Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לנו מאזדה 3 שנת 2008.

מאמין שהסיפור כבר מוכר-יש אפשרות למצב AUX במערכת אבל כבל בפועל אין.

הזמנתי את הכבל הזה:

http://www.ebay.com/itm/3-5MM-AUX-Adapter-Cable-Input-For-Mazda3-Mazda6-Mazda2-Mazda5-Connector-Tide-/271809826162?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item3f4920cd72&vxp=mtr

אחרי שראיתי משהו דומה לסיוויק (ברור שזה מערכת שונה אבל הרעיון אותו רעיון).

בכל מקרה,הכבל מוצג בסרטון כתואם מאזדה 3 וככה רשום גם במכירה.

אם הכבל לא יתאים-שילכו כפרה 15 שקל..

השאלה מה לגבי התקנה?

זה הסרטון של ההתקנה כפי שראיתי באינטרנט

בגדול-אני ואבא מעדיפים לא לעשות את זה כדי לא להרוס משהו,השאלה היא,זה באמת כזה מסובך או רק נראה ככה?

ואם זה באמת קצת מסובך-כמה אמורה לעלות התקנה כזו?

אם אני מביא את הכבל בעצמי מה המחיר?

ואופציה שניה (לא מעוניין במתאם שמציעים חלק מהמקומות ב600 ש"ח) כמה יעלה לי כבל כזה כולל התקנה?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב חברים-מעדכן שהכבל הגיע.

עכשיו,עלתה שאלה אחרת,דיברתי עם חבר שגם לו יש מאזדה 3 משנתון דומה וכמובן אותו דגם,הוא אמר שהוא גם שקל את חיבור הכבל הזה,אבל הוא הבין שזה מבטל את האופציה של דיסקים באוטו.

מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא? אם אני מחבר את הכבל הזה,אני באמת לא אוכל לשמוע דיסקים באוטו כל עוד הכבל מחובר?

אני בעצם מנתק את הדיסק או משהו?

תודה :)

פורסם
טוב חברים-מעדכן שהכבל הגיע.

עכשיו,עלתה שאלה אחרת,דיברתי עם חבר שגם לו יש מאזדה 3 משנתון דומה וכמובן אותו דגם,הוא אמר שהוא גם שקל את חיבור הכבל הזה,אבל הוא הבין שזה מבטל את האופציה של דיסקים באוטו.

מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא? אם אני מחבר את הכבל הזה,אני באמת לא אוכל לשמוע דיסקים באוטו כל עוד הכבל מחובר?

אני בעצם מנתק את הדיסק או משהו?

תודה :)

זה לא מבטל את האופציה לדיסקים, ההפעלה של AUX תתבצע ע"י לחצן ה - Media במערכת .

ההתקנה ממש פשוטה, אין צורך לנתק כלום רק לחבר את הכבל, ממליץ להוציא את הכבל דרך המאפרה.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם
זה לא מבטל את האופציה לדיסקים, ההפעלה של AUX תתבצע ע"י לחצן ה - Media במערכת .

ההתקנה ממש פשוטה, אין צורך לנתק כלום רק לחבר את הכבל, ממליץ להוציא את הכבל דרך המאפרה.

זה מה שגם אני חשבתי.אבל שמעתי שפשוט יש רק יציאה אחת שמחובר אליה כרגע CD. אתה אומר אז שיש שתי יציאות? אני מכיר את הכפתור של המדיה. פשוט חשבתי שיש רק יציאה אחת שכרגע תפוסה ע"י הרדיו דיסק..

פורסם

עשיתי את ההתקנה לפני חודשיים במאזדה 3 שנת 2006, בלי לפגוע בחבר שלך, זה פשוט לא נכון מה שהוא אומר, אתה מתחבר ברדיו ליציאה ריקה, וההפעלה היא ע''י לחיצה על כפתור media במערכת. הדיסק ממשיכים לעבוד כרגיל.

