Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי פולו שנת 2002 1.4,ולאחי הגדול יש סיאט איביזה שנת 95גם 1.4 הוא טוען, כי האיביזה יותר יציבה מהפולו. היתכן? האם הן בעלות אותה שילדה? האם השילדה של האיביזה קשיחה יותר?

יש לציין שאני לא נהגתי מעולם על האיביזה, לכן אני לא יכול לתת חוות דעת. (לאחי אין על האוטו שלו ביטוח לנהג צעיר)

בתודה מראש, איתמר

פורסם

איך אתה מגדיר "יציבה"? יותר אוחזת? פחות זוית גילגול? יותר רוקדת על בורות?

קשה לענות ברצינות על שאלה כזאת,לכן אני פשוט ממליץ לך לאתר חבר (או אח) שיש לו סיאט כזו,ליסוע עליה ולשפוט בעצמך.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

תודה על התשובה, אך בכל זאת אנסה כמה שיותר להגדיר לך:

התכוונתי ל-"מי יותר אוחזת". ולמי יש שילדה יותר קשיחה. אחי הגדול טוען, שהפולו נותנת הרגשה בסיבובים חדים ומהירים שכשהיא נכנסת להיגוי יתר, התחושה שהיא נותנת זה שאתה עומד להתהפך, ולמשל באיביזה שלו התחושה הזו באה במהירויות יותר גבוהות.

מקווה שהצלחתי להעביר את המסר.....

פורסם

**** עריכה - אם אתם אחים - תדברו בבית ***

הכותרת הנ"ל מקבלת משמעות אמיתית סוף סוף.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...