Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דרוש: אביר על סוס לבן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוי, איזה נוסטלגיה, אני כבר מזמן לא עם האבו-עגילה הזאת והמיני הזה כבר לא עולה עליי :oops:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

~

כל הכבוד איתמר, תמיד ידענו שאתה בחור משכמך ומעלה. מקווה שתצליח והקארמה תתגמל אותך.

מנסיון, טיפוסים כמו שאתה מתאר פה נדירים בכל מקום, אבל קל וחומר נמוכים הסיכויים למצוא אותם על אי קטן במזרח התיכון. לא יודע עד כמה חשוב לידידתך להיות צמודה למשפחה ואני מניח שעם רקע קיבוצי היא גם לא חזקה בקטע של דת, לדעתי אחת כמוה צריכה לצאת ולראות עולם ושם גם יהיה לה סיכוי הרבה יותר טוב לפגוש שותפים ראויים למסע.

זה לא עוד אחד מהפוסטים-עוכרי-ישראל שלי, פשוט מדובר בנושא די כואב שגם אני מתמודד איתו לקראת גיל שלושים, כאשר כל חבריי מתחתנים ומתרבים ואני נשאר זר בחגיגת החיים הזאת. אני מאמין שזוגיות היא עניין חשוב ולכולם מגיעה הזדמנות למערכת יחסים בריאה, אבל דא עקא - חלקנו נולדנו או גדלנו בסביבה שלא מתאימה לנו. במקום להתפשר, טוב תעשה ידידתך אם תטיל רשת רחבה יותר ותראה מה יש לעולם להציע לה. יש אגב לא מעט גברים שישמחו לחזור איתה לישראל ולהכות שם שורש, אבל בשביל זה קודם צריך למצוא אותם היכן שהינם כיום.

בכל אופן, גם אם רילוקיישן לא עומד על הפרק - שווה לפתוח פרופיל ב-OkCupid ולנסות את מזלה שם. אם זה עבד אצל פרנקוס... :wink:

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

לדעתי צריך לארגן תחרות בעוף שהזוכה יהיה זה שיצליח לפתוח נושא שדריש לא יוכל להטות לטובת רילוקיישן.

מי כמוך יודע כמה אני בעד, אבל באמת חסרים גברים/נשים נורמליים כאן?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

~

בקצרה - כן. וזה לא כי ישראל או ישראלים, אלא פשוט כי מדובר במדינה קטנה אבסולוטית בעולם גדול, פתוח ומקושר היטב. היום זה כבר לא מה שהיה פעם וחבל להגביל את עצמך לכפר שבו נולדת או גדלת, אפילו אם יש בו עשרות מיליוני תושבים. זה נכון לתחום המקצועי וגם לאישי, אך מאתגר לוגיסטית וכלכלית כשאתה עם משפחה ולכן מומלץ מאד דווקא בשלב הרווקות המאוחרת.

אני מניח שלגיבורת השרשור אין בעיות חברתיות או קשיי שפה, לכן אם עדיין לא מצאה בן זוג ראוי זה כנראה נובע ממנטליות שלא מתאימה לסביבה שלה, בעיה שניתן לפתור ע"י החלפת סביבה. מהתיאור של איתמר נשמע שה"נורמלי" שלה פשוט מצוי במקום אחר.

בהצלחה בתחרות.

פורסם

יש לי כל-כך הרבה מה לרשום על כל השרשור הזה...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
~

בקצרה - כן. וזה לא כי ישראל או ישראלים, אלא פשוט כי מדובר במדינה קטנה אבסולוטית בעולם גדול, פתוח ומקושר היטב. היום זה כבר לא מה שהיה פעם וחבל להגביל את עצמך לכפר שבו נולדת או גדלת, אפילו אם יש בו עשרות מיליוני תושבים. זה נכון לתחום המקצועי וגם לאישי, אך מאתגר לוגיסטית וכלכלית כשאתה עם משפחה ולכן מומלץ מאד דווקא בשלב הרווקות המאוחרת.