פורסם
היי תפנה אליי בפרטי ואסביר לך מה להזמין ואיך להרכיב

תודה רבה לך על ההסבר בפרטי חבר! עשיתי את זה יום שישי (עם עזרה גם מאבא) וברוך ה' עובד מעולה,אבא גם מבסוט על זה שיש AUX באוטו והוא יכול לחבר את הטלפון :D

עשיתי את ההתקנה לפני חודשיים במאזדה 3 שנת 2006, בלי לפגוע בחבר שלך, זה פשוט לא נכון מה שהוא אומר, אתה מתחבר ברדיו ליציאה ריקה, וההפעלה היא ע''י לחיצה על כפתור media במערכת. הדיסק ממשיכים לעבוד כרגיל.

בדיעבד,מסתבר שאתה צודק,היה שם איזה כבל שהיה מחובר ליציאה,ניתקתי אותו ואמרתי לעצמי "בוא נראה אם הדיסק יעבוד עכשיו" ניתקתי את הכבל,הכנסתי דיסק והפלא ופלא-שומעים את הדיסק למרות שהכבל מחובר! מה ניתקתי? (בוודאות זה היה מהיציאה במערכת שרואים בסרטון את הAUX מתבחר אליה) אין לי מושג והאמת שאם זה עובד? אז לא נוגעים וברוך ה' הכל עובד מעולה.

החבר חצי צודק - הכבל מתחבר לכניסת צ'ינג'ר חיצוני. אם קיים אחד כזה ברכב, אזי זה או הוא או כבל ה-AUX.

אין לי מושג מה זה כניסת צ'ינג'ר,אבל היתה לי רק יציאה אחת לחבר אליה את הכבל והאמת שהיה מחובר אליה כבל כלשהו,פשוט ניתקתי אותו וחיברתי את הAUX במקום.

תוצאה סופית-גם CD גום AUX ונשאלת השאלה (מאוד מסקרן אותי) מה בעצם היה מחובר שם?

הרי כל המערכות של מאזדה בדגמים האלה הן אותו דבר,ולא מאמין שיש דגם שיש בו שתי כניסות אלא לכולם יש אחת..

ושוב חשוב להגיד-תודה רבה לאיתמר שהסביר לי בפרטי מה לעשות בנוסף על הסרטון :) שמעתי להמלצתך והעברתי את הכבל דרך המאפרה,לא רע בכלל!

וכמובן שתודה גם לכל השאר שעזרו :)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
היום הגיע אליי הכבל המדובר,אשמח לדעת קצת פרטים איך התקנת אותו והאם ההתקנה מסובכת.

היי,

ההתקנה בכלל לא מסובכת-אני אתן לך את ההסבר שאיתמר נתן לי ותיעזר גם בסרטון בתחילת השרשור.

אתה מתחיל בלפתוח את התא כפפות ולהוציא בעדינות את הפלסטיק הארוך הזה שיש לכל אורך הדשבורד (זה שמכסה גם את המסך של המערכת).

לאחר שהוצאת אותו-מתחתיו יש ארבעה ברגים שתופסים את המערכת.

אתה מוציא אותם,מרים טיפה את החלק העליון של הדשבורד (איפה שהפתחים של המזגן) ולאט לאט שולף את המערכת.

מאחורה אתה כבר תראה את החיבור המדובר,אתה מכניס לשם את הכל,לוחץ על כפתור מדיה ובודק שהכל עובד כמו שצריך,אני העברתי (וככה גם מומלץ לדעתי) דרך המאפרה-אם יש לך מקדחה בהישג יד תעשה חור שיהיה נוח להוציא משם את הכבל.

אתה סוגר את זה בדיוק איך שפתחת.

ייקח לך בערך חצי שעה עבודה כי זה לא משהו שעושים מהר.. וזהו,טיק טק וסיימת

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אהלן חברים.

אני עכשיו קניתי מאזדה 3 מודל 2007 ואני מעוניין לחבר את הכבל AUX הבנתי איך מתקינים אבל אני לא מצליח להזמין את הכבל עצמו בקישור שהביאו פה ואני ממש אשמח אם מישהו יודע לכוון אותי אפוא אני יכול לקנות או להזמין את הכבל הזה.

תודה

• תוכן חדש...