Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר אין ספור שיטוטים ברשת, מחקרים ומצגות, טרם הצלחתי למצוא המרה הגיונית של רוחב הרגל שלי (11 ס"מ בחלק הקדמי הרחב ביותר) למידות המצוינות באותיות (סתמיות?) של החברות שמציינות את הרוחב במידת הנעל.

למישהו פתרונים?

כלומר, אם מדדתי 11 ס"מ, אז מהי מידת הרוחב שלי? A ? EE ?

פורסם

אני מעדיף שיטה אחרת - מדידה על הרגל. כך תדע מה נוח לך. הרי יש מידות שאינך מכיר, כגון גבה הקשת הפנימית, רוחב במקומות שונים וכו'.

כמובן - תלוי יצרן. צריך סיבוב בחנויות המותגים או בחנות עם מבחר מספיק גדול של מותגים ומידות. לעתים צריך לרדת לרמת הדגם (ולהזמין לפי מספר דגם+מידה+מספר צבע).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היי sperial, אכן ה- 11 ס"מ נמדדו על כף הרגל שלי, בין הנקודות הכי רחבות.

הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא טבלה או מידע שממיר את הרוחב הזה לקטגוריה הנהוגה בארה"ב - כלומר אותיות לכל טולרנס של רוחב.

מקווה שהיסברתי כראוי.

כלומר, כל אלה שמזמינים נעליים בחו"ל (אמאזון, ארה"ב ואפילו EU) - מה הם עושים?

אתמול בערב עברתי בחנות שמוכרת ניו באלאנס, מדדתי והבנתי שהמידה האמריקאית שלי היא 10. הנעל הייתה נוחה על הרגל אבל לא סומנה שם מידת הרוחב.

פורסם (נערך)

אם לא מצוינת מידת הרוחב, אז הנעל ברוחב "רגיל" C/D

אם זה קצת לוחץ ברוחב אתה צריך EE שנקרא לפעמים 2E

אם יש לך רגל דיזונאורית ונעל רגילה בחנות ממש לוחצת, תחפש 4E

עריכה אחרונה על ידי armagedon
פורסם
לפי האתר של ניו באלאנס.

גם שם אין המרה של רוחב לאותיות.

הכי טוב ללכת למדוד בחנות, כמו שכבר אמרו לך.

אז זה בדיוק מה שאני אומר: אין המרה לאותיות באתר.

וכמו שאמרתי - גם בחנות הייתי, מצאתי נעל נוחה אבל גם עליה - אין התייחסות לרוחב.

לא ברור לי איך מזמינים כל אלה שרוכשים בחו"ל?

פורסם

אני הלכתי לחנות, מדדתי, היה קצת צר, הזמנתי 2E. למיטב זיכרוני, לא היה כתוב מה הרוחב.

אולי המוכר יוכל לעזור לך עם המידה. (אולי על הקופסה יהיה כתוב.)

פורסם

חבר יקר,

גם אני ניסיתי למצוא הגיון פשוט אין. גם לא ברור למה מבחינ אדידס ונייק אנשים בעלי כף רגל רחבה פשוט לא קיימים, או שלפחות לא משתלם לשנות את הייצור ההמוני כדי להתאים להם נעליים. זאת בניגוד לברוקס, סקוני וניו באלנס, שלהם יש גרסה רחבה לכל דגם שני או שלישי.

גם אחרי שמודדים בחנות, לפעמים אחרי שבוע מבינים שזה לא נועד להיות, ומעבירית את הנעליים הלאה במצב חדש ועם חור של מאות שקלים בכיס.

כשאני מוצא נעל שיושבת טוב, אני אני רושם דגם וקונה עוד זוג כשיש הזדמנות. כל החלפה של דגם זה הימור.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
  • תוכן חדש...