Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר נתקלתי בתופעה שלא ראיתי לפני. איפה שהכפתורים של המיזוג אוויר נוצרו סדקים וכתמים מוזרים האם לדעתכם זה פגם ייצור ? אשמח אם בעלי קיה ריו 2014 יוכלו לשתף אם קרה גם להם ומה אפשר לעשות .

האם על דבר כזה יש אחריות של החלפת החלק או תיקון ?

20150329_070025.jpg 20150329_070031.jpg

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

זה מהחום והשמש ואולי גם החומרי ניקיון שמשתמשים במכוני רחיצת מכוניות. יש לי משהו דומה אבל רכב אחר שנגמרה לו האחריות מזמן, עדיף לך ללכת בזמן הקרוב לממש את האחריות וגם הרשמו תלונה ליצרן.

פורסם

הדברים האלו קורים ואמורים להיות מכוסים במסגרת האחריות. תיגש כמה שיותר מהר, קח בחשבון שחלקים כאלה לא תמיד זמינים בארץ. אבל יזמינו את זה בעבורך

פורסם

זה לגמריי נראה כמו משהו שהשפריץ או נשפך שם.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
יש מצב שתלית על המראה עץ ריח והשארת אותו מכוסה??

כן יש לי שני עצי ריח חדשים עם השקית תלויים על המראה , זה אמור להשפיע ?

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

אני עם איתמר.

זה לגמרי נראה שמשהו נזל מהנקודה שבין כפתורי הרדיו, 6 ו-Folder, וממשיך למטה עד לכפתורי השליטה בסירקולציית האוויר.

אני מניח שלגסי רומז לנזילת תמציות השמן (אומה שזה לא יהיה) שקיימות בעצי הריח. כאשר העצים עטופים בניילון, התמציות אינן מתנדפות כמתוכנן, אלא מתנקזות ועשויות לנזול מבעד לניילון.

פורסם

זו הסיבה!

עץ ריח בתוך ניילון + שמש = נוזל חומצי חזק ששורף את הפלסטיק תוך שניות!

זה קרה לה פעם בהונדה אקורד.. איך שאשתי הורידה של השמשיה מהדשבורד ברחו משם כמה טיפות והשאירו צלקת קשה .

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

^ ואוו, מי היה מאמין.

חומצה מסוכנת שיוצאת מעץ ריח שאמור להריח כמו אוקיינוס..

מזל שאני משתמש בפחיות של קליפורניה :-D

בכל מקרה, בניסאן ג׳וק של החברה יש סימן דומה על הפלסטיק סביב הידית הילוכים - כנראה ממסיר לק... נראה דומה מאד..

פיג׳ו 307 XSI 2.0 2004 אוטומט

איביזה 2014 1.2 FR ידנית

LEON FR 2017' 150HP 1.4T ידנית

ספורטג׳ דיזל אורבן 2019 מליסינג 🥲

• תוכן חדש...