Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים בעתיד הקרוב אני מתכנן לקנות יונדאי וולסטר מנוע 1.6 ידנית דגם אינספייר

ושאלה שקצת מטרידה אותי, ידוע שבוולסטר הדלתות הקדמיות לא באותם מידות בגלל שיש לרכב בצד אחד 2 דלתות ובצד השני דלת אחת

ואני חובב מאוד גדול של מוזיקה ונורא חשובה לי האיכות, האם המידות של הרמקולים הקדמיים והאחוריים באותם מידות? ואם כן מה המידות של הרמקולים?

ועוד שאלה אם כבר עוסקים בזה יש אפשרות לחבר מגבר לדאבל דין המקורי שמגיע ברכב?

פורסם

סביר להניח שאין יציאות למגבר במערכת שתקבל עם הרכב,

תמיד אפשר לחבר דרך מנחת או לחלופין אם התקציב קצת יותר גדול יש אפשרות לחבר פרוססור שיעלה את רמת הסאונד פי כמה.

.The different between men and boys, Its the price of thier toys

----------------------------

Eclipse | ARC Audio | Eton | DC Audio

פורסם

1.יש קומפוננט 6.5 מקדימה ורמקולים קוואסליים 6.5 מאחור

סאב 8 ורמקול סנטר 3.5

2.ניתן ע"י מנחת ,אם כי זו הדרך הפחות איכותית ואם התקציב מאפשר מומלץ להחליף למכשיר אפטרמרקט.

פורסם

תודה על העזרה, ומזאת אומרת לחבר מנחת? התקציב של עד 3k שהתקציב יהיה כולל מגבר 4 ערוצים + יציאה לסאבוופר, וקומפנט אחורים וקדמיים, ואולי צריך גם מנובלוק?. אני לא מעוניין בסאבוופר כבר יש לי. חשוב לציין נורא חשוב לי האיכות והחדות של השירים. וכן עם אתם שואלים אני שומע מוזיקה בווליום גבוה.

המוזיקה העיקרית שאני שומע זה רוק, שירים בסגנון דיויד גואטה וכו'.. וגם ממש קצת מזרחית.

אבל רגע עד עכשיו לא קיבלתי תשובה יש רמקולים קדמיים באותם מידות?

ושוב פעם אם אתם יכולים להסביר לי שוב על המנחת, והאם בכלל הוא יפגע באיכות של המוזיקה

• תוכן חדש...