Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי, אם יש רמות נמוכות של לכה כמו שאתה אומר, ועוד שאר התיאור.

במחיר הזה או ממש טיפה יותר אתה צובע את כל האוטו לצבע חדש ברמה טובה מאוד.

אתה מרוויח לכה חדשה לעוד המון שנים.

אישית אני מסתייג מהבנאדם ולו רק מהסיבות של המחירים ההזויים שהוא לוקח, בזה שהוא מגזים בתיאוריו, ובזה שהוא מבקש רכב שטוף, וזה לא רק ממך.

ראבק, החלטתי לשלם לך סכום מופלץ לגמרי, קח גרניק וכפפה ותשטוף את האוטו, המינימום.

לדעתי אם אתה לא רוצה צביעה, ועדיין נעול על פוליש, קח הצעת מחיר מסוויסווקס וגם מנסדיטיילינג, תשווה מחירים

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

לא מביע את דעתי על המחיר כי לא מבין בזה, אבל אם מישהו חושב שב-3k הוא מקבל צביעה טובה, הוא טועה בגדול.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

עד שלא תעלה תמונות אי אפשר לשפוט את המחיר.

גם ב 5000 לא תקבל צביעה טובה בהכרח,ותקבל גם ירידת ערך גבוהה.

במידה ומצב הצבע בכי רע ואלטר יביא אותו למצב תצוגה,3000 זה בכלל לא הרבה.

Miata ND2

פורסם

חוזר על דעתי, תבדוק הצעות מחיר נוספות לפני שאתה משלם סכומים כאלה גבוהים סתם, ראיתי עבודות שסוויס-ווקס עשו במחירים נוחים, הרכבים נראו מדהים לא פחות.

כנ"ל לגבי נס-דיטיילינג.

פורסם

זכותו של יעקב לדרוש את המחיר הזה.

זכותך גם לבדוק / לעשות סקר שוק בעוד מקומות.

אם אתה שואל את דעתי, הייתי בודק בעוד כמה מקומות. שוב, לאור המטרה שלך, שהיא דיטיילינג ולא צביעה מחדש.

פורסם

אם מדובר אכן ב20 שעות עבודה המחיר יותר מסביר. לגבי שטיפה. כמובן שהוא יעבור על האוטו שוב, לפני עבודה, אבל אל תשכחו שטיפה לוקחת גם זמן ועולה עוד כסף לכן יש מצב שבעצם יש כאן חסכון מסוים לשני הצדדים. אני גם זוכר שיש קטע עם צבע. אוטו בהיר או כהה. כמו כן יש לקחת בחשבון שמדובר בבעל מקצוע אם לא הכי טוב, אז בטוח אחד משלושת הטובים ביותר ויש לזה ביטוי במחיר אבל גם באיכות העבודה.

פורסם (נערך)

דיברתי עם אלטר. פותח שרשור עושה סילוף עובדות מאוד מניפלטיבי שמתאים לקמפיין בחירות של פוליטיקאי ולא לפורום דיטיילריים שאוהב עובדות. עניין השטיפה היה בגלל שהבחור רצה שיתחילו לעבוד על האוטו בבוקר ועמדת השטיפה של יעקב נמצאת בכניסה לחניון ציבורי שיש בו תנועה בבוקר. לכן הוא לא יכול לשטוף את האוטו בבוקר ולהתחיל לעבוד כפי שבחור רצה. צביעה נקודתית במכחול זאת עבודה הכי קשה ויקרה הן מבחינת חומרים וסיבוב כי צריך לטשטש את זה. גם 20 תשלומים בכרטיס אשראי עולים כסף, במקרה ואתם לא יודעים את זה. בקיצור, לא מתאים הלכלוך. למען הסר ספק וגילוי נאות האינפיניטי שעומדת אצל PDR+ כרגע שייכת לי, כך שאני מדבר בתור אחד שעובד אם כולם ויודע יתרונות וחסרונות של כל אחד וחומרים שלו. אין לי מניות בעסק של אלטר והוא אפילו לו גיסי.

עריכה אחרונה על ידי Ahbarony
פורסם

אם אכן מדובר ב20 שעות עבודה ואכן יש הרבה עבודת מכחול איכותית אז המחיר לא יקר בכלל גם אם הוא לא שוטף את הרכב.