אני מניח שלגיבורת השרשור אין בעיות חברתיות או קשיי שפה, לכן אם עדיין לא מצאה בן זוג ראוי זה כנראה נובע ממנטליות שלא מתאימה לסביבה שלה, בעיה שניתן לפתור ע"י החלפת סביבה. מהתיאור של איתמר נשמע שה"נורמלי" שלה פשוט מצוי במקום אחר.

בהצלחה בתחרות.

אם אתה מתייחס לאוכלוסייה ביחס לשטח אנחנו ממש לא מדינה קטנה (במיוחד אם אתה פתוח לקבל לאומים אחרים).

חשבת שאולי הבחורה הזו בררנית?

אם ההודעה הזו היתה נפתחת לפני כמה שנים אז פרנקוס עוד היה פנוי הוא עונה לדרישות בול (רקע קיבוצי, לא עשיר ובמיוחד טיפוס מיוחד).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
יש לי כל-כך הרבה מה לרשום על כל השרשור הזה...

LIKE :mm_yeah:

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

אמנם לא מכיר את הבחורה וכנראה שהדעה נובעת מדעות קדומות אבל לי זה נשמע בול הטייפ קאסט של הבחורות שבגילאי העשרים בררו בפינצטה את בני הזוג ולא הצליחו למצוא את האביר על הסוס הלבן( שכראה לא באמת קיים), בשנות השלושים הן עוברות לאמצעים קצת יותר רחבים שזה שידוכים ואתרי אינטרנט ויש סיכוי שלקראת שנות הארבעים זה יהיה מה שבא ברוך הבא.

באמת שמאחל לידידה שלך למצוא את האחד ( וגם לך דריש יקר..) אבל אני חושב שהבעיה בסופו של דבר אצלה, הורדת דרישות ,הכרה במציאות והבנה שאין דבר כזה אביר על סוס לבן, כנראה יקצרו את הדרך למציאת בן זוג.

לכולם יש יתרונות וחסרונות ועם חלק מהחסרונות צריך ללמוד לחיות (ולזה קוראים התפשרות , ככה מנהלים חיי זוגיות אמיתים, דרך פשרות בכל מיני תחומים, ממראה, דרך אופי ועד למה שתרצו ), אני לא חושב שיש לזה שום קשר למיקום החיפושים.

פורסם

דרעיש (שזה שילוב של דרעי ודריש) יקר,

אנ רושם לעניות דעתי כמובן...כמובן שאינני מכיר את הבחורה (לצערי יש לומר, אבל אני כבר לא בגיל, וגם לא קיבוצניק, גאד דם איט), לפעמים יש בעיה במיקוד הבעיה.

ממה שאיתמר רשם, הבעיה היא בבחורים מסביב. היא מוצלחת, משכילה, נאת מראה, ודווקא היא לא מוצאת בן זוג.

כונפות מהשיכבה שלה, שלא עשו תואר ראשון, די סתומות, גמדות ומכוערות, כבר נשואות באושר, עם ילדים, והיא לא מוצאת בן זוג.

הבעיה שלה היא היא עצמה. לא הסביבה.

להאשים את הסביבה בבעיות שלה זו הבעיה הבסיסית.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ואולי הבעיה שלה שהיא לא רוצה להיות כונפה ולעזור לשכפל גנים של איזה דושבאג מחיי הלילה של חדרה?

מי שממיין לא מז**ן, אבל בסוף המיון יש אחלה ז**ן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

האביר המיועד צריך להיות סביב גיל ה- 30, רצוי מאוד בעל רקע קיבוצי / מושבי, אוהב ספורט וטיולים, מגורים באזור מרכז-צפון ובעיקר שיהיה בן אדם מיוחד. לא אחד שמחפש זיון, לא איש חיי הלילה, לא אחד ששוחה בכסף, לא אחד שמתלבש במותגים ולא אחד שחש את עצמו. כן, שיראה טוב אבל שגם יהיה "על הקרקע", עם בטחון עצמי, כובש, שורשי, אמיתי, ישר, עמוק, בעל יכולת להקשיב, להכיל, לייעץ, לתת, חבר'מן, בקיצור – ילד טוב. Shoot.

