Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש לי פיאט בראבו שנת 09,

הרכב עומד על 120 אלף ק"מ,

הוחלף טורבו מקורי ב100 אלף ק"מ,

הצריכת דלק עוד לפני החלפת הטורבו זוועה!

מה זה אומר?! שלא משנה אם אני נוסע הכי רגוע שאפשר הרכב לא עובר את ה1:10!

שנה שעברה טנק דלק לטבריה הלוך חזור בנסיעה מהירה 1:7!

האוטו היה מטופל בפיאט רעננה, כרגע מטופל באוטו איטליה בפ"ת, אין תקלות במחשב ומבדיקה שנעשתה התערובת עשירה,

שאלתי מה יכול להיות ונאמר לי שכנראה איזה חיישן או משהו דפוק ומשבש הכל.

מה יכול להיות הבעיה?

מחר אבדוק בקבלות שיש לי איזה חיישנים הוחלפו עם הטורבו על מנת לצמצם אפשרויות לבעיה.

תודה.

פורסם

אם הרכב כרגע מטופל באוטו איטליה, אתה יכול להיות די סמוך ובטוח שהוא נמצא בידיים טובות. הייתי נותן להם לעשות את העבודה שלהם ולאתר בעצמם את הגורם לצריכת הדלק הגבוהה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מבלי להכיר את הבראבו ספציפית. חיישן למבדה גמור יכול לגרום לבעיה של תערובת עשירה, האם יש ריח של דלק כשהרכב עומד מונע כמה דקות?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

היי,

בדקתי וחיישן למדה הוחלף עם הטורבו לפני 20 אלף ק"מ (למקורי כמובן),

אין ריח של דלק.

הצריכה גרועה גם בנסיעה על מצב Economy עם ליטוף הדוושה בעדינות.

• תוכן חדש...