הבעיה פה היא שהוא לוקח ללקוח א' 8000 על חצי מהעבודה שהוא אומר שיבצע על הרכב שלך וללקוח ג' לוקח 1500 ש'ח על עבודה כמו אצלך. זה לא פייר כלפי הלקוח ולא מוצדק כלפי הקולגות למקצוע.

פורסם

יש לא מעט דיטיילרים בפורום שלנו עם יכולות מעולות ונסיון לא קטן.

זה הזמן שלכם להציע את עצמכם.

ראיתי עבודות מכחול של אלטר, באלבומים שלו עצמו, מושלם זה לא, שואף למושלם? גם לא.

אם זאת הסיבה העיקרית שבגללה בוחר ללכת אליו, תנמיך ציפיות.

"יאללה בירי".

פורסם

כל מי שמבין קצת יודע שהחומרים שיעקב משתמש הם מהיקרים שיש בשוק ו20 שעות עבודה של קריעת תחת ועבודה ששואפת לשלמות, שווה את זה ואי אפשר לשפוט לגבי המחיר , מכוניות שיוצאות ממנו מבריקות ונוצצות כאילו יצאו מהחברה. וכל מכונית והסיפור שלה , משיחה שדיברתי בעבר עם יעקב הוא יהיה מוכן גם ב1500 שקל לעשות לך פוליש כל אחד והתקציב שלו והעבודה בהתאם...

בנוסף לחומרים ולזמן על תשחכו שיש גם ,מע"מ ארנונה,שכירות וכו....

פורסם (נערך)

אני עשיתי לג'יפ שהיה לי דיטיילינג, וגם קיבלתי

הצעות ממקומות נחשבים ומקצועיים שהעלו

בהרבה שרשורים בפורום, המחיר של אלטר

מופרך בכל קנה מידה. ואלה היו הצעות לרכב גדול

פי שתיים, כולל ניקוי פנימי, כולל טיפול לריפודי העור,

כולל גומיות וכולל כל השטויות שהוא מספר לאנשים.

הוא יכול לספר עד מחר על החומרים שלו,

ועל העבודה ובלה בלה בלה.

במבחן התוצאה, הרכבים שהמתחרים מוציאים

לא נופלים ממנו אם לא עולים על מה שהוא משיג,

ועולה אצלם שליש עד חצי, ולפעמים הרבה פחות.

עריכה אחרונה על ידי Oshri
פורסם

אם יש כל כך הרבה עבודה עם מכחול שזה לוקח 20 שעות כולל פוליש (שלוקח כמה כבר, 8 שעות 3 שלבים בהגזמה?) אז כנראה שצריך לצבוע חלקים ולא לכסות עם מכחול. יש סיכוי טוב שיעלה יותר, אבל התוצאה תהיה הרבה יותר טובה ממכחול

עם מכחול אפשר לכסות כמה שריטות קטנות ופגיעות אבנים (ומכות של פתיחת דלת), שזה לוקח שעה לשכבה גג (ונגיד עושים 2 שכבות של צבע ושכבת לכה, 4 שעות). אם יש יותר מזה עבודה, אז לפי דעתי שום דבר חוץ מצביעה לא יעזור.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
דיברתי עם אלטר. פותח שרשור עושה סילוף עובדות מאוד מניפלטיבי שמתאים לקמפיין בחירות של פוליטיקאי ולא לפורום דיטיילריים שאוהב עובדות. עניין השטיפה היה בגלל שהבחור רצה שיתחילו לעבוד על האוטו בבוקר ועמדת השטיפה של יעקב נמצאת בכניסה לחניון ציבורי שיש בו תנועה בבוקר. לכן הוא לא יכול לשטוף את האוטו בבוקר ולהתחיל לעבוד כפי שבחור רצה. צביעה נקודתית במכחול זאת עבודה הכי קשה ויקרה הן מבחינת חומרים וסיבוב כי צריך לטשטש את זה. גם 20 תשלומים בכרטיס אשראי עולים כסף, במקרה ואתם לא יודעים את זה. בקיצור, לא מתאים הלכלוך. למען הסר ספק וגילוי נאות האינפיניטי שעומדת אצל PDR+ כרגע שייכת לי, כך שאני מדבר בתור אחד שעובד אם כולם ויודע יתרונות וחסרונות של כל אחד וחומרים שלו. אין לי מניות בעסק של אלטר והוא אפילו לו גיסי.

קח אוויר בנאדם. תנשום עד 10. שתה כוס מים.

הבחור סה"כ ביקש חוות דעת.

• תוכן חדש...