יש לי את הבחור. באמת, וממש. גבר אמיתי, ערכי ואמיתי, חף מכל פוזה או רדידות,

ובכנות - אחלה גבר, אמין, 'מחונך'... גבר שאפשר לסמוך עליו בכל מישור, ותמיד.

הייתי משיא לו את אחותי לו הייתה לי, הייתי נישא לו אני לו הייתי.

סופר חברמ'ן והוא גם נראה טוב.

איך עושים את זה איתמר ?

The first one to get angry loses

פורסם
אם אתה מתייחס לאוכלוסייה ביחס לשטח אנחנו ממש לא מדינה קטנה.

הנה משהו שפרנקוס האנתרופולוג כנראה יכול להסביר טוב יותר, אבל אנסה בכ"ז.

כוונתי היא לאו דווקא לאוכלוסיה ביחס לשטח, אלא לגיוון ולסוגי האישיות שאפשר לפגוש באוכלוסיה הזאת. אין בישראל הבדל תהומי בין מי שגר בצפון לבין מישהו בעל רקע וגיל דומה שגר בדרום למשל. יש הבדלי תרבות בין עדות, אבל למי שכבר נולד בארץ ונמצא בטווח הגילאים המדובר גם זה לא משחק תפקיד גדול (במיוחד מחוץ לקהילה אתיופית או הרוסית). בסה"כ ההיצע הוא לא כזה מגוון, כולם עושים את אותו צבא ועוברים במטחנת הבשר של אותה מערכת חינוך, לכן בסוף התהליך כולם יוצאים פחות או יותר באותו ראש.

אילו הייתה הידידה גרה בדרום צרפת אולי הייתה יכולה למצוא את מבוקשה בצפון צרפת, או אילו גרה בקליפורניה אולי הייתה נוסעת ללמוד/לעבוד בניו יורק ופוגשת מישהו מעניין שם. בישראל זה קיים בקנה מידה קטן יותר, ואם לא מצאה את מבוקשה במהלך השירות הצבאי או הלימודים, כנראה שהיא כבר מיצתה את המאגר הזה.

הורדת דרישות ,הכרה במציאות והבנה שאין דבר כזה אביר על סוס לבן, כנראה יקצרו את הדרך למציאת בן זוג.

הבעיה שלה היא היא עצמה. לא הסביבה.

להאשים את הסביבה בבעיות שלה זו הבעיה הבסיסית.

אני לא בטוח שבכלל יש בעיה, זה שאיתמר מחפש לה זיווג לא אומר שהיא סובלת מהמצב הנוכחי או עובדת קשה ע"מ לשנותו.

נעזוב שניה את הידידה הספציפית הזאת. אתם אומרים בגדול שצריך להתפשר ואני נוטה להסכים, אבל השאלה היא על מה בדיוק ועד כמה רחוק הולכים עם זה. אם השאיפה הסופית שלה היא לחיי משפחה עם ילדים, דירה בפ"ת ועבודה בהייטק זה דבר אחד - יש הרבה גברים שזו גם שאיפתם ואז אפשר להתפשר על המראה שלהם, סוג האוטו שהם נוהגים בו או סוג הספרים שהם קוראים בזמנם החופשי. אבל מה אם היא בכלל שואפת לקריירה בתור נגרית, ללא ילדים ועם צימר בעיירת ספר? זה כבר מצמצם משמעותית את המאגר. ואולי היא בכלל דפוקה כמוני ושואפת להחליף מדינות כל חמש שנים, להתנסות בתרבויות שונות ולא להתיישב במקום אחד מתוך פרינציפ. כמה גברים ישראלים אתם מכירים שאורח חיים כזה יכול להתאים להם?

בחזרה לגיבורת הדיון - לכן אני אומר שחבל להגביל את החיפוש לישראל בלבד, כי היא נשמעת כמו בחורה לא שגרתית ואני מניח שאולי היא שואפת למשהו לא שגרתי שקשה למצוא בארץ, כל ארץ. אני רק מקווה שהיא בעצמה יודעת מה היא מחפשת, כי אחרת זה באמת עלול להימשך עד האינסוף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...