Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשבות על קריירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לחשוב על העתיד המקצועי שלי ואני בהתלבטות.

רקע עלי:

בן 26 מהרצליה רווק(במערכת יחסים ארוכה אבל), יש לי עסק לאילוף ודוגווקינג( מסוף 2011), סטודנט לתקשורת בפתוחה,מסיים בתקווה בקיץ השנה.

ההתלבטות היא האם להמשיך בעסק שלי או למכור (יש כבר כמה קונים פוטנציאליים) ולהמשיך לתחום התקשורת.

מצד אחד, אני מת על העבודה שלי(יתרונות), מרוצה מהמשכורת, מהעבודה עצמה, הלקוחות, היציבות שבעבודה,העצמאיות וכו'.

מצד שני(חסרונות), האם זו עבודה ארוכת טווח או קצרת טווח?נראה לי שאין לי בעיה לעשות את זה גם בגיל 40 או 60, האם אני טועה?האם זה ישחוק אותי פיזית?כשאתייאש אני בטוח שאעסיק מישהו ואפתח ממש חברה עם עובדים.פיזית כרגע זה לא נורא לי בכל תנאי מזג האוויר, למרות שכבר כואב לי קצת הגב (נבדק, אין לי כלום)

והעבודה בתחום התקשורת:

לאן אלך ולאן אפנה? אין לי מושג אילו עבודות אני יכול להשיג. לא ניראה לי שבא לי להתחיל מאפס בעד כחמשת אלפים בחודש.

אני קצת מתעניין בעולם הזה,פירסומות, הפקה, יחסי ציבור וכו'.

אבל באמת,לאן אלך ולאן אפנה?באמת שלא בא לי לעבוד בשכר רעב, האם יהיה שווה את זה?עד כמה קשה להשיג משכורות נורמאליות (מעל 10,000 שח)?

ללמוד להתמחות במשהו ספציפי כמו שיווק או לחילופין לימודי הפקה או משהו?

בקיצור, חשבתי "בקול רם" מקווה שתעזרו לי בצומת זו של חיי.

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

אם יש לך לקוחות והעבודה שלך מכניסה לך כסף אל תעזוב אותה,

המשפט "עדיף ציפור אחת ביד ושתיים על העץ" תופס חזק מאוד במקרה שלך.

תחפש במקביל משהו בתחום שלמדת, קח בחשבון שאם אין לך ניסיון רלוונטי הסיכויי שלך לתפוס משרה טובה הוא אפסי עד לא קיים, אלא אם כן יש לך קשרים או סתם מזל.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם (נערך)

~

אחח, הם גדלים כ"כ מהר... אני עוד זוכר אותך מתייעץ פה לקראת גיוס. :turn-l:

בשלב זה במקומך הייתי מתחיל לחשוב ברצינות על שינוי פאזה רק אם הייתי מקבל הצעה ספציפית מאיזה סטארט-אפ מעניין ומגניב. להיכנס למטחנה של ההייטק הישראלי סתם כי "הגיע הזמן" לא מתאים לך. אתה בחור חכם עם ראש על הכתפיים וחשיבה מקורית, אנחנו מכירים אותך לא מהיום. אם תהיה נשוי + וסדרי העדיפויות הכלכליים יטו אותך לכיוון הפרקטי, אז ניחא - תוכל לחשוב על עבודה במקצוע הרשמי. עד אז אינני רואה סיבה להפסיק לעשות את מה שגורם לך הנאה וגם מכניס כסף. ואני די בטוח גם שעבודה כזאת המחייבת פעילות גופנית מתונה באוויר הצח תהיה בריאה יותר מישיבה במשרד.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

דוגווקינג? באמת? אנשים משלמים לך כדי שתטייל עם הכלבים שלהם?

נפלאות מדינת תל אביב (או הרצליה) :puzzled:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מת על העבודה וגם מרוצה מהמשכורת ? למה לעזאזל לעזוב את זה?

המחשבות שלך לגבי העתיד הם נכונות, ועקב כך, הייתי פשוט ממליץ לך להרחיב את העסק שלך, לא להגביל אותו לתחומים מאוד צרים שיכול להיות שיהוו בעיה בעתיד.

אבל למכור? בשום פנים ואופן.

אני מוכן לחתום לך ב-99 אחוז, שהעבודה העתידית בתחום התקשורת, לא תהיה עבודה שגם מכניסה וגם שתאהב אותה.

פורסם

תחום התקשורת הוא הרבה פחות זוהר ממה שנראה מבחוץ.

אתה במצב הכי טוב שיכול להיות - כנס לתחום התקשורת גם בשכר הרעב שמציעים למתחילים, ובמקביל יש לך עסק עובד שיכול להחזיק אותך, גם אם זה אומר לשכור מישהו שיהיה שם בשעות שאתה מתעסק עם כל מיני אנשים שבטוחים שהשמש זורחת להם מהתחת.

בקיצור - שילוב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ההתלבטות היא האם להמשיך בעסק שלי או למכור

אם תנסח מחדש את ההתלבטות שלך, לא במונחים של או-זה-או-זה,

אולי תיעלם ההתלבטות. לא נכון לומר שיש לך אחת משתי ברירות, ודאי לא במצבך.

יש לך הרבה ברירות ועל רובן כלל לא חשבת :) ככה זה כשמתייחסים לעתיד.

ראשית חכמה - לא מתקנים את מה שאינו מקולקל, ואתה מתאר מקום שטוב לך להיות בו

גם ברמה האישית וגם הכלכלית : לפעמים אנשים יוצאים ממקום כזה למסע שוחק בן כמה

שנים שבסופו הם כמהים להיות עם חצי ממה שהתחילו - מבחינת שלוות הנפש, לא בהכרח הכסף.

במקרה שלך ולאור העניין שלך בתחום נוסף, אני מציע לך להתחיל לפתח בו הבנה בכפוף לעסק הנכחי.

אתה לא חייב לחפש משרה כלשהי, אתה יכול להתעניין בדרך להישאר עצמאי וכן לעבוד בתחום-

למשל שיווק ברשת וכד'. אין לך גם לו"ז, אין 'סיימתי לימודים', אתה יכול להתחיל כעת.

קרא כל מה שתוכל לגבי כל מה שנראה לך רלוונטי. העניין שלך [ההתמקדות ] יווצר אולי מעצמו.

כשאתה אומר "

פירסומות, הפקה, יחסי ציבור" אתה מכליל הרבה תחומי מקצוע שונים

ומילולית [ואצלך תחושתית אני מניח] זה די אמורפי.

כל אחד מהתחומים הנ"ל מכיל דברים שונים וייחודיים ומתקיים בשדות שונים גם בתוך כל תחום.

The first one to get angry loses

פורסם

צורת החשיבה שלי קצת שונה למרות שאני מודה מראש שלא קראתי את כל התגובות.

הגישה שלי היא דווקא כן למכור ולבנות משהו חדש.

אני מכיר לא מעט יזמים פרטיים, אומנם בתחום ההסעדה שזה כל מה שהם עושים בחיים. מרימים מסעדה או באר, הופכים אותו לפופולרי רצח ואז מוכרים. אולי שווה לך לשקול את האפיק הזה אם מדובר בחבילה רצינית שמגיעה בתמורה למכירה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...