Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

"התחדשתי" השבוע ברכב הנ"ל. והטורים מתנהגים מוזר ומעצבן להחריד.

בהתנעה קרה הוא מחזיק טורים על כ2000 סל"ד.

בסרק, עקרונית עומד על כ900 אך לפעמים הוא משחק לכיוון 800-700 ולעיתים הוא נכנס ללופ של נפילה חדה לכיוון ה500-400 ואז תיקון חד לכ1400 בקצב של כ2 שניות למחזור שכזה וחוזר חלילה.

בנסיעה, אם אני נמצא בשיוט עדין, בליטוף קל של הדוושה, התחושה שמתקבלת היא כאילו אני דורך ועוזב בחדות - מה שמייצר נדנודים מעצבנים מאוד.

התופעה הזו אינה מתרחשת אם אני לוחץ יותר ומאיץ, אז מתקבלת האצה חלקה. או אם אני נמצא בהילוך גבוה ביחס למהירות ומנסה להאיץ, אין קפיצות.

בנוסף, כשאני נמצא לדוגמא בכ 2500 סלד, עוזב את הגז ולוחץ על הקלאץ' הטורים נשארים בערך באותה רמה למספר שניות בודדות. וכשאני לא לוחץ על קלאצ' אני מקבל סוג של בקרת שיוט קפריזית , כי הוא מחזיק את הטורים בצורה די יציבה למרבה האירוניה...

אשמח להכוונה שתעזור לי בדיאגנוזה. ידע במכונאות יש, כלים גם.

המון תודה, וסליחה על המגילה.

פורסם

בניקוי מצערת יסודי יש צורך לפרק את כל בית המצערת אל מחוץ לרכב ולנקות בה את כל תעלות האויר במיוחד באיזור מנוע הצעדים ועל הדרך לנקות אותו. אם לא ביצעת זאת מעולם כדאי לבצע זאת עם מישהו שכבר עשה בעבר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

ביצעתי ניקוי מצערת, פירקתי מנוע צעדים וניקיתי עד כמה שהתאפשר וגם החלפתי פילטר דלק.

נראה לי שישנה הקלה מסויימת, בעיקר בתדירות הופעת התקלות שציינתי, אבל הן עדיין שם.

לאן ממשיכים מכאן?

תודה רבה לעונים.

פורסם

יכול להיות שמנוע הצעדים סיים את חייו, ניקוי שלו לא בהכרח יעזור לאורך זמן.

יכולה להיות גם בריחת וואקום והמנוע שואב אוויר ממקום שהוא לא אמור, זאת תופעה שהיתה אצלי במגאן.

תחפש צינורות אוויר סדוקים או פגומים. אפשר לרסס קצת ספריי קרבורטור באיזור בית המצערת ולראות אם יש שינוי בסלד שמושפע מהריסוס - במידה וקיים זאת אינדיקציה ששם יכולה להיות בריחת וואקום.

פורסם

תודה לעונים.

שכחתי לציין קודם, אבל עשיתי גם בדיקה עם ספרי קרבורטור, לא מצאתי משהו מסויים.

שאלה נוספת לגבי מנוע הצעדים.

מנוע הצעדים הספציפי הוא מתוצרת בוש. האם כאשר אני מנתק אותו, עבר האוויר צריך להיות פתוח או סגור? כי בבדיקה שלי הוא היה פתוח.

כמו כן, באחד השרשורים נתקלתי בדעה שטוענת כי לא ניתן לנקות מנוע צעדים מתוצרת בוש, השאלה היא האם מדובר על דגם מצוין או גם על הדגם שלי.

שוב, רוב תודות.

פורסם

ראשית תבדוק שמנוע הצעדים מתפקד חשמלית. כאשר הוא מחוץ למצערת חבר אליו את הקונקטור שלו והפעל סוויץ ללא הנעה תראה אם הוא מגיב ומבצע איפוס...

• תוכן חדש...