Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קרה לי אותו דבר, באילת, בחנייה של חוף הוילג'.

טעו בספרה, אני כמובן הפעלתי פנגו לפני זה. בהתייעצות עם אבי העו"ד, ועם ראש האגף הרלוונטי בעיריית אילת שהוא חבר של אבי, הומלץ לי פשוט להתעלם ולזרוק את הדו"ח.

לאחר מספר חודשים, הגיע דו"ח בדואר רשום, הפעם עם המספר הנכון. כנראה שתיקנו את המספר והפיקו דו"ח מחדש.

שלחתי מכתב בדואר רשום, מבלי לצרף שום אסמכתא מפנגו, בו היה רשום שחניתי באמצעות פנגו ושהם אינם יכולים לתת לי דו"ח.

קיבלתי תשובה "שהזמן להגשת ערעורים עבר, אבל בהתייעצות עם היועץ המשפטי של העירייה הוחלט לבטל את הדו"ח לפנים משורת הדין".

כמובן שהוא אישר, כי הדו"ח אינו חוקי והייתי עושה מהם סמרטוטי רצפה משומשים בבית משפט.

אני כל כך שונא את המשפט הזה "לפנים משורת הדין", במיוחד כשהצדק עימי בלא פחות ממאת האחוזים. פשוט מרתיח.

בקיצור, חכה לדו"ח שיגיע בדואר, שלח מכתב בדואר רשום שאומר שחנית באמצעות פנגו ושעליהם לבטל את הדו"ח.

כנראה שהפקחים באילת ממש טיפשים. השמש שרפה להם את התאים האפורים והם לא מצליחים להקליד מספרים כמו שצריך במסופון.

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

גם לי קרה אותו מקרה באילת,פנגו הופעל ולמרות זאת ניתן דוח,מבקשים מפנגו פירוט חניות ושולחים לעירייה במייל, מסתבר שמכתבים הם לא קוראים(מניסיון).

Miata ND2

פורסם

גוסטי - לא תקבל לעולם ביטול דו"ח אלא "לפנים משורת הדין". זה חלק מהפורמט בוורד ולא ניתן ביטול.

לי יש שניים - שלושה מכתבים מקבילים מעיריית חיפה, כמובן שכולם לפני משורת הדין. מתוייקים בקפדנות יחד עם אישורי תשלום אגרת הטלויזיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קראתי פה כמה תגובות שממליצות לזרוק את הדו"ח.

דווקא במקרה הזה לשמור את הדו"ח נראה לי לא פחות חשוב מהאישור של הפאנגו ושניהם יביאו לאותו אפקט של ביטול הדו"ח.

נראה לי שאם בכל זאת, בצורה כלשהי יגיע לבית משפט, יהיה מעניין לבקש מהם להסביר, איך מתבצע תהליך מסוג זה. כי הרי מה שהם עושים ממש לא חוקי.

• תוכן חדש...