Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת, היום שטפתי את הרכב והשתמשתי בווקס הנ"ל לראשונה.

השתמשתי במגבות הצהובות של CG, היה לי קשה להסיר את החומר שהשאיר דיי הרבה סימנים, מדוע זה?

האם המגבת עם הסיבים הארוכים לא מתאימה לסוג הווקס הנ"ל?

לדוגמא בשימוש עם אותה מגבת ועם ה Optimum Instant Detailer לא היו סטריקים בכלל, עם הווקס כן.

Opel Adam S 2017

פורסם

על פניו המגבות האלה אמורות להיות סבבה לגמרי בהסרה של החומר.

תספר איך יישמת.

על יבש? רטוב? כמה ריסוסים לפאנל? האם המתנת לפני הניגוב? מה הצבע האהוב עלייך? למי אתה מצביע?

"יאללה בירי".

פורסם
על פניו המגבות האלה אמורות להיות סבבה לגמרי בהסרה של החומר.

תספר איך יישמת.

על יבש? רטוב? כמה ריסוסים לפאנל? האם המתנת לפני הניגוב? מה הצבע האהוב עלייך? למי אתה מצביע?

:lol:

על מכסה המנוע השאירו מעט סימנים, הייתי מעט לאחר נסיעה ייתכן שהחום (המועט) גרם לזה?

הייתי צריך לזוז מהיכן ששטפתי את הרכב עקב התקפת נמלים מעופפות שפשוט כנראה נמשכו לריח המתוק של ה ONR, חייב לומר שזה קורה כל פעם.

הבנתי שלא צריך יותר מדי ריסוס מהחומר הנ"ל, אז משהו כמו 2-3 שפריצים על הפאנל (כשהרכב יבש לחלוטין) ואז ניגוב, נתתי גם ריסוס אחד על המגבת כדי שתהיה מעט ספוגה בחומר - מורח על הפאנל וזהו בעקרון ראיתי שבחלק מהמקומות זה מתנדף בסדר, ובחלק לא.

אז הפכתי את המגבת על הצד הפחות "פלאפי" שלה וגם זה לא ממש עזר.

אגב לא המתנתי לפני הניגוב, ממה שקראתי ברשת החומר פשוט רסס ונגב. טעיתי כאן?

נ.ב ליכוד + אדום :p

ריצ'ראץ - היום הייתי באוטוסטור לא חשבתי על זה

מה שכן הווקס הוא נוזלי ומגיע כספריי, אז זה נראה לי פחות משנה כאן.

מצד שני - ביוטוב או מביקורות של אנשים שמתי לב שרובם המוחלט משתמש במגבות עם סיבים קצרים.

נ.ב 2 - על הדרך קניתי באוטוסטור את הניחוח החדש בלאק אייס, ועכשיו הרכב שלי מריח כמו אפטרשייב :)

Opel Adam S 2017

פורסם

ליאב הסימנים נגרמו אך ורק מהחום של מכסה המנוע, נשמע שאת השאר אתה עושה כמו שצריך.

הפח לא אמור להיות חמים אפילו, אלא קר לחלוטין למגע.

אכן לא צריך להמתין, ריסוס ניגוב.

תעדכן בנסיון הבא שלך.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...