Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סונטה מול פלואנס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט (מאוד) בין פלואנס מנוע 2.0 לבין סונטה 2.4

התקציב הוא 50,000 מה שאומר פלואנס בין השנים 2009/10 וסונטה בין 2006-2008

אני נוסע מעל 35,000 בשנה.

הפרמטרים החשובים (לדעתי) הם:\

צריכת דלק

נוחות נסיעה

בטיחות

אמינות

איבזור

למיטב ידיעתי צריכה בפלואנס טובה יותר. שתיהן בטוחות. אין לי מושג מה ההבדל בין האמינות שלהן.

לשתיהן אמור להיות גיר מוצלח...

מה אתם אומרים?

פורסם
פלואנס דיזל תהיה טובה לצרכים שלך בנוסף לשנתון חדש יותר

אני מתכוון להתקין מערכת גז, מדבר על דגמי בנזין.

פורסם

לפלואנס 2.0 ליטר בנזין יש מנוע וגיר של ניסאן קשקאי. הרכב חסכוני יחסית לנפח המנוע שלו, נוסע מצוין, נוח מאוד, מרווח ואמין למדי. אני לא יודע להגיע לך אם הוא יותר או פחות אמין מהסונטה, מה שבטוח זה שהוא יותר חסכוני ממנו בדלק.

פורסם

הסונטה אמינה ופחות חסכונית מהפלואנס. גם החלפים לא זולים כי הדגם די נדיר. מבין השניים הייתי הולך על הפלואנס.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
הסונטה אמינה ופחות חסכונית מהפלואנס. גם החלפים לא זולים כי הדגם די נדיר. מבין השניים הייתי הולך על הפלואנס.

האם אתה מדבר על המכלולים המרכזיים. מה שונה פרט למנוע?

האם הגיר לדוגמה שונה...

פילטרים, משאבות, אלק' וכו'

• תוכן חדש...