Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי מיניוואן מאזדה פרמסי 2002 ולפי התמונ המצורפת ניתן להרכיב

מגן פגוש קדמי. ברצוני לקבל מידע היכן ולמי להתקשר להרכבת המגן.

בתודה מראש.

premacybull.jpg

מגן קידמי 1.jpg

EFRAIM EFRATI

פורסם

חבל על הזמן והכסף. "מגן קנגרו" נפוץ באוסטרליה בשביל להגן על הרכב הפוגע בחיה בשממה, אך בארץ אין בכך כל צורך.

בנוסף באירופה ההתקן הנ"ל אסור בשל הקטלניות שלו בעת תאונה עם הולך רגל (כנראה שיהיה כך גם בישראל בשל לחצים של הציבור לעניין תאונות הדרכים). כמו כן, לא עדיף שהרכב יצא טוטאל לוס מאשר פגיעה קטנה (מבחינת מראה עיניים) ברכב שסתם תוריד מערך הרכב?

אני מתנצל על כך שאני לא מפנה אותך לגורם המתאים בשביל להתקין את המגן אך אינני מוכן לקחת חלק בדבר שיכול לגרום לציבור נזק בשל שאיפה של בעל רכב לגרום לרכבו להיראות יפה יותר.

נ.ב.

אני מאמין שבקרוב יהיה בנושא זה בג"ץ כנגד משרד התחבורה על כך שהוא מאפשר לביזיון הזה להתמשך.

פורסם

גם לנו במשפחה יש מאזדה פריימסי 2002

והמגן פגוש מעניין אותי גם כן

גם מראה יותר יפה (לדעתי..)

וגם מוסיף בטיחות לאיזור הקדמי של הרכב (בטיחות לנהג)..

כמה לדעתם דבר כזה עולה?

והאם יש מגן כזה מקורי לדגם הספציפי הזה של הרכב?

Skoda Fabia 1.2TSI Sportline 2010

פורסם

תפסיקו לסבך למכונאים את החיים (-;

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
גם לנו במשפחה יש מאזדה פריימסי 2002

והמגן פגוש מעניין אותי גם כן

גם מראה יותר יפה (לדעתי..)

וגם מוסיף בטיחות לאיזור הקדמי של הרכב (בטיחות לנהג)..

כמה לדעתם דבר כזה עולה?

והאם יש מגן כזה מקורי לדגם הספציפי הזה של הרכב?

לשים מגן קדמי פרושו לרצוח את הולך הרגל שיידרס ע"י הרכב - וזה נותן סתם תחושה מדומה של בטחון...

זה פוגע באווירודימיות של הרכב, מבזבז דלק ומסוכן לעוברי הדרך הנוסעים על ארבע ו/או אלה ההולכים על שתיים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

איך זה בדיוק מבזבז דלק?

מאזדה פרמסי זה מיניוואן, גריל חזירים שמים לג'יפים.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
לשים מגן קדמי פרושו לרצוח את הולך הרגל שיידרס ע"י הרכב - וזה נותן סתם תחושה מדומה של בטחון...

זה פוגע באווירודימיות של הרכב, מבזבז דלק ומסוכן לעוברי הדרך הנוסעים על ארבע ו/או אלה ההולכים על שתיים.

א. בגלל זה כתבתי שזה נותן בטחון לנהג, נכון שגם הולכי הרגל חשובים אבל ביננו כל אחד חושב על עצמו, וכל אחד רוצה להרגיש כשהוא נוסע באוטו אז הוא הכי מוגן שבעולם, ויש המון רכבים עם מגן שכזה.. אז הולכי הרגל לא יופתעו.. מילא אם הייתי מוסיף דוקרנים כאלה שכל מי שמתקרב לרכב זה משפד אותו, (ד"א זה חוקי?-לא אני לא סאדיסט)

אבל בגלל חתיכת "מגן" אני לא אהיה מוגן.. זה יותר בשביל היופי וההרגשה.. ויש המון אנשים שתוקעים דברים יותר מכוערים מזה..

בנוגע לאוירודינמיקה אתה צודק זה בטוח מכביד על הרכב וגורם לו הוספת משקל בצד הקדמי.. שבטוח יש כאן בעיה (אבל היי.. בשביל זה המציאו אלומיניום).

ביזבוז דלק גם סבתא שיושבת מאחור מבזבזת, גם תא מטען, כל דבר מבזבז דלק..

