Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מתכנן לטוס באמצע ספטמבר לשבועיים לניו יורק והסביבה

עשיתי קצת מחקר וגיליתי שרוב המלונות בניו יורק הזויים מבחינת מחירים מדובר במלון רבע כוכב ב250 דולר ללילה....

מישהו מכיר את איזור ניו יורק ויכול להמליץ על מלון טוב אפילו מחוץ למנהטן במחירים סבירים?

ואיפה עוד כדאי לנסוע ב 14 יום +- במזרח ארה"ב... כולל מקומות מומלצים לניו יורק והאם כדאי להשכיר רכב ואיזה .

אשמח לכל מידע אפשרי...

פורסם

~

בתי מלון זולים וסבירים אין שם, אבל סביר להניח שתמצא כמה אופציות טובות ב-AirBnB.

מכונית כדאי לשכור (לא להשכיר) רק אם התכנון הוא לצאת מהמטרופולין לכיוון לונג איילנד למשל. בגבולות מנהטן, ברוקלין, קווינס והאזור זה סתם סיבוך מיותר.

פורסם

הי אייל

גם אני ומשפחתי נוסעים למזרח ארה"ב בחגי תשרי הקרובים, 22 יום.

לא סיפרת על הנסיעה, עסקית, טיול, ילדים כן או לא..?

אני אנסה לתת לך את השלד של הטיול אצלנו:

אנחנו מתחילים בכמה ימים בניו יורק, אגב אין מה לעשות, המחירים של בתי מלון בניו יורק יקרים להחריד!

בגמר השהות בעיר אני משכיר רכב ונוסעים לוושינגטון לכיומיים.

משם מצפינים למפלי הניאגרה (יש הרבה מה לראות בדרך) ליום.

משם יומיים בטורונטו (משפחה, אחרת לא היינו נוסעים לשם).

בבאפולו מחזיר את הרכב וטס לאורלנדו ל 5 ימים (כמובן שם עם רכב שכור).

משם יוצא להפלגה לקאריביים ל 7 ימים.

חזרה לישראל בתחילת אוקטובר.

אם אתה מחפש מידע יותר מפורט - פורום צפון אמריקה באתר למטייל.

תהנו

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

ניו יורק יקרה .... כן ... נכון ... עכשיו חפש מלון בזמן כנס בסן פרנסיסקו ונדבר :)

אם התאריכים קשיחים - חפש בhotwire או פרייסליין - זה בלי אופציית ביטול ובתאוריה אתה לא יודע איזה מלון אתה סוגר עד אחרי ששילמת.

למה בתאוריה? כי http://www.betterbidding.com/ כולל אופציות להבין ב99 אחוז מה אתה מקבל.

14 יום בחוף המזרחי? לא כתבת אם אתה עם או בלי משפחה ואם היית שם כבר.

בגדול - במקומך הייתי עושה:

5 ימים ניו יורק - כי זה פאקינג ניו יורק :)

יום קניות במולים בג׳רסי / Long island באאוטלטים.

יומיים וושינגטון על המוזיאונים והמרכזים (אפשר לקצר ליום)

יום נסיעה לניאגרה Falls.

5 ימים שנותרים - תופס מטוס לאורלנדו לפארקים!

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אח״כ ראיתי שאני ולוקוס על אותו רעיון - קנדה מיותרת לדעתי, וקאריבים זה אקסטרה שבוע שאין לך.

משעשע.

Then dying is forgetting

פורסם
ניו יורק יקרה .... כן ... נכון ... עכשיו חפש מלון בזמן כנס בסן פרנסיסקו ונדבר :)

אם התאריכים קשיחים - חפש בhotwire או פרייסליין - זה בלי אופציית ביטול ובתאוריה אתה לא יודע איזה מלון אתה סוגר עד אחרי ששילמת.

למה בתאוריה? כי http://www.betterbidding.com/ כולל אופציות להבין ב99 אחוז מה אתה מקבל.

14 יום בחוף המזרחי? לא כתבת אם אתה עם או בלי משפחה ואם היית שם כבר.

בגדול - במקומך הייתי עושה:

5 ימים ניו יורק - כי זה פאקינג ניו יורק :)

יום קניות במולים בג׳רסי / Long island באאוטלטים.

יומיים וושינגטון על המוזיאונים והמרכזים (אפשר לקצר ליום)

יום נסיעה לניאגרה Falls.

