Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים אחרי שבוע שבועיים אני מעדכן...

בשעה טובה יש תקינה ורישיון לדגם מסויים אכשיו אני במגעים עם מספר ספקים שמוכרים את הדגם הנ"ל אחרי שסיכמתי עם ספק על המחיר. (ספק שעל פי מילותיו עובד גם עם מצמן) איך אני בדיוק סוגר עיסקה באליבאבא וכו... איך להימנע מנוכלויות ורמאויות??

אגב עוד שאלה כביכול כשאני מייבא את האופניים לארץ אני משלם מס של 18% למדומני מע"מ. אז כשאני מוכר את האופניים בעסק אני (הלקוח) צריך לשלם עוד פעם 18% או איך זה הולך?

עריכה אחרונה על ידי gkiler
  • תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא עובדים ככה חביבי.

קודם תביא פרט אחד ותראה אם הוא בכלל שווה משהוא.

אח"כ הולכים לבנק, מקימים קו אשראי, מייצרים לטר אוף קרדיט וככה משלמים.

ביצעת תחשיב כלל עלויות היבוא והמספרים מתאימים לך?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לא עובדים ככה חביבי.

קודם תביא פרט אחד ותראה אם הוא בכלל שווה משהוא.

אח"כ הולכים לבנק, מקימים קו אשראי, מייצרים לטר אוף קרדיט וככה משלמים.

ביצעת תחשיב כלל עלויות היבוא והמספרים מתאימים לך?

ואיך אני משלם עבור פרט אחד?

קיבלתי מהמוכר הצעת מחיר כולל משלוח לנמל אשדוד וביטוח אישור ממכון התקנים כבר יש איזה עלויות נוספות צפויות? (הבנתי שיש עלות של בדיקות פתע מטעם מכון התקנים).

פורסם

יש לך מעמ, עלויית שחרור ואולי גם מכס.

אם המשלוח cif צפה לעלויות לא קטנות. לפעמים מדובר גם באלפי שקלים.

אתה צייב לבדוק עם עמיל מכס את העלויות ורצוי לקבל מהספק מחירי fob. שם עש פחות הפתעות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

רק לא CIF! בטח ובטח עם ספק חדש שאין בינכם מערכת אמון.

אם אתה רוצה ייעוץ אתה מוזמן לפנות אלי בה"פ ואשמח לעזור.

*גילוי נאות, אני מתמחה במתן שירותי ייבוא מהמזרח הרחוק ומערב אירופה.

פורסם

הבנתי רק לא CIF (תאמת ביקשתי CIF כי הייתי בטוח שהמחיר שמפעל מוכר בחו"ל ישיג יהיו זולים מהמחירים שאני אשיג).

בינתיים נתקלתי בתקלה מצלצול היום בבוקר למכון התקנים הבנתי שנוהל יבואן שני מבוטל עד להודעה חדשה מה שבכלל לא מעודכן באתר או בשום מקום אחר זה אומר שאני לא יכול לייבא דגם שכבר יש לו אישור ממכון התקנים בארץ אלא אני צריך להעביר אותו תקינה מחדש.

למישהו יש קשרים במכון התקנים ויכול לבדוק מה לעזאזל נסגר שמה? ההחלטה הזאת מאוד קריטית במסגרת איזה דגם ובשירות של איזה יצרן אני הולך להשתמש.

פורסם

ידידי,

אתה עושה הכל עקום וככה גם תהיה אחריתו של היבוא הזה, אתה תפסיד הרבה כסף ביבוא, איחסון בנמל ובסוף, החזרת הסחורה לסין או בתמחורה בחסר.

אי אפשר ביבוא ובצע הזמנה ואז "להתגלגל עפ"י הדרישות של הממשל" ואי אפשר לצאת לייבוא על בסיס מה שקראת באתר שלהם המכס, זה פשוט לא עובד ככה!!!

אם אתה רוצה להיות רציני, קבע פגישה עם עמיל מכס או מתמחה ביבוא, קבל את כל ההגבלות, התקנות, התשובות והמספרים.

אם אתה מעוניין, חזור אח"כ לכאן לחישוב המספרים ובחינת כדאיות היבוא.

פורסם

תתחיל עם לקבוע פגישה במכון התקנים עם ראש המעבדה הרלוונטית וקבל את כל הדרישות. להוציא תקינה ליצרן בחול זההיתר משולב של שניכם ומדובר בהליך לא פשוט.

אתה צריך להעביר את המוצר בדיקת התאמה לתקן, לדאוג לתיק מוצר שיאושר על ידי מכון התקנים, תכנית איכות ואחר כך מבדק באתר היצרן. אחרי שתעבור את כל אלה תוכל להתחיל לייבא.

קח בחשבון הליך של לפחות שנה (יגידו לך 3 חודשים אבל זה שנה אם הכל עובר חלק).

פורסם

שלושה חודשים אם מעטפת המזומנים שמנה דיה :x

פורסם

בלי מעטפה זה סיפור של כ 50-60K מינימום. כמה עם אין לי מושג כי אני בקטעים האלה הולך עם הראש בקיר ולא משמן את המערכת.

פורסם

חברים חברים רק רגע.

שכן שלי הוא עמיל מכס אני פשוט מחפש איזה ערב לתפוס אותו כדי לשבת איתו להבין ואולי אף להשתמש בשירותיו.

בינתיים אני לומד וחוקר ולגבי עלות של 50-60 אלף שקלים מאיפו הגעתם לסכום הנקוב חקרתי את החוקה ולגבי מה שרשום במסמך והתקשרתי למכון התקנים ורשמתי להם מיילים ונאמר לי בפה אחד שבדיקה למוצר שכלול בהסכם הכרה עם מעבדה בינלאומית היא סביבות ה5000 שקל (גם כן צריך להביא יחידה אחת של המוצר לבדיקת תאימות עם המסמכים) במקרה שהמוצר חדש ולא כלול בשום הסכם הכרה העלות תהיה בסביבות ה30000 (פלוס צריך.להביא שלוש יחידות של המוצר לבדיקות במכון התקנים) ובדיקת פתע של המוצרים המיובאים לארץ עולה בערך 3000 שקל למשלוח.

אני לא מבין מאיפו נזרק סכום של 50-60k אולי תאירו את עיני?.

לגבי טעיות אז אולי אני נחוש אך אני לא פזיז ואני מאוד רחוק מלקבל החלטות לפני שהתייעצתי עם כולם וקיבלתי את המסמכים הרלוונטים

פורסם
חקרתי את החוקה

אתה רוצה להגיד שאשכרה בין "בארץ ישראל קם העם היהודי..." ובין "ללא הבדל דת גזע ומין..." יש איזכור של חוקי יבוא אופניים?:lol:

עכשיו ברצינות, מלקרוא אתרי אינטרנט אתה יכול להבין הרבה שום כלום על העולם האמיתי של יבוא.

שב עם השכן שהוא עמיל מכס, תחזור לדווח מה הוא יגיד.

פורסם
חברים חברים רק רגע.

שכן שלי הוא עמיל מכס אני פשוט מחפש איזה ערב לתפוס אותו כדי לשבת איתו להבין ואולי אף להשתמש בשירותיו.

בינתיים אני לומד וחוקר ולגבי עלות של 50-60 אלף שקלים מאיפו הגעתם לסכום הנקוב חקרתי את החוקה ולגבי מה שרשום במסמך והתקשרתי למכון התקנים ורשמתי להם מיילים ונאמר לי בפה אחד שבדיקה למוצר שכלול בהסכם הכרה עם מעבדה בינלאומית היא סביבות ה5000 שקל (גם כן צריך להביא יחידה אחת של המוצר לבדיקת תאימות עם המסמכים) במקרה שהמוצר חדש ולא כלול בשום הסכם הכרה העלות תהיה בסביבות ה30000 (פלוס צריך.להביא שלוש יחידות של המוצר לבדיקות במכון התקנים) ובדיקת פתע של המוצרים המיובאים לארץ עולה בערך 3000 שקל למשלוח.

אני לא מבין מאיפו נזרק סכום של 50-60k אולי תאירו את עיני?.

לגבי טעיות אז אולי אני נחוש אך אני לא פזיז ואני מאוד רחוק מלקבל החלטות לפני שהתייעצתי עם כולם וקיבלתי את המסמכים הרלוונטים

אני מדבר מניסיון. אני מייצר מוצרים בארץ בהשגחת תו תקן ומייבא אחרים עם תו תקן משולב שלי ושל היצרן בחו"ל.

תי 1117 הוא תקן רשמי שזה אומר שאתה חייב לעמוד בכל דרישות התקן. הוא שייך לקבוצה 2 שאומר שאתה יחחב לאשר דגם במכון התקנים ורק אחר כך תספיק הצהרה נוטוריונית שלך שמדובר באותו המוצר בדיוק ושהוא מתאים לכל הסעיפים (אי דיוק=הרשעה פלילית=עד 200K שקל קנס וחצי שנת מאסר).

המחירים שהם נתנו לך הם לבדיקת דגם בארץ. תוסיף לזה עלות נטילה (דוגם שלהם שלוקח מקו הייצור ומסמן את היחידות הספציפיות) שעומדת על כ 5000 שקל בסין ומבדק תהליך אצל היצרן שאם יעבור חלק יעלה עוד כעשירייה.

כדי להוציא תקן למוצר פשוט שילמתי לפני שנתיים 57K שקל והם עדיין לא סיימו (לא היו רג'קטים. פשוט גם בתוך המכון כל מעבדה היא עצמאית והם ישנים בעמידה).

• תוכן חדש...