אגב מה הניסיון שלך עם רכבים ? למגאן יש מעטפת ביצועים-אחיזה סופר גבוהות אתה תמצא את עצמך במהירויות גבוהות מאוד...

לכן היא לא מתאימה לנהגים שאין להם ניסיון, זו לא האצ'בק חמה, זו מרגישה יותר כמכונית ספורט עם רשיון לכביש הציבורי...:-D

אתה סיסי אהה ? :lol:

איזה מודל היא ? ותוכל לפרט לגבי התקלות במנוע ? כי לא מוכרות בעיות מנוע משביתות כפי שאתה מתאר ברכב הנ"ל.

תודה על התגובה העיניינית!

אני ללא נסיון עם רכבי ספורט.

פורסם

יכול להיות שהרכב יהיה פשוט גדול עליך, לקנות רכב עם 265 כ״ס ולא לדעת להשתמש בו זאת לא חוכמה. לא בטוח גם שתהנה ממנו כמו שמריך כי הרכב ידע לתת הרבה יותר ממה שאתה יודע לקחת. זה טיפשי אבל זה מבאס

אולי כדאי לך להתחיל מקטגוריה יותר נמוכה, 208 Gti ושות׳?

אחזקה יותר סבירה ותדע לנצל יותר טוב את הרכב.

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
:lol:

איזה מודל היא ? ותוכל לפרט לגבי התקלות במנוע ? כי לא מוכרות בעיות מנוע משביתות כפי שאתה מתאר ברכב הנ"ל.

אברר לך... בכל מקרה, לי היא קיצונית, נהגתי עליה כמה פעמים בודדות אמנם והיא חזקה מאוד אבל יותר מדי.

אמא שלי ד'א מביאה לו לפעמים את הגולף שלה ולוקחת את הרנו לבית ספר (היא מורה) ונהנת עליה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אני אומר אם הכסף מאפשר ויש רצון, קנה מה שבא לך ואם אתה חם על הרכב ועשית נסיעת מבחן וראית כי טוב - קנה.

אבל, קח בחשבון שבהעדר נסיון עם רכבי ספורט פלוס העובדה שהרכב מאוד קיצוני עם מגבלות מאוד רחוקות (גם לנהגים מאוד מנוסים קשה להגיע אליהן), הרבה כסף יזרק לשווא. לנסיעות יום יומיות כמו שאמרו ה GTI או אופציות דומות ו"רכות" יותר יהיו אלטרנטיבה טובה יותר. שמעתי כבר על אנשים שקרובים יותר לסבל מאשר הנאה בנסיעות כאלו.

ובלי קשר, שיקול של דלק ברכב ספורט הוא לא שיקול.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

בוחגב,

התחושה שלי דומה לזו של חלק מהמגיבים לעיל מבחינת זה שהרכב עלול לא להתאים לך כנהג ספורטיבי לא מנוסה אך כזה שהשימוש ביום יום חשוב לו.

כמה מחבריי עברו למגאן (דור נוכחי ודור קודם) ומרוצים מאד, אבל רובם נהגים מנוסים וטובים (אחד לא) והם מנצלים את הרכב היטב ומוכנים לוותר לו מבחינת פרקטיות.

אני מציע לך בחום לשקול מכוניות חמימות חזקות פחות.

לא בא לבאס, ואני מניח שאתה תודה לנו בהמשך.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
כניראה, זאת הסיבה. היום נאמר לי שמוכרים 10-15 יחידות בשנה, על ידי נציג קראסו.

עשיתי נסיעת מבחן על מגאן..

נסיעת מבחן יכולה להיות מטעה. כי בנסיעה שאינה ארוכה בולטים היתרונות של הרכב והחסרונות קצת נעלמים. קח עוד נסיעה ותנסה לדמיין ולבצע שימוש יומיומי ברכב. שיוט בכביש בינוני בשמונים ופקקים.

אף אחד לא ייתן לך נסיעה של יום שלם אבל נסה להקבל כמה שיותר זמן.

אותו דבר בצע עם הגולף.

אין לי הרבה נסיון עם רכבים כאלו. אבל היו לי יומיים עם הרבה נהיגה ברנו קליאו ספורט דור קודם (חבר נתן לי להנות). ואני יכול להגיד לך שמאוד מאוד נהנתי מהנהיגה אבל ברור לי שכרכב ליום יום יש לכך הרבה חסרונות. לא נוח ודי רועש. אבל יכול בהחלט להיות פשרה סבירה.

לאותו חבר היו שבועיים עם הרנו קאפ (המודל הקיים) והוא אמר שהקליאו שקטה נוחה ומפנקת לעומתה. הוא הסתדר עם הקליאו כרכב ליום יום במשך כשנתיים. אבל אמר שלעולם לא היה קונה את הקאפ כרכב ליום יום. "יותר מדי ספורט ופחות מידי אוטו"

אם אין לך נסיון לך על משהו יותר מתון. אני לא מתכוון רק ניסיון מבחינת יכולות נהיגה אלא גם בהיבט של ידיעה מנסיון איזה רכב מתאים לך ואיזה לא.

על פניו 208 GTI נראה לי מתאים בהרבה.

• תוכן חדש...