Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי בחברת ליסינג לקחת רכב בן 3-4 שנים, להשכיר אותו לתקופה ארוכה של שנה - שנתיים,

בעלות של כמה מאות שקלים לחודש. בין 500 - 700 ש"ח.

יש להם מגוון דגמים, האחרון היה קיה פורטה.

כאשר כל עלות התיקונים/טיפולים/טסט/ביטוחים הם עליי. אין סכום התחלתי.

זה נשמע דבר די מושך,

מה אתם אומרים על עסקה כזו?

פורסם

1. האם זה כל התיקונים? יש הגיון שטיפולים ואפילו צמיגים ומצבר עליך. ובטח שאם ארעה תאונה ומשהו הולך. אבל מה לגבי תיקונים לא צפויים כגון מזגן? ציריות וכו?

2. מה כבר ירידת הערך לחודש לקייה פורטה בת 3-4? האם זה לא באזור של 500-700 ש"ח לוחדש? כי זו בעצם כל העלות הנוספת מעבר לביטוח דלק תיקונים. או שפיספתי משהו?

פורסם

אז ככה:

1. אחרי תקופת הליסינג - אני מחזיר את הרכב כמו שקיבלתי.

2. הגבלה ל- 20,000 ק"מ לשנה

3. כ-ל התיקונים עליי, כולל דברים לא צפויים.

פורסם

יש לי חבר טוב שעשה עסקה כזו על i20. הוא דווקא, די מבסוט. סך הכל מדובר ב"שכירות לטווח ארוך" במחיר דיי נגיש. תקרא את האותיות הקטנות ואם אין שום דבר חריג אני לא רואה סיבה שלא ללכת על זה.

השאלה היא איך מוודאים שהרכב במצב תקין כשהוא נמסר לך והאם יש "אחריות" לתקלות בתקופה הראשונית. הרי דיי הגיוני שאם ילך מנוע אחרי שבועיים, רוב הסיכויים שלא אתה אשם. בדיקה "מוזמנת" של חברת הליסינג בדרך כלל היא לא בדיוק מסמך ששווה את משקלו בזהב, ככה שאני לא חושב שאפשר להסתמך עליה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לדעתי בשביל להגיע לסכום של כמה מאות שקלים בחודש צריך לשלם מקדמה.

יש לשלמה סיסקט תוכנית דומה שכוללת ביטוח צמיגים ומגבים, והיא אטרקטיבית בעיקר לנהגים חדשים כי התוספת לנהג חדש היא זניחה וגם המקדמה שצריך לשים נמוכה יחסית. העלות לחודש מ-1300 ש"ח ומעלה בהתאם לרכב, מצבו, וכושר המיקוח שלכם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...