קיצר אין תשובות לעניין?

Skoda Fabia 1.2TSI Sportline 2010

פורסם
וגם מוסיף בטיחות לאיזור הקדמי של הרכב (בטיחות לנהג).
לא מוסיף בטיחות, רק מפחית ממנה!

מה שאתה עושה בהתקנה של מגן חזירים כזה זה לקחת את כל תכנון ספיגת האנרגיה של הרכב ולזרוק אותו לפח.

ישבו מהנדסי מאזדה וחישבו בשבילך קריסה מבוקרת של מכלולים בקדמת הרכב כדי להגן על חייך, ומה שאתה רוצה לעשות זה להעביר את האנרגיה של המכה למקומות אחרים לגמרי.

אל תנסה לרגע לשכנע את עצמך שזה מגביר את הבטיחות.

ובנוסף, כשמותקן כזה התקן על הרכב, סיכוי גבוה בהרבה שתאונה קלה שיכולה להגמר בפגוש מעוך תיגמר בנזק לשלדה - שוב, בגלל שאתה מוותר על ספיגת האנרגיה של הפגוש ומעביר את המכה לשלדה ישירות באמצעות חיבור קשיח.

אז גם אם הולכי רגל על הפין שלך כשמדובר בתוספת יופי (מפוקפקת) לרכבך, קח בחשבון שאתה גם מעלה את הסיכון לחייך במקרה של תאונה, וגם את הסיכוי לנזק מהותי לרכב במקרה של תאונונות שטותית ונפוצה.

עדיין שווה לך?

פורסם
איך זה בדיוק מבזבז דלק?

מאזדה פרמסי זה מיניוואן, גריל חזירים שמים לג'יפים.

כמו שאמר ZVIT, זה פוגע באוירודינמיות של הרכב = מעלה את צריכת הדלק.

ומגן חזירים שמים על דברים שחזירים תוקפים אותם. על מכוניות אני לא רואה בכך צורך...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

חבר'ה

המגני חזירים הקטנים האלו שווים לתחת.

בזמן תאונה הוא לא יגן לך על הפגוש, אלא ימעך לתוכו וירסק לך אותו יותר ממה שהוא היה מתרסק לולא היה מותקן אותו מגן מיותר.

ובלי קשר- אני אישית לא מבין מה יפה בזה או מה בכלל הקשר של מגן חזירים- לפרייבט.

על ג'יפ? אה...ניחא...איכשנו זה מתחבר. על פרייבט? למה?!?!...

" עזובת'י באמש'ך..."

-ארז-

פורסם
לא מוסיף בטיחות, רק מפחית ממנה!

מה שאתה עושה בהתקנה של מגן חזירים כזה זה לקחת את כל תכנון ספיגת האנרגיה של הרכב ולזרוק אותו לפח.

ישבו מהנדסי מאזדה וחישבו בשבילך קריסה מבוקרת של מכלולים בקדמת הרכב כדי להגן על חייך, ומה שאתה רוצה לעשות זה להעביר את האנרגיה של המכה למקומות אחרים לגמרי.

אל תנסה לרגע לשכנע את עצמך שזה מגביר את הבטיחות.

ובנוסף, כשמותקן כזה התקן על הרכב, סיכוי גבוה בהרבה שתאונה קלה שיכולה להגמר בפגוש מעוך תיגמר בנזק לשלדה - שוב, בגלל שאתה מוותר על ספיגת האנרגיה של הפגוש ומעביר את המכה לשלדה ישירות באמצעות חיבור קשיח.

אז גם אם הולכי רגל על הפין שלך כשמדובר בתוספת יופי (מפוקפקת) לרכבך, קח בחשבון שאתה גם מעלה את הסיכון לחייך במקרה של תאונה, וגם את הסיכוי לנזק מהותי לרכב במקרה של תאונונות שטותית ונפוצה.

עדיין שווה לך?

מה קורה עם וו גרירה אחורי? אם ייכנסו ברכב מאחורה בתאונת שרשרת נגיד יהיה שאסי?

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

מה דעתך ?

הדבק קרש לגפרור , ואחרי שיתייבש ,נסה לכוף את הקרש תוך אחיזה בגפרור.

מי יישבר ראשון ?

פורסם
יש סיכוי סביר בהחלט לפגעה בשלדה מפגיעה מאחור(לאו דוקא בתאונת שרשרת, די ברכב אחד).

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...