Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צבע טוב תלוי הרבה בהכנה, כל הכבוד על העבודה היסודית והתוצאה מדברת בעד עצמה,

חיפוש לתפארת!

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי נמרוד ,מה שלומך Emo35.gif

איזה יופי תתחדש החיפוEmo73.gifית יצאה ממש יפה פשוט דוגמנית

תהליך השיפוץ היה ארוך ולפי מה שרואים ממש משתלם מבחינת

הזמן עדיף שלא להלחיץ את בעלי המקצוע..

פירוק כנפיים וכיסויי דלתות לצבע פנימי הבחור לא חסך ממש יפה.

לגבי האבטומוביל ממש מרגש לקרוא את הכתבה על "אויר עגול" המון

תודות לכל תמונה או מילה פשוט מקסים ולכן אני אומר לך תודה נקודה.

אהבתי גם את הכתבה על הווספות טוב לדעת שהיה יצור גם בארץ ועוד..

מקווה לראותך במפגש החיפושיות ולצלם את החיפו שלך בשיירת

החיפוEmo73.gifיות במהרה.

התמונה מהמפגש בחיפה ,סיגלית השניה משמאל.

יום טרי מדרור בEmo94.gifנה.

33895572.jpg

דרור בננה.

אוף נישברה לי ביצה ,נו טוב אני הולך לשטוף ידיים.

DrorBANANA site

פורסם

עוד כמה תוספות וסיפורים לסיום....

החיפושית בלתה אצלי ואצל הפחח מעט יותר מחצי שנה, כאשר הפחחות עצמה לקחה כחודשיים וחצי.

המכונית בילתה עוד כשלושה חודשים בהמתנה לתאום עם מישהו שיעשה ניקוי חול לפתחי האיוורור השונים שצברו חלודה שלא ניתן להגיע אליה באמצעים קונוונציונליים.

כבר כמעט הרמתי ידיים בנושא...רוב מנקי החול איתם דברתי טענו שניקוי חוק יעקם את ה"שפיצים" של פתחי האיוורור ויגרום ליותר נזק מתועלת.

ואז...הישועה באה ממקור לא צפוי

יום אחד החיפושית סירבה להניע...בור ועם הארץ שכמותי בנושא חיפושיות גילה לראשונה שבחיפושית המצבר שוכן לו כבוד מתחת למושב האחורי...בדיקה של תאריך תום האחריות גילתה שבעוד 24 שעות תסתיים האחריות (שנפ 18 חודש) שיחה עם יוסי שמש, חשמלאי חביב ונחמד מפ"ת העלתה שהאפשרות היחידה לממש את האחריות במצב זה, היא לנסוע למרכז של שנפ בתל-אביב בדרך בגין ולהחליף את המצבר שם.

רצה הגורל ומאחורי המרכז של שנפ בתל-אביב יש מקום בו עושים ניקוי חול...

שיחה עם הבחור גילתה שהוא מוכן לעשות את העבודה, לא מפחד שהיא תצא לא טוב (אם כי לא מוכן להתחייב שלא יהיו חורים בפח...אך חושב שהסיכוי קטן) משא ומתן קצר הביא להצעת מחיר סבירה בהחלט לניקוי חול שכלל את פתחי האיוורור, המרזבים בצידי הרכב, וארבעה ג'נטים שאינם על הרכב.

כמו"כ סוכם (חשוב מאד!!!) שמיד לאחר ניקוי החול ירוססו המקומות בהם בוצע הניקוי בצבע יסוד.

התוצאות לפניכם (התמונות מייד לאחר ביצוע הניקוי, לאחר מעשה הצטערתי שלא צילמתי גם לפני הניקוי )

רק כדי שתבינו במיוחד בפתחי האיוורור שמעל המנוע (מאחור כמובן...) לא היה ניתן לראות את צורת פתחי האיוורור פשוט ראו סלט גדול של חלודה.

hol1.jpg

hol2.jpg

hol3.jpg

hol4.jpg

hol5.jpg

hol6.jpg

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

חודשיים עברו מאז שהחיפושית חזרה הביתה, והרבה התקדמות לא היתה (ענין של ימים קצרים). לכבוד פסח שריינתי כמה ימים חופשיים לטובת התקדמות בפרויקטים המוטורים, והרי התוצאות הראשוניות.

