Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר פירוק חלק מלוח המכוונים (הקונסולה של המזגן) ופירוק לוח השעונים (אל תשאלו למה, פירוט בעתיד) האוטו הפסיק לאותת.

יש לציין כמה עובדות:

כשאני לוחץ כדי לאותת, אין בכלל רעש של ממסר (קליק-קליק)

שאר הפעולות בידית האיתות (אורות, צופר וכו') וכמו כן הוישרים עובדים יופי-יופי

ניסיתי לנתק ולחבר את הידית איתות, היא יושבת יופי והכבלים מחוברים

יש לכם רעיון מה השתבש?

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

רפי, אתה מלך!! :king:

זה באמת בגלל שלא חיברתי את ה-4 איתותים ("משולש").

עכשיו חיברתי אותו והבעיה נפתרה.

לא ידעתי שהם קשורים. מדוע הם תלוים אחד בשני? האם הם מחוברים בטור בדרך כלשהי?

מאוס - תודה על הנסיון, אני מקווה שלא אצטרך לעשות זאת אצלי. גם ככה הייתי צריך לפרק, לגרז ולרסס ספריי ניקוי מגעים בתוך ידית האיתות :twisted:

פורסם
רפי, אתה מלך!! :king:

זה באמת בגלל שלא חיברתי את ה-4 איתותים ("משולש").

עכשיו חיברתי אותו והבעיה נפתרה.

לא ידעתי שהם קשורים. מדוע הם תלוים אחד בשני? האם הם מחוברים בטור בדרך כלשהי?

מאוס - תודה על הנסיון, אני מקווה שלא אצטרך לעשות זאת אצלי. גם ככה הייתי צריך לפרק, לגרז ולרסס ספריי ניקוי מגעים בתוך ידית האיתות :twisted:

מכיוון ששני המתגים מפעילים את אותו ממסר (ממסר האיתות) , הרי ששניהם מקבלים אותה הזנת מתח.

ממסר אורות המצוקה אמור להפעיל את 4 האיתותים ,ולכן במצב לחוץ הוא מקבל הזנת מתח ונותן לכל הארבעה ,ובמצב פתוח הוא מעביר את ההזנה הלאה לידית האיתות.

תאר לך שהיו שני חיבורים מקבילים והיית מפעיל גם את האיתות וגם את אורות המצוקה.

הייתה מגיעה הזנת מתח כפולה למערכת , מתחים היו עוברים קדימה ואחורה , והיה צורך לחסום את זה עם מעגלים אלקטרוניים (למען האמת דיודות מספיקות ,אבל לא זה העניין).

סתם בלבול שכל.

הפתרון הפשוט הוא למתג את הזנת המתח דרך מפסק אורות המצוקה , ולכן כאשר הוא מנותק גם האיתות לא יעבוד.

פורסם

שמחתי לאבחן ולעזור דרך המסך והמקלדת (לא תמיד זה אפשרי).

אכן מע' אץוץי חרום ואתותים רגילים מחוברות בטור ביניהן דרך מתג החרום כך שכשמתג אתות חרום מופעל מתנקת מע' האתותים הרגילה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
מכיוון ששני המתגים מפעילים את אותו ממסר (ממסר האיתות) , הרי ששניהם מקבלים אותה הזנת מתח.

ממסר אורות המצוקה אמור להפעיל את 4 האיתותים ,ולכן במצב לחוץ הוא מקבל הזנת מתח ונותן לכל הארבעה ,ובמצב פתוח הוא מעביר את ההזנה הלאה לידית האיתות.

תאר לך שהיו שני חיבורים מקבילים והיית מפעיל גם את האיתות וגם את אורות המצוקה.

הייתה מגיעה הזנת מתח כפולה למערכת , מתחים היו עוברים קדימה ואחורה , והיה צורך לחסום את זה עם מעגלים אלקטרוניים (למען האמת דיודות מספיקות ,אבל לא זה העניין).

סתם בלבול שכל.

הפתרון הפשוט הוא למתג את הזנת המתח דרך מפסק אורות המצוקה , ולכן כאשר הוא מנותק גם האיתות לא יעבוד.

את זה לא ידעתי

החכמתי

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם
בדוק את החיבורים אל מתג אתות החרום (4 אתותים) כי אם הוא מנותק לא יעבדו גם האתותים הרגילים.

אני מניח שבדקת תקינות נתיכים (פיוזים).

בברכה - רפי לין :smile:

טוב נו..גם אצלי זה קרה שילשום בערב תוך כדי נסיעה בגשם(לא קשור)

בעיה והפיתרון-הידוק תוספני הפיוז(חרסינה)

הידוק מימסר ש"הרים מעט את הרגל".

זה הכל-עד הפעם הבאה.

ניצן

פורסם
כשאני לוחץ כדי לאותת, אין בכלל רעש של ממסר (קליק-קליק)

שאר הפעולות בידית האיתות (אורות, צופר וכו') וכמו כן הוישרים עובדים יופי-יופי

ניסיתי לנתק ולחבר את הידית איתות, היא יושבת יופי והכבלים מחוברים

יש לכם רעיון מה השתבש?

כל מה שציינת עכשיו נמצא באותה ידית?

צופר, וישרים, איתותים, אורות?

מוזר...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
כל מה שציינת עכשיו נמצא באותה ידית?

צופר, וישרים, איתותים, אורות?

מוזר...

הצרפתים משוגעים, אבל לא עד כדי כך:

איתותים ואורות בידית שמאל. צופר גם כן בידית שמאל.

וישרים וכל הבקרה עליהם זה ידית ימין.

פורסם

הרכבתי כבר דניאל...

פשי איזה פרוייקט. פירוק כל הקונסולה וכל הדשבורד. הצרפתיים האלו חולי נפש! :screwy:

למי שלא יודע - אני מחליף לתאורת LEDים כמו שעשה David A.

סיימתי היום את כל המדידות (כנראה), אני מקווה בקרוב לעשות את ההזמנה של ה-LEDים מחו"ל.

פורסם
הרכבתי כבר דניאל...

פשי איזה פרוייקט. פירוק כל הקונסולה וכל הדשבורד. הצרפתיים האלו חולי נפש! :screwy:

למי שלא יודע - אני מחליף לתאורת LEDים כמו שעשה David A.

סיימתי היום את כל המדידות (כנראה), אני מקווה בקרוב לעשות את ההזמנה של ה-LEDים מחו"ל.

בהצלחה!

תהנה!

• תוכן חדש...