5 ימים שנותרים - תופס מטוס לאורלנדו לפארקים!

ליביו

אהלן,

תודה רבה על התגובה.

בעיקרון אנחנו נוסעים אני וחברה מהעבודה. שנינו לא היינו בארצות הברית בחיים ואנחנו בגילאי 26 אם זה משנה.

ניאגרה נשמע לי מעניין אבל שמעתי שזה 6 שעות מניו יורק וזה לא יגמר ביום.. לפחות 2 אם לא 3. יש אטרקציות בדרך לשם?

ולגבי הרכב כדאי להשכיר לשם ולכיוון וושינגטון או עדיף בכלל ללכת על רכבת או אוטובוס ואני מאמין שכל המכוניות שם אוטומטיות? החברה הייתה בניאגרה מהצד הקנדי אני מקווה שזה לא ישעמם אותה בפעם ה2....

לגבי הטיסה הפנימית לאורלנדו אני חושב לוותר על הרעיון ולהתמקד יותר באיזור של ניו יורק וושינגטון והסביבה

וכמו שאמרתי אולי קפיצה לניאגרה. אשמח גם ל שמוע על עוד דברים שכדאי לעשות :) תודה.

פורסם (נערך)

זאת התוכנית טיול שלי ושל אישתי לשלוש השבועות הקרובים:

שבוע ראשון:

השכרת רכב בJFK נהיגה מניו יורק לקנדה: סרקיוז, קינגסטון, טורנטו ניאגרה. החזרה הרכב בבאפאלו ניו יורק וטיסה לאורלנדו.

שבוע שני:

אורלנדו - שלושה פארקים ואטרקציות נוספות בעיר טיסה לניו יורק

שבוע שלישי:

ניו יורק שהייה בטיימס סקואר וטיסה לאמסטרדם, יום באמסטרדם וחזרה לארץ.

הכל מתחיל ביום חמישי הקרוב 8).

במידה והחזרת הרכב היא במקום השונה מלקיחה מרבית חברות ההשכרה לקחות דמי החזרה היכולים להגיע עד ל500$ ואף יותר.

עריכה אחרונה על ידי R'n'B
פורסם

אוקיי ... הבנתי ... ״חברה״ :)

ובנימה רצינית - אם זה המצב - תוריד את ניאגרה ותטוס לפארקים באורלנדו!

תשמע , אם לא היית בגני שעשועים בסדר גודל הזה - הם מדהימים.

לא לוותר על פארקי המים! זה לא מימדיון, הם מעולים!

לגבי וושינגטון - תלוי מידת התרבות שאתה רוצה לספוג.

אני פעם אחרונה לקחתי אוטובוס בבוקר והסתובבנו בעיר בין המקומות החשובים עם קצת מוניות וחזרנו עם אוטובוס בערב.

היה מצומצם יחסית , אם אתה רוצה באמת להספיק את הכל ומוזיאונים קח אוטובוס לשם , שן שם לילה ומשם תטוס לאורלנדו.

תאמין לי - אתה לא תצטער.

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

אם תהיה באיזור בתחילת אוקטובר (נדמה לי 7-10 לאוקטובר ) בהרשי יש את יריד הרכב השנתי , רכבי אספנות לרוב , חלקים שונים , אפשר להסתובב מספר ימים בלי לחזור על אותו קטע פעמיים

וישנה עיירה קרובה (במונחים אמריקאים ) שכרגע שכחתי את שמה שגם שם יש בימים קרובים יריד רכב ,

עריכה , אתה יכול לראות תמונות משנה שעברה כאן :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?544529-הרשי-הרשי-הרשי-התמונות-והחוויות&highlight=%D7%94%D7%A8%D7%A9%D7%99

עריכה אחרונה על ידי YaronNahum

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

בנוגע ללינה בניו יורק - בזמנו בחרתי לקחת מלון בג'רזי, קרוב לכביש שמוביל ללינקולן טאנל.

משם לוקחים מונית שירות שעולה $3 לכיוון והיא מורידה אותך אחרי נסיעה של רבע שעה ליד הטיימס סקוור.

בזמנו (לפני שנתיים בערך) המחיר היה מחצית מהמחירים בעיר (סביב $150 ללילה אם אני לא טועה).

• תוכן חדש...