כמו שכבר ציינתי, הזמנתי לחיפושית את כל חלקי הגומי, פלסטיקים, ניקלים ועוד. עכשיו גם פתחתי את האריזות וגיליתי איכות משתנה של מוצרים. כעקרון אני מתרשם שהדברים שהזמנתי מ wolfsberg west הם באיכות גבוהה יותר מאלו של CIP1 , אבל הספק הטוב ביותר הוא JP group מדנמרק. זה מאוד מפליא כי כולם מייבאים מדרום אמריקה ובעיקר מברזיל. כנראה שברירת ספקי המשנה טובה יותר אצל הדנים.

הרכבת גומיות לכנפיים, פנסים, מעברי חוטי חשמל:

12.jpg

14.jpg

הרכבת מדרכות:

11.jpg

בנוסף לאביזרים החדשים, הזמנתי גם את כל הפירזול והקליפסים הדרושים להרכבה. זה הופך את העבודה לקלה הרבה יותר מאשר לנסות למחזר תפס מתפורר בן 35.

קליפסים לניקלים:

5.jpg

הקפדתי שהפחח ישאיר את כל חורי הקליפסים פתוחים, ובמרבית המקרים הוא גם זכר לעשות את זה. את החורים שסתם אפשר לשחזר בעדינות עם מקדח, כי חומר המילוי רך.

הקליפסים בחורים:

2.jpg

כל קליפס בנוי כדיבל, עם לחיץ שנכנס ומרחיב את החלק שבתוך החור כך שלא יצא:

3.jpg

לוקחים קרטון עבה כדי להגן על הפח במקרה של פיספוסים, ודופקים את הלחיץ פנימה:

4.jpg

והרי הקליפס נעול למקומו:

6.jpg

מניחים את הניקל החדש במקום ולוחצים אותו אל הקליפס עד שנתפס:

7.jpg

והתוצאה הסופית (לבינתיים):

8.jpg

נמרוד

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היי!

יש ברשותי חיפושית 64' ואני מתלבטת איזה צבע לעשות (אני רוצה 2 צבעים: שמנת בשילוב עם ...). בכל מקרה - אני מחפשת מוסך טוב לפחחות וצבע. איכן אתה עשית ?

סבין. (050-7518739)

פורסם

כל הכבוד נראה ממש יופי...... תתחדש ומי יתן שתהנה מהאוטו הנהדר הזה!!

כמו כן אשמח אם תוכל לתת לי יותר פרטים לגבי מיקום הפחח והצבאי. ואם לא רחוק מדי (אני מאיזור חיפה) נקפוץ לראות את האוטו..

---אופנוע זה כמו בחורה רק בלי החסרונות!!!---

פורסם

לנמרוד וצביקה,

הן השיפוץ והן התאור של השיפוץ והתמונות הכל פשוט מדהים מהמם.

אני חדש, יחסית, בפורום הזה וזאת הפעם הראשונה שאני רואה את השירשור הזה. נהנתי לקרוא כל מילה ומילה. והתמונות כאמור מדהימות. כל הכבוד.

נמרוד, תהנה מהרכב, שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• אחראי פורום
פורסם

איזה כיף לראות פרוייקט כ"כ משוקע ומתועד!

כיף לראות ולפנטז...

בהצלחה!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
"חודשיים עברו מאז שהחיפושית חזרה הביתה, והרבה התקדמות לא היתה (ענין של ימים קצרים). לכבוד פסח שריינתי כמה ימים חופשיים לטובת התקדמות בפרויקטים המוטורים, והרי התוצאות הראשוניות........................................

