Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חברה שלי נתפסה על הi20 החדשה ברמת אבזור פרימיום. המחיר של הרכב סביבות 105K.

אין עדיין מבחני דרך שנעשו בארץ אז אני קצת בערפל בעניין הזה.

אשמח לקבל חוות דעת על הרכב ממי שאולי קצת מכיר.

פורסם

לדעתי סיאט איביזה 1.2TSI היא עסקה מעולה ב 80K. אמנם לי יש יונדאי I20 שנת 2009 ואני מאוד מרוצה מהרכב אבל אם הייתי במצב כזה ללא ספק הייתי קונה את האיביזה. חברה של אשתי קנתה את האיביזה ומאוד מרוצה ממנה.

השאלה מה אתם צריכים מהרכב והאם יש הצדקה לשלם סכום כ"כ גבוהה על קניית רכב (באופן כללי) במצב שלכם?.

פורסם

אל תספר לי על האיביזה, אני באותה דעה כמוך (ונוהג בעצמי בלאון 1.2 חדשה) אבל מסיבות שלא נפרט כאן, מותגי צ'מפיון נפסלו.

מחפשים רכב לא קטן מידי ולא גדול מידי, חסכוני וזריז, שאפשר לעשות איתו בסבבה נסיעות מהמרכז לאילת אבל גם נסיעות קצרות בתוך העיר. בהמשך יש מצב שתצטרך לנסוע לירושלים מהמרכז מספר פעמים בשבוע.

כמובן שאמינות היא דבר נחוץ לא פחות

פורסם

מציע לבדוק את הקליאו, זריזה מהיונדאי ומאובזרת יותר לדעתי ניראית מעולה, באזור ה 110 יש את גירסת הסטיישן שתהיה גם שימושית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אין לחץ זמן הייתי ממליץ לחכות ל-208 לאחר מתיחת הפנים. היא תגיע ביולי ועם מנוע 1.2 ליטר, 110 כ"ס ותיבת הילוכים אוטומטית חדשה.

פורסם

הI20 'פרימיום' מציעה את יחס התמורה למחיר הכי גרוע שאני מכיר מבין הסופר-מיני הפופולאריות. למה שמישהו יהיה מוכן להשאיר מעל 100 אש"ח בסוכנות ולחזור הביתה עם תיבת 4 הילוכים ותיקה יותר משמעון פרס...?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

יונדאי i20 יושבת על פלטפורמה חדשה, אבל זו מכונית מיושנת. המכונית צריכה לקבל מנוע 1.0 ליטר טורבו בעתיד שתגיע אלינו בערך עוד שנה-שנה וחצי. אני לא הייתי קונה את ה-i20 הזו ובוודאי שלא במחיר הזה. הייתי בודק חלופות אחרות כמו 208 ופיאסטה.

• תוכן חדש...