.....................................והתוצאה הסופית (לבינתיים)"

נמרוד

נמרוד ידידי:

איך מתקדם השיפוץ???

מחכה להמשך עדכונים ואולי אפילו להשקה בקרוב...

בהצלחה בהמשך:mm_yeah:.

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

"הרבה זמן" זה מושג יחסי. מה הן שנתיים וחצי לעומת הנצח? לא כתבתי בשירשור זה הרבה זמן כי לא היה כל כך מה לכתוב. החיפושית נחה על משכבה בשלום, ואני הייתי עסוק בדברים אחרים.

לפני כמה חודשים החלטתי, בעקבות המלצות אחיתופל שקיבלתי, להפקיד את החיפושית בידיו של חבר מועדון שלא אנקוב בשמו, ושמפרסם את עצמו כקבלן לעניני שיפוץ: כזה שיעביר את האוטו בין בעלי מלאכה שונים עד לסיום העניין. החיפושית היתה אצלו על מנת לגמור עבודות חשמל, מכונאות , זגגות ורפדות שונים. בשלב מסוים, ראיתי את איכות העבודה שאני מקבל, וחילצתי אותה מידיו בשן ועין: מכללים מכאניים הורכבו לא נכון, חוטי חשמל הוצלבו ושרפו את הדינמו, חלקים שמסרתי נעלמו, ועוד ועוד אלף לילה ולילה.

יוסי שבו מרחובות ידוע כבעל מקצוע ידען ובעל נסיון בחיפושיות. שמעתי עליו המלצות רבות גם מבעלי חיפושיות וגם מבעלי מקצוע אחרים - דבר די נדיר בענף המוסכים בו בדרך כלל לא ממש מפרגנים אחד לשני. טיפלתי בו לפני מספר רב של שנים, וכבר מזמן שאין בינינו קשר, לכן הבאתי את החיפושית אליו לצורך תיקון מספר ליקויים מכאניים. הבאתי איתי גם דינמו מחודש ויפה שקיבלתי מטל בירגר מנס ציונה.

יוסי העלה את החיפושית על הליפט, והחל בסיבוב של "תיקון התיקונים": מפרק מפה, מרכיב משם, מוציא חוט שמושחל לא נכון, מצליב מכסי צירים חזרה ועוד ועוד. הוא מתקן חיפושיות עוד משנת 1969, ויש לו קהל מעריצים לא קטן בתחום:

.jpg

עשינו רשימה של עוד כמה דברים שצריך עוד לתקן, ואני אשוב בקרוב להשלים את המלאכה.

צמיגים לחיפושית אגב, זה דבר לא פשוט להשיג כבר. יש כיום כנראה רק יבואן אחד ממנו ניתן לקנות, וגם לא כל כך בזול. רבעיית צמיגי הנקוק עלתה לי 1000 ש"ח אצל עמוס מי.מ. צמיגים. נותרה עוד עבודת רפדות לא גדולה, וקצת השלמות של חלקים קטנים, ובזה יסתיים השיפוץ.

אתמול הגעתי לראשונה למפגש השרון עם האוטו, ונהנתי להראותו לחברים. אין שום דבר מיוחד בחיפושית, אבל זאת מיוחדת בשבילי.

small1.jpg

נמרוד

פורסם

נמרוד ,

אני לא מכיר אותך פנים אל פנים, שוחחנו רק בטלפון כמה פעמים.

אבל כאשר ראיתי את הרכבים שהעלה אבי נוף בשישרון,

רציתי לשאול אם זה החיפושית שלך.

בהצלחה בשיפוץ שמראה שלביו הסופיים.

ירון מאיר

פורסם

היי ירון

כן בהחלט, זה הרכב המדובר.

אם נמרוד ירצה הוא בוודאי ירחיב את הנושא במילים נוספות.

שבוע